Arkadaşlar sizden dua ve akıl istiyorum. çalıştığım yerde çok disiplinliyim sabah 9da mesaim başlar hiç geç gitmem.Akşamlarıda asla mesai bitmeden çıkmam. beraber çalıştığımız bi bayan var. asla vaktinde geldiğini görmedim şimdiye kadar.Sürekli izin alır ister saatlerce gelmez.işyerinde sürekli telefonda ve internette.Şimdi diyeceksinizki patrona söyle. Söyleyemem çünkü torpilli ona hiçbişi olmaz olan bana olur.paraya ve işe ihtiyacım var. boşandım.çocuğum var.helal para kazanmaktan başka derdim yok.çok üzülüyorum. kendi işlerinide bana yaptırıyor.enayi gibi kullanıp sinsice gülüyor bide.çalışmaktan gocunmuyorum yoksa.eve gelip ağlıyorum hep sürekli dinden imandan bahsediyor.Allah lafı ağzından düşmüyor.işimi çok zor buldum.geçinmek zorundayım.herkesle aram iyi. ama sürekli benim üstüme oynuyor.Hakkımı helal etmiyorum. ne yapmalıyım susmaya devam edeyim mi?
ediyorum aslında ama üstüme üstüme gelmeye çalışıyor hiç yılmadansize verdiği işlere hiç itiraz etmediniz mi şimdiye kadar?
demek istemedim ama. iftiradanda korkmuyo değilimmobbing tam da böyle bir şey zaten. amacı sizi sindirmek. her seferinde gayet soğukkanlı ve sakince kendi işinizle ilgileneceğinizi söyleyin. siz alttan aldıkça bu isteklerin sonu gelmez.
Şimdi şu kısmını anlamadım. Elinizde iş varken kendi işlerini size nasıl kaktırıyor?huzursuzluk yaratmayı beceriyor işte.
evet aklıma yattı oldukça, o tarafını halledicem böylelikle.umarım başka yerden saldırmazŞimdi şu kısmını anlamadım. Elinizde iş varken kendi işlerini size nasıl kaktırıyor?
Kulağınızın üzerine yatın. Üzerinize düşeni layıkıyla yapın ama ihalenin size kalmamasının altın kuralı "ay ben hiç bilmiyorum ki şekerim" demeyi başarabilmektir.
Bunu elbette tatlı su kurnazlarına uygulayacaksınız. Yemedi mi, size iş kaktrırmaması için, kendi yapmanız gereken işi o gün içine tamamen yayın.
Atıyorum o gün 5 tane mi işiniz var, öyle bir organize edin ki 6. işe vakit kalmasın. Elinizdeki işi bitirin ama size iş kaktıracakları vakit bırakmayın.
malesefBu arada enayi yerine konma isi bana da koyuyordu , haksızlığa dayanamadıgim için yurtdışına göçtüm.
Bütün memleket enayi yerine konuyor aslında, aynı eğitimli olanlardan torpili olan cebini kadro bulup dolduruyor olmayan asgari ücrete sürünüyor. Nitelikli işlerde durum daha da fena neyse.
Yani hakkı yenen tek siz değilsiniz, bütün millet.
örtülü bir bayan üstelik.
gelpisipisi Sağolasın arkadaşım haklısın.insan durumun içindeyken bişi düşünemiyor da.beynim durdu çok teşekkür ederim
Rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah. onunda yanına kalmayacak eminim ama bu arada olan bizim gibilere oluyorRica ederim arkadaşım . Önemli olan örtü diil kalpte ki imandır.
Rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah. onunda yanına kalmayacak eminim ama bu arada olan bizim gibilere oluyor
Arkadaşlar sizden dua ve akıl istiyorum. çalıştığım yerde çok disiplinliyim sabah 9da mesaim başlar hiç geç gitmem.Akşamlarıda asla mesai bitmeden çıkmam. beraber çalıştığımız bi bayan var. asla vaktinde geldiğini görmedim şimdiye kadar.Sürekli izin alır ister saatlerce gelmez.işyerinde sürekli telefonda ve internette.Şimdi diyeceksinizki patrona söyle. Söyleyemem çünkü torpilli ona hiçbişi olmaz olan bana olur.paraya ve işe ihtiyacım var. boşandım.çocuğum var.helal para kazanmaktan başka derdim yok.çok üzülüyorum. kendi işlerinide bana yaptırıyor.enayi gibi kullanıp sinsice gülüyor bide.çalışmaktan gocunmuyorum yoksa.eve gelip ağlıyorum hep sürekli dinden imandan bahsediyor.Allah lafı ağzından düşmüyor.işimi çok zor buldum.geçinmek zorundayım.herkesle aram iyi. ama sürekli benim üstüme oynuyor.Hakkımı helal etmiyorum. ne yapmalıyım susmaya devam edeyim mi?
o kadar haklısınki.. her girdiğim işyerinde aynı şeyle karşılaştım. herkes yan gelip yatıp, bütün işleri bana yüklemeye çalıştı. ben öyle susmamda, bir laf söyleyince kötü ben oldum, gruplaşmalar, dedikodular, ters hareketler. iş hayatım rezil oldu. inşallah birgün bende yurtdışına giderim.Bu arada enayi yerine konma isi bana da koyuyordu , haksızlığa dayanamadıgim için yurtdışına göçtüm.
Bütün memleket enayi yerine konuyor aslında, aynı eğitimli olanlardan torpili olan cebini kadro bulup dolduruyor olmayan asgari ücrete sürünüyor. Nitelikli işlerde durum daha da fena neyse.
Yani hakkı yenen tek siz değilsiniz, bütün millet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?