Is yerinde insanlarin bakislari

Aradiklari yer orası mi diye bakıyor olabilirler. Yapabiliyorsaniz masanın konumunu değişin ya da önünüze paravan filan koydurun.

Hayir bakmama gerek yok ozellikle. Kapinin onunden gecerken gorus acisi icinde kalmiyor masam. Ozellikle kafalarini arkaya cevirip odanin icine bakiyorlar. Ben geleni zaten gormuyorum egilip odaya bakana kadar. Herkes topa tutmus nerdeyse ama rahatsizim ki paylastim. Oyle kapidab gecerken goz atmak goz kaymasi gibi degil. Dogru ifade edemedim sanirim.

Yok topa tutmadım ben, hani insan farkında olmadan bakarsa karşıdaki de bakar ya... öyle mi acaba diye takıldım. Bence masanızın olduğu yere eğer işyeri izin veriyorsa masa paravanı ekleyebilirsiniz, işe yarayabilir :110:

Bende bakarım daoyle öküz gibi bakmam amagecerken bakarım kimmisbu diye ,:)))

Aman bakan baksin. Benim odanin da kapisi acik olur hep bakan bakar. Dalga gecerim hatta sizden goz parasi alcam diye laf atarim tanidiklarima. Sabahtan aksama isyerindeyiz gerilmek yerine eglenin bence :halay:

Allah Allah siz başınız önde mi gidiyorsunuz her yere?
ben de işim çoksa hiçbir yere bakmam da, işim de sakinse millete sataşa sataşa ofiste gezinirim.
biraz rahatlayın, baksalar ne bakmasalar ne, canı sıkılmıştır geziyordur ofiste, her şeyi kendinize karşı bir hareket olarak değerlendirmeyin.

Bence de size özel yapilmiyordur. Masanızı yan çevirin görüş açınıza giremesinler.

Back
X