Evet yaşı var zaten iyide dedikodu bilmem ne yazmışlar arkadaş ben bu kadınla baş edemiyorum akıl almak için yazdım mahkeme git diyenlere cevabım daha neler yok artık ben işimin derdindeyim
Ben dedim. Eğer size mobbing uyguluyor, iş yerinde huzurunuzu kaçıracak, işinizi engelleyecek şeyler yapıyorsa baş etme yolu hukuktur. Hayır bunlar olmuyorsa baş etmeniz gereken bir şey de yoktur. İşinizi yapar geçersiniz.Evet yaşı var zaten iyide dedikodu bilmem ne yazmışlar arkadaş ben bu kadınla baş edemiyorum akıl almak için yazdım mahkeme git diyenlere cevabım daha neler yok artık ben işimin derdindeyim
kovdururm diye tehdit yok ama aba altından sopa gösteriyor.Bu dert değil dedikodu bence
İşten alacağınız paraya falan mani mi oluyor? İşinizi yapmayı mı engelliyor? Kovdururum diye tehdit mi var?
Eğer onun istediklerini yapmazsam ima yoluyla ya da şaka yollu başka bir iş bak tabi bulabilirsen diyor üstelediğinde de şaka yaptım ne var ki diyor.Size bir zararı var mı? Eğer yoksa sizi ilgilendiren bir durumda yok bence...
Evet ama elde kanıtım yok ya şaka yaptığını söylüyor ya da inkar ediyor.Ben dedim. Eğer size mobbing uyguluyor, iş yerinde huzurunuzu kaçıracak, işinizi engelleyecek şeyler yapıyorsa baş etme yolu hukuktur. Hayır bunlar olmuyorsa baş etmeniz gereken bir şey de yoktur. İşinizi yapar geçersiniz.
İftira yok özünde gerçekten iyi bir insan ama işyerine girdiğimiz An değişiyor. Muhasebeci değil oranın sahibi gibi davranıyor yukarıda ki arkadasa dediğim gibi aba altından sopa gösteriyor bir şey diyince de şaka yaptım ya da inkar ediyor demedim diyor.siz işinizi yapın kulak tıkayın.iş bulmak zor.yani derdiniz tam olarak ne size iftira mı atıyor sorununuz mu var ona göre yardımcı olunabilir
Muhasebeci fakat bu iş üzerine eğitim almamış öğretilen kadar biliyor bu iş yerinde benden 4 sene önce girmiş. Özünde gerçekten iyi bir insan iş yerine gelince neden böyle davranıyor anlamıyorum iş yerinde lider ben olayım benim sözüm geçsin istiyor ve bunu da dile getiriyor neden böyle yapıyor bilmiyorum başetmenin yolunu arıyorum.kaç yaşında mesleği ne orada sizden eski mi aynı odada mısınız?özünde iyi bir insan yazmışsınız ama iyi olan bir insan çalıştığı yeri dallasa çevirir mi?
kendisi evli mi?ondan uzak durun ummadığınız anda böylelerin suyu bir ısınır birden şutlarlar
Siz ilk önce yazdıklarımı iyi okuyun asla böyle bir şeye özenecek değilim kocamla aynı iş yerindeyiz. Lütfen saçma sapan dusunçelerinizi kendinize saklayın.Kadına mı özeniyosun içten içe?
Siz ilk önce yazdıklarımı iyi okuyun asla böyle bir şeye özenecek değilim kocamla aynı iş yerindeyiz. Lütfen saçma sapan dusunçelerinizi kendinize saklayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?