bn yokken yedeğim yok is öylece bekliyor bni öyle olsa haklılar diyeceğim öyle durumda yokHepiniz düz memur değil misiniz?
Neyi paylaşamıyorsunuz?
Neyi kıskanıtor olabilirler yani
Ben onu anlamadım
Bence işe gitmediğiniz zamanlar için kızgınlar size
Büyük ihtimalle işlerinizi onlar yapmak zorunda kaldı o süre içinde
O zaman basitçe sizi sevmiyorlarbn yokken yedeğim yok is öylece bekliyor bni öyle olsa haklılar diyeceğim öyle durumda yok
evt idare edildi şunu da belirtim bn yokken bnm isimi yapan olmuyor 3 ay gitmesem bekliyor kimseye yük olduğum yokBildiğim kadarıyla idare edilmişti amiri tarafından
birbirini gaza getiriyorlar gruplaşma iste bir nev-iO zaman basitçe sizi sevmiyorlar
Ama ikisinin aynı anda sevmemesi anlamsız o durumda da
Kıskanmalarını gerektirecek bi durum hiç yok ama
Orası kesin
evt idare edildi şunu da belirtim bn yokken bnm isimi yapan olmuyor 3 ay gitmesem bekliyor kimseye yük olduğum yok madem bukadar dert etti müdüre deseydi onlarda 7-8kisi bir olup bni indirip çıkarsalardi ailemin bunu yapmak gibi bir zorunluluğu yok amirim düşünecek para yok diye asansörü yaptırmayan onlardı bir ay bozuk kalmasının sebebi buydu faturası bana yada aileme kesilmesi yanlışAsansör bozuk diye raporlu mu sayıldınız?
Yani engeliniz varmıs evet ama birileri cıkarabilirdi illaki,kıskanclık sezmedim ben ama bilenme sezdim.
Ki ben olsam ben de bilenirdim.
Bi yakınınız vs cıkarabilirdi.
Sonucta calısma hayatındaysanız bunları göze almıssnızdır.
şehir dişina çıkma sebebi keyfi değil di ayrıyeten çıkmadım sadece planım vardı onu paylaştım sizle amaçları üstüme onların yapmak istemediği işler yıkılsın onlar rahatca çay kahve sigara içsin yok öyle bir dünya amaİyi de bezdirip, ayağını kaydırıp nereye yollayacaklar?
Hepsi memur bunların
Biri diğerinin ayağını kaydırınca hizmetli kadrosuna geçemez ki
Yükselmeli işler olsa haklısınız belki ama düz devlet dairesi yani
İşleri başkasına kakalama kısmına gelince
Konu sahibi elinde olmauan sebeplerden uzun bi süre işe gitmeyip maaşını almıştı
Bu insanlar da arkadaşı değilse ona sinir olmuşlardır
Yanlış hatırlamıyorsam hepimizin karantinada olduğu zamanlarda mı ne işinden kaynaklı izniyle keyfi şehirdışına çıkabilir miyim gibi bi konusu da vardı
Ama maasınızı alıyorsunuz?evt idare edildi şunu da belirtim bn yokken bnm isimi yapan olmuyor 3 ay gitmesem bekliyor kimseye yük olduğum yok madem bukadar dert etti müdüre deseydi onlarda 7-8kisi bir olup bni indirip çıkarsalardi ailemin bunu yapmak gibi bir zorunluluğu yok amirim düşünecek para yok diye asansörü yaptırmayan onlardı bir ay bozuk kalmasının sebebi buydu faturası bana yada aileme kesilmesi yanlış
Bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim deşehir dişina çıkma sebebi keyfi değil di ayrıyeten çıkmadım sadece planım vardı onu paylaştım sizle amaçları üstüme onların yapmak istemediği işler yıkılsın onlar rahatca çay kahve sigara içsin yok öyle bir dünya ama
evt idare edildi şunu da belirtim bn yokken bnm isimi yapan olmuyor 3 ay gitmesem bekliyor kimseye yük olduğum yok yani fesatlıktan başka bisi bulamıyorum bu konuda bnSiz asansor bozuk diye birkac hafta ise gitmeyen uye degilmisiniz, aslinda bu tepkiler cokta anormal degil..
daha önceki geldiğim yeri karıştırmışım guya yalan ya aramızı bozmaya çalışıyor müdür yardimcim bile dediki biz seni biliyoruz sen isini düzgün yap yeter dedi gerisini siz düşününŞeyi anlamadım,müdür sizden neden korksun ki?
aynen bn gitmedim iste buldum kendimce çözüm ise başlamayı bekledim başladım sessizce çalışıyorum ama birilerine fena dokunmuşum hazımsızlık yapmışım bilmeden onu öğrenmiş oldumBu konuyu tartışmaya çevirmeyelim de
İş yerinden olan ayrıcalığınızı kullanıp kişisel işinizi halledecektiniz
İşle alakalı bir seyahat değildi yani
Sizde var biseylerdaha önceki geldiğim yeri karıştırmışım guya yalan ya aramızı bozmaya çalışıyor müdür yardimcim bile dediki biz seni biliyoruz sen isini düzgün yap yeter dedi gerisini siz düşünün
evt idare edildi şunu da belirtim bn yokken bnm isimi yapan olmuyor 3 ay gitmesem bekliyor kimseye yük olduğum yok yani fesatlıktan başka bisi bulamıyorum bu konuda bn
Sanırım benden bahsediyorsunuzaynen bn gitmedim iste buldum kendimce çözüm ise başlamayı bekledim başladım sessizce çalışıyorum ama birilerine fena dokunmuşum hazımsızlık yapmışım bilmeden onu öğrenmiş oldum
Sanırım benden bahsediyorsunuz
Yani evet, genelde devlet kaynaklarının, imkanlarının bekçiliğini yaparım kötüye kullanmasınlar diye
Keşke her bilinçli vatandaş yapsa da şimdi bu hallerde olmasaydık
bazı devlet işleri de böyle böyle yürümüyor iştebn yokken yedeğim yok is öylece bekliyor bni öyle olsa haklılar diyeceğim öyle durumda yok
evt o uyeyim ozaman çıkartsalardı yukarı bnim tercihim değil hanımefendi onlar dediler yapılana kadar gelme diye yapacak birşeyim yok yani engeli var ama yürüyor merdiven çıkabiliyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?