İş yerinde bi kadın var...

sana bulaşmıyorsa sende bulaşma kadının ana mesleği o demek ki nasılsa toprak olacak diye verimli kullanıyor size yabsımıyorsa başınıza iş açmıyorsa salla gitsin

Evet yaşı var zaten iyide dedikodu bilmem ne yazmışlar arkadaş ben bu kadınla baş edemiyorum akıl almak için yazdım mahkeme git diyenlere cevabım daha neler yok artık ben işimin derdindeyim

Evet yaşı var zaten iyide dedikodu bilmem ne yazmışlar arkadaş ben bu kadınla baş edemiyorum akıl almak için yazdım mahkeme git diyenlere cevabım daha neler yok artık ben işimin derdindeyim

Tam derdin ne neyi ile baş edemiyorsun ?

Ben dedim. Eğer size mobbing uyguluyor, iş yerinde huzurunuzu kaçıracak, işinizi engelleyecek şeyler yapıyorsa baş etme yolu hukuktur. Hayır bunlar olmuyorsa baş etmeniz gereken bir şey de yoktur. İşinizi yapar geçersiniz.

siz işinizi yapın kulak tıkayın.iş bulmak zor.yani derdiniz tam olarak ne size iftira mı atıyor sorununuz mu var ona göre yardımcı olunabilir

arkadaşlar yanlış anlaşıldım. iş yerinde bu kadının dediği oluyor ama sanki hiçbir seyden haberi yok gibi davranıyor. Surekli onun istekleri olmak zorunda olmadığında Hakaretler yağdır yağdırıp işine sacma sapan bir sebepten Son veriliyor. Bu konuyu açmamın sebebi danışmak istedim fikir alışverişinde bulunmak istedim. Niyetim dedikodu ya da yaşadığı hayatı irdelemek değil. Herkesin kendi hayatı.

Bu dert değil dedikodu bence
İşten alacağınız paraya falan mani mi oluyor? İşinizi yapmayı mı engelliyor? Kovdururum diye tehdit mi var?
kovdururm diye tehdit yok ama aba altından sopa gösteriyor.

Size bir zararı var mı? Eğer yoksa sizi ilgilendiren bir durumda yok bence...
Eğer onun istediklerini yapmazsam ima yoluyla ya da şaka yollu başka bir iş bak tabi bulabilirsen diyor üstelediğinde de şaka yaptım ne var ki diyor.

Evet ama elde kanıtım yok ya şaka yaptığını söylüyor ya da inkar ediyor.

siz işinizi yapın kulak tıkayın.iş bulmak zor.yani derdiniz tam olarak ne size iftira mı atıyor sorununuz mu var ona göre yardımcı olunabilir
İftira yok özünde gerçekten iyi bir insan ama işyerine girdiğimiz An değişiyor. Muhasebeci değil oranın sahibi gibi davranıyor yukarıda ki arkadasa dediğim gibi aba altından sopa gösteriyor bir şey diyince de şaka yaptım ya da inkar ediyor demedim diyor.

kaç yaşında mesleği ne orada sizden eski mi aynı odada mısınız?özünde iyi bir insan yazmışsınız ama iyi olan bir insan çalıştığı yeri dallasa çevirir mi?

kaç yaşında mesleği ne orada sizden eski mi aynı odada mısınız?özünde iyi bir insan yazmışsınız ama iyi olan bir insan çalıştığı yeri dallasa çevirir mi?
Muhasebeci fakat bu iş üzerine eğitim almamış öğretilen kadar biliyor bu iş yerinde benden 4 sene önce girmiş. Özünde gerçekten iyi bir insan iş yerine gelince neden böyle davranıyor anlamıyorum iş yerinde lider ben olayım benim sözüm geçsin istiyor ve bunu da dile getiriyor neden böyle yapıyor bilmiyorum başetmenin yolunu arıyorum.

kendisi evli mi?ondan uzak durun ummadığınız anda böylelerin suyu bir ısınır birden şutlarlar

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. ilgililerden konuyu kapatmalarını istiyorum. İyi akşamlar.

Siz ilk önce yazdıklarımı iyi okuyun asla böyle bir şeye özenecek değilim kocamla aynı iş yerindeyiz. Lütfen saçma sapan dusunçelerinizi kendinize saklayın.

İlk başta resmen dedikodu yapar gibi yazmışsın.tepki gelince şöyle dert oluyor diye çeviriyorsun.boşver sen baskasını kendi işine bak

İyi de sen daha derdini bile anlatamıyorsun.

Seni yönetmeyecek de kimi yönetecek bu kadın.

Neyden şikayetçisin kimse anlamadı. Somut bi olay anlat. Hep onun dediği olsun istiyo diyosun. Olması gereken şeyi istiyosa elbet isteyecektir.

Yani basarili, akilli, dominant bir kadinin basarisini eckemeyenler elbette olur. O cekemeyenler de kadina vurulabilecek en klasik damgayi vururlar, o da o..u oldu, mudurle yatip kalktigi icin sef/amir oldu , vs vs. Kadinin akilli oldugunu kabullenmek yerine o..u oldugunu varsaymak erkeklerin isine geliyor ama ayni seyi kadinlar yapinca cidden uzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…