İş yerinde enayi yerine konulmak çok bunaldım :(

susma cnm isyerinde huzur cok onemli..paraya ihtiyacin olabilir ama o torpilli diye susmak zorunda degilsin.Gereken neyse yap ve hic üzülme isinden olsan da baska is bulursun Allahin izniyle ama kendine guvenini kaybetme yeterki..

Kızlar çok doğru söylüyosunuz da patronda biliyor ne mal olduğunu.bişi diyemiyor.arka sağlam olmasa zaten bunları yapamaz.Dua etmekten başka çarem kalmadı benim.ilahi adalatten başka kimseye hiçbirşeye güvenim kalmadı.

Benim eski patronum öyleydi din hak hukuk derdi kaç kişiyi parasini vermeden işten çıkardı.çalışırken başka is arayın başka çare yok

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.Allah kul hakkı yiyenlerden eylemesin hiçbirimizi

Hayır değil aynı konumdayız.Sadece arkası sağlam

Siz kendi kendinizi onun arkasi saglam,onun her soyledigini yapmaliyim diye sartlandirirsaniz ozguveniniz zedelenir.

Size kendi isini yaptirmaya calistiginda yapamam benim kendi islerim var deseniz ne olur,yani isten mi attirir sizi?

ediyorum aslında ama üstüme üstüme gelmeye çalışıyor hiç yılmadan
Onu çekmek zorunda mısın iyi niyetli ve çalışkan insanlar her türlü geçinir hamalınız mı var sizin de ve istifa et bu nedir hayat mı geçer

İlahi adalette gecikme olmaz şüphesiz , ama biz ne desek boş burdan konuşmak ay öyle ay böyle yapsaydin demek olmaz.Susmalisiniz ama söylediklerinize göre yani öyle bi anlatmissinz ki birsey dediğinz an kapı dışarı edecekler. Ne desem bilemedim.

Kendı işlerinizi yavaş yapın,ıs atarsa sıze mesgulum dıyın.ona karşı da soguk olun .ve hakkınızı asla yedırmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…