is yerinde hadsiz insanlarla nasil bas edilir düşüncelerinizi yazarmisiniz

bn yokken yedeğim yok is öylece bekliyor bni öyle olsa haklılar diyeceğim öyle durumda yok

bn yokken yedeğim yok is öylece bekliyor bni öyle olsa haklılar diyeceğim öyle durumda yok
O zaman basitçe sizi sevmiyorlar
Ama ikisinin aynı anda sevmemesi anlamsız o durumda da
Kıskanmalarını gerektirecek bi durum hiç yok ama
Orası kesin

evt idare edildi şunu da belirtim bn yokken bnm isimi yapan olmuyor 3 ay gitmesem bekliyor kimseye yük olduğum yok madem bukadar dert etti müdüre deseydi onlarda 7-8kisi bir olup bni indirip çıkarsalardi ailemin bunu yapmak gibi bir zorunluluğu yok amirim düşünecek para yok diye asansörü yaptırmayan onlardı bir ay bozuk kalmasının sebebi buydu faturası bana yada aileme kesilmesi yanlış

şehir dişina çıkma sebebi keyfi değil di ayrıyeten çıkmadım sadece planım vardı onu paylaştım sizle amaçları üstüme onların yapmak istemediği işler yıkılsın onlar rahatca çay kahve sigara içsin yok öyle bir dünya ama

Ama maasınızı alıyorsunuz?
Ailenizin böyle bir zorunlulugu yok tmm da.
3 ay gitmeseniz isler bekliyor,o bekleyen isler vatandasın değil mi?Vatandasın da sizi bekleme gibi bir zorunlulugu yok.
Ortamınız nasıl bilmiyoırm ama memur olurken bunlar düsünülmüstür herhlde.
Size kesmiyoruz.
Ama ise gitmemeniz bi cözüm değil.
O yüzden bilenmislerdir.

Bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim de
İş yerinden olan ayrıcalığınızı kullanıp kişisel işinizi halledecektiniz
İşle alakalı bir seyahat değildi yani

Siz asansor bozuk diye birkac hafta ise gitmeyen uye degilmisiniz, aslinda bu tepkiler cokta anormal degil..
evt idare edildi şunu da belirtim bn yokken bnm isimi yapan olmuyor 3 ay gitmesem bekliyor kimseye yük olduğum yok yani fesatlıktan başka bisi bulamıyorum bu konuda bn

Şeyi anlamadım,müdür sizden neden korksun ki?
daha önceki geldiğim yeri karıştırmışım guya yalan ya aramızı bozmaya çalışıyor müdür yardimcim bile dediki biz seni biliyoruz sen isini düzgün yap yeter dedi gerisini siz düşünün

Bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim de
İş yerinden olan ayrıcalığınızı kullanıp kişisel işinizi halledecektiniz
İşle alakalı bir seyahat değildi yani
aynen bn gitmedim iste buldum kendimce çözüm ise başlamayı bekledim başladım sessizce çalışıyorum ama birilerine fena dokunmuşum hazımsızlık yapmışım bilmeden onu öğrenmiş oldum

evt idare edildi şunu da belirtim bn yokken bnm isimi yapan olmuyor 3 ay gitmesem bekliyor kimseye yük olduğum yok yani fesatlıktan başka bisi bulamıyorum bu konuda bn

Vatandas bekliyor baska kurumlar bekliyor birde isinizi yapacaklarmiydi tabiki ellemezler bu kendilerine bir odul degil is 3 ay bekliyor ama maas aliyorsunuz.
Siz idari izinde sehir disina cikip biterse diye konu acmistiniz ustuste birikmistir.

aynen bn gitmedim iste buldum kendimce çözüm ise başlamayı bekledim başladım sessizce çalışıyorum ama birilerine fena dokunmuşum hazımsızlık yapmışım bilmeden onu öğrenmiş oldum
Sanırım benden bahsediyorsunuz
Yani evet, genelde devlet kaynaklarının, imkanlarının bekçiliğini yaparım kötüye kullanmasınlar diye
Keşke her bilinçli vatandaş yapsa da şimdi bu hallerde olmasaydık

Sanırım benden bahsediyorsunuz
Yani evet, genelde devlet kaynaklarının, imkanlarının bekçiliğini yaparım kötüye kullanmasınlar diye
Keşke her bilinçli vatandaş yapsa da şimdi bu hallerde olmasaydık

Baskalarinin cay kahve icmesini dert edinen ama kendi utangacliktan telefonla konusamayan ise gitmeyen biri..
Keske once aynaya baksak...

Siz o mevkiyi haketmiyorsunuz net,keske ihtiyacı olan birini alsalar.
Siz sımarmıssınız.
Kimsenin sizi kıskandıgını sanmıyorum.
İnsanlar devletin parası deniz,yemeyen domuz diye baktıgınız icin haklı olarak size kızgınlar!
Bunu bi ayırt edelim önce.
Off valla sistim,hala kısknıyorlar beni diyoır.

bu işinizle alakalı kaçıncı sorun daha öncede siz,pandemiden dolayı verilen ev izninde şehir dışına gidebilir miyim diye sormuştunuz, asansör bozuk beni başkaları çıkarıyor diye işe gitmemiştiniz hatta patrona bile gelmeyeceğim dememiştiniz telefonda geriliyorum diye ve hatta asansör olmuş mu diye işe kadar gelip geri dönmüştünüz oysa sadece sabah akşam çıkartıp indirecekler diye tüm gün işe gitmemek ohh bende dinlenirim falan demek keyfi bir durum sizin gibi engelli biri gelince tabii ki buna bozulur siz orada sürekli kaytarayım iltimas geçilsin modundasınız alanlarınız bile farklıymış nasıl iş bıraksınlar size onlar bırakamaz ama patron iş verebilir kesin ona da kızarsınız evraklarınızı niye onun masasına bırakıyorsunuz bu kadar şikayet edip rahata düşkünseniz ayrılın hergün bir konu

evt o uyeyim ozaman çıkartsalardı yukarı bnim tercihim değil hanımefendi onlar dediler yapılana kadar gelme diye yapacak birşeyim yok yani engeli var ama yürüyor merdiven çıkabiliyor o

Olayı çarpıtmayın kimse size gelme demedi ki siz işyerini arayıp gelemeyeceğinizi demediniz bile hatta ben aramadım çünkü telefonda heyecan yapıyorum dediniz ve hatta asansör bozuk olunca kimse bana gel gelme demedi bende gitmiyorum yaptırsalardı dediniz yani size gelme diyen yoktu size diyen o kıza da gelme derdi yani kafanıza göre iş yapıyorsunuz göze batmanız normal onlar çalışıyor çok iyi hatırlıyorum işime geldi dinleniyorum uyuyorum falan demiştiniz iyi idare ediyor patronlar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…