Kıskanıyor olabilirler mi? Gitmeden once seni bezdirmek icin ugrasiyolar sanirim
görmezden geldikce laflarına gülüp geçtikçe yumuşak yüzlü oldukca üstüme geliyorlar bugün açtım ağzımı yumdum gözümü malesef tek sorun hazımsızlık kıskançlık tek dileğim yaşattığını oda yaşasınGörmezden gel. Kavga bile belli bir kalitedeki insanla yapılır. Nasılsa defolup gitcek diyosun
ilk gördüğümde hic ısınmadım hep uzak durdum her olayda kıskandı bni malesef huzur bırakmadiŞey de "sen çok fena bir insansın demek ki senin hakkında söylenen her şey doğruymuş"
görmezden geldikce laflarına gülüp geçtikçe yumuşak yüzlü oldukca üstüme geliyorlar bugün açtım ağzımı yumdum gözümü malesef tek sorun hazımsızlık kıskançlık tek dileğim yaşattığını oda yaşasınİşyerinde sinirimi bozan insanla kavga etmem, yalnızca bana attığı lafa güler geçerim, dikkate bile almam.
Diğer taraftan da sinsice takip ederim, ilk açığında altını oyarım. Kimseyle birebirde kavga etmeye değmez şu durumda, hele de paikolojik baskı yapıyorsunuz demek onlara kendilerini güçlü hissettireceği için hiç söylenmemesi gereken bir söz bence.
valla aylardır deliriyorum kizin işi değişti rahatlığı.bozuldu diye demedi laf kalmıyor birde gitti müdüre şikayet etti aramızı bozmaya çalıştı birde bugünkü tavırları deli oldum deliManyakmı yok bugün bende işyerinde deli oldum herkes kendini patron sanıyor birisi ukalalık yapmaya kalktı öyle bir bağırdimki valla açıkçda hadsizlik yaptiğini söyledim dinledi güldü saçma salak haksız olduğunu anladı yani .Ben gelemiyorum haksızlığa valla lafımı verir otururum sende öyle yap kimsenin hadsizlik yapma hakkı yok
görmezden geldikce laflarına gülüp geçtikçe yumuşak yüzlü oldukca üstüme geliyorlar bugün açtım ağzımı yumdum gözümü malesef tek sorun hazımsızlık kıskançlık tek dileğim yaşattığını oda yaşasınGörmezden gel. Kavga bile belli bir kalitedeki insanla yapılır. Nasılsa defolup gitcek diyosun
valla sadece isimi yapıp eve geliyorum ama yine de uğraşıyorlar durmadan çok samimi değilim günaydın iyi akşamlar ama iste napsam olmuyorBana da kiskanclik gibi geldi, normal bi insan durup dururken kimseye bu sekilde saldirmaz. Bence iletisimi kesin, gormemezlikten gelin, is disinda iletisim kurmayin, cevap vermeyin vazgecerler. Mesafeli olun bence soguk davranirsaniz uzatamazlar.
Ustunuze durumu anlatsaniz belki bi cozum uretirler. Muhtemelen o kisi digerini de doldurusa getiriyodur. Belki uyarilirlarsa duzeltirler davranislarini. Mobbing cunku bu yaptiklari.valla sadece isimi yapıp eve geliyorum ama yine de uğraşıyorlar durmadan çok samimi değilim günaydın iyi akşamlar ama iste napsam olmuyor
yok müdür beye şikayet edince bni bni savunmuş öyle tahmin ediyorum müdür beye bnmle alakali yaptırmak istediklerini yaptıramıyor kudurmuş durumda kıskançlikkimse kimseye durup dururken böyle yükselmez. farkında olmadan ettiğiniz kırıcı bir laf olabilir mi ?
Agzının patını vererek ama saygı cercevesındegene bugün delirttiler bni biri bayan biri bay ikiside tayinle gidecek durmadan benle uğraşıyorlar bugün dediler ki biz gideceğiz bakalim bu işi kim yapacak biride dedi ki bnden için o yapsın biraz sorumluluk almayı öğrensin dedi öyle deyince delirdim bn dedim ki kendi işinize bakın kiza dedim ki sen zaten senin isini yapmamı istiyorsun oraya geçtiğinden beri konuşuyorsun yeter artık yoruldum psikolojikmen baskı yapıyorsunuz dedim delirdi ne olaylar ne olaylar ben kendi evraklarımı onun masasında bırakıyormusun kötü niyetli olsa yırtarmış vs bnim isimin sorumluluğu arşivdeymiş bnm sorumluluğum yokmuş bn fizik tedaviye vs istediğim gibi gidip geliyormusum izindeyken onu arıyorlarmış müdür bey bnden korkuyormuş pasif eleman yapıyormuş oyuzden bn daha önceki yerim de ortalığı karıştırmışım bn çok akıllı kızmışım her işi yaparmışım ama işten kaçıyormusum kendi mi acindirip bnm yararlandığım haklardan yararlanmak isiyormus oda bnm gibi engelliymis asansör bozulunca bn gelmemiş o gelmiş (yangın merdivenin çıkıyor herzaman asansör olmasada olsada ) bn bu deliyle nasil baş edicem bir akıl verin kızlar
yok müdür beye şikayet edince bni bni savunmuş öyle tahmin ediyorum müdür beye bnmle alakali yaptırmak istediklerini yaptıramıyor kudurmuş durumda kıskançlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?