Arkadaşlarımızla konuşurken nasıl istiyorsanız öyle konuşun
Beni hiç ilgilendirmez
Ama rica ediyorum benimle konuşurken gereksiz samimiyet kelimeleri kullanmazsanız sevinirim
Biri size siz diye hitap ediyorsa karşılık verirken bebeğim denmez
Haberiniz olsun
İş hayatınızda da lazım olur mutlaka
Ben ilk iş yerimde böyle bir olay yaşamıştım. Pancar da bir yerde çalışıyordum. Seval adında haysiyetsiz pislik patlak gözlü bir kadın mobbing uygulamıştı. Çiyan gözlü kadın yüzünden isi borakmistim. Allah yardimciniz olsun is yerinde huzur olmayinca cok kotu.
Bunlara sebep olanlar en sevdiklerine yaşatsın Allahım. Basta Seval denen zibidi kadın! Yıllar geçti o pisliğin yaptıklarını unutamıyorum.
Amirimle konusmaya cekiniyorum telefon etmedim asagi kdr gittim geri geldim diyen ben degilim sizsiniz. Konuya takmadim kiskanilmadiginizi size karsi sabrin tukendigini anlatmaya calistim ayrica yaptiginiz ne etik ne hak ama tabi olay yine sende " kiskaniyorsun bebegim " e donebilir.
bir daha yazıyorum telefon edecektim genelde sevmem konuşmayi ve gereksiz heyecan basar panik atak gibi konuyu açtığımin ertesi günü daireye gittim is cikisi mudurle oda asansör yapılana kadar gelme dedi bnde tm dedim bukadar sabir konusuna gelince çalışma arkadaşlarimin bana sabir gösterebileceği bir husus yok bn gidince isim onlara kalmıyor bni bekliyor yaptığımız iş bile farklı buna rağmen bnle uğraşılinca aklıma kıskançlıktan başka bisi gelmiyor şükür amirlerimle sıkıntım yok bugün biri dedi bn seni biliyorum rahat ol dedi isimi yapıp eve geliyorum kimseyle sıkıntım yok şükür