Benim eski patronum öyleydi din hak hukuk derdi kaç kişiyi parasini vermeden işten çıkardı.çalışırken başka is arayın başka çare yokArkadaşlar sizden dua ve akıl istiyorum. çalıştığım yerde çok disiplinliyim sabah 9da mesaim başlar hiç geç gitmem.Akşamlarıda asla mesai bitmeden çıkmam. beraber çalıştığımız bi bayan var. asla vaktinde geldiğini görmedim şimdiye kadar.Sürekli izin alır ister saatlerce gelmez.işyerinde sürekli telefonda ve internette.Şimdi diyeceksinizki patrona söyle. Söyleyemem çünkü torpilli ona hiçbişi olmaz olan bana olur.paraya ve işe ihtiyacım var. boşandım.çocuğum var.helal para kazanmaktan başka derdim yok.çok üzülüyorum. kendi işlerinide bana yaptırıyor.enayi gibi kullanıp sinsice gülüyor bide.çalışmaktan gocunmuyorum yoksa.eve gelip ağlıyorum hep sürekli dinden imandan bahsediyor.Allah lafı ağzından düşmüyor.işimi çok zor buldum.geçinmek zorundayım.herkesle aram iyi. ama sürekli benim üstüme oynuyor.Hakkımı helal etmiyorum. ne yapmalıyım susmaya devam edeyim mi?
Zulüm devaam ediyor
Hayır değil aynı konumdayız.Sadece arkası sağlamAmiriniz konumunda mi o kadin?
Hayır değil aynı konumdayız.Sadece arkası sağlam
Onu çekmek zorunda mısın iyi niyetli ve çalışkan insanlar her türlü geçinir hamalınız mı var sizin de ve istifa et bu nedir hayat mı geçerediyorum aslında ama üstüme üstüme gelmeye çalışıyor hiç yılmadan
Kendı işlerinizi yavaş yapın,ıs atarsa sıze mesgulum dıyın.ona karşı da soguk olun .ve hakkınızı asla yedırmeyınArkadaşlar sizden dua ve akıl istiyorum. çalıştığım yerde çok disiplinliyim sabah 9da mesaim başlar hiç geç gitmem.Akşamlarıda asla mesai bitmeden çıkmam. beraber çalıştığımız bi bayan var. asla vaktinde geldiğini görmedim şimdiye kadar.Sürekli izin alır ister saatlerce gelmez.işyerinde sürekli telefonda ve internette.Şimdi diyeceksinizki patrona söyle. Söyleyemem çünkü torpilli ona hiçbişi olmaz olan bana olur.paraya ve işe ihtiyacım var. boşandım.çocuğum var.helal para kazanmaktan başka derdim yok.çok üzülüyorum. kendi işlerinide bana yaptırıyor.enayi gibi kullanıp sinsice gülüyor bide.çalışmaktan gocunmuyorum yoksa.eve gelip ağlıyorum hep sürekli dinden imandan bahsediyor.Allah lafı ağzından düşmüyor.işimi çok zor buldum.geçinmek zorundayım.herkesle aram iyi. ama sürekli benim üstüme oynuyor.Hakkımı helal etmiyorum. ne yapmalıyım susmaya devam edeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?