Ben hep öyleyim İnan’ın laf olsun diye oturmam zevk almadığım bir ortamda.Seviyesiz bir kalabalıktansa asil bir yalnızlığı tercih ederim
Pek farklı sayılmayız arkadaşım :)İş yerimde ne yaşıtım var ne de doğru dürüst eğitim olarak denk sohbet edebileceğim insan cezaevi gibi falan yani
Bunu neden anlattım benim konularıma bak ve şükret diye :)
İsyerinde ne bekliyorsun ki? Bir sürü yerde çalıştım hepsinde yalnızdım. Mesai bitse de aileme koşsam 2 gülen yüz görüp muhabbet etsem, haftasonu gelse de dostlarımla buluşup dertleşsem diye iple çekerdim. İsyerinde renkli ortam mucize işi. Yapmacık arkadaşlıklar bana göre değil. Yapmacık doğum günü kutlamaları, gün içi milletin dedikodusunu yapıp kuyusunu kazıp iş çıkışı toplanıp eğlenmeye gitmeler selfie cekmeler.. Global dünyanın çirkin ikiyüzlülüğü.. yalnızlığı tercih ederimAslında genel anlamda herkesle aram iyi ama yanlarına gidip oturup sohbet edesim gelmiyor bana hitap etmiyorlar. Özellikle iki kişi var dibimdeler her gün bana zıt gidiyorlar ve huzursuz etmek için elinden geleni yapıyorlar. Kızlar sizce ne yapmalıyım? Bu yalnızlığı Nasıl aşarım? Sosyal ortam olsun diye çeşitli kurslara gittim ama şuan yaptığım bir aktivite Yok.
Bende tek kendimi böyle sanıyordum :)İsyerinde ne bekliyorsun ki? Bir sürü yerde çalıştım hepsinde yalnızdım. Mesai bitse de aileme koşsam 2 gülen yüz görüp muhabbet etsem, haftasonu gelse de dostlarımla buluşup dertleşsem diye iple çekerdim. İsyerinde renkli ortam mucize işi. Yapmacık arkadaşlıklar bana göre değil. Yapmacık doğum günü kutlamaları, gün içi milletin dedikodusunu yapıp kuyusunu kazıp iş çıkışı toplanıp eğlenmeye gitmeler selfie cekmeler.. Global dünyanın çirkin ikiyüzlülüğü.. yalnızlığı tercih ederim
Benimde eski çalıştığım yerlerde oldu hatta bi arkadaşla bir hafta çalıştık sadece şuan hala görüşüyoruz o kadar iyi bir insan.Mrblar. Benim is hayatında 3.ilim . Ama hepsinde de iyi insanlar denk geldi. Kafama uymayanlarla takılmam zaten. Farklı yerlerde olsak da Hale'n görüştüklerimiz var. Aslında is ortamı önemli. Anlaşamadınız insanlar ise boşverin yalnız takılmak en iyisi. Bazıları ise gelip dedikodu yapmayı sosyalik sayarlar.
merak ettim bende bakemİş yerimde ne yaşıtım var ne de doğru dürüst eğitim olarak denk sohbet edebileceğim insan cezaevi gibi falan yani
Bunu neden anlattım benim konularıma bak ve şükret diye :)
Haklısınız aslında ben kendimi sadece işime veriyorum onlar dedikodu kakara kikiri yaparken. Bir olay anlatayım size. Yanyana çalıştığım bir bayan var yaşı bir hayli ileri neyse bu iki kız kahve yapıp buna getirdiler benim orda olduğumu bile bile gıcıklığına ve sadece ona . Biraz zaman geçti arkamdan demişler ki biz kahve yapıp yanımıza çağırmak istiyoruz o bayanı ama o kız da orda onun yanında bize tavırlı diye çekiniyoruz. Kızlar manyak gibi bişey benim samimi olduğum herkesle samimiyet kurma çabasındalar takmışlar tuhaf bir şekilde bana cidden dip dibe çok yıpratıcı.Çalıştığım bir çok iş yerine arkadaşlık kurmak için gitmedim ..
Hep bunu benimsemiştim artıkkk ..
Sevmediğim insanlarla da aynı ortamda çok çalıştım kendi kendime hep ben buraya çalışmaya geldim diyordum istisnalar hariç . hiç hoşlanmadığım bir bayanla 3 sene aynı ortamda çalıştım
Ve primle çalıştığımız bir ortamda sürekli rekabet ve tartışmanın olduğu bir ortamda
Benim çalıltığım ortamdan daha kötü olamaz seviyesiz arkadaşlıktansa böylesi daha iyi size sürekli laf söylemeye çalışan ikiliye karşıda tavrınızı koyun derim size laf söyleme cesaretinde bulunamasınlar
Bence iş yerlerinde yanlızlık hep iyidir .
Eşimin arkadaşları olduğu halde herkes bir yerdeyken eşim çay içmeye kafa dinlemeye tek kalmaya farklı yere gider hep böylesi daha iyi der genelde o kalabalık grupta da her hafta tartışma yaşanır
Bende sizin gibi düşünüyorum asosyal diyorlar ama.cok geniş çevrem var cokta çevrem var ama işyerimde kimse sevmiyor beni.cok sorguladım özeleştiri yaptım ama sorun tamamen karşı tarafta.birbirleri icin arkalarından ağza alınmayacak cümleler kuran insanlar şimdi can ciğer.ben yanlızligimla mutluyum
Ay çok şükür patronum dünya tatlısı gerçekten seviyorum işimi de severek yapıyorum oda bunun farkında ve takdir ediyor. Anlamıyorum ellerine ne geçiyor kötülük yapınca.ay boşverin patronla aranız iyiyse gerisini sallayın. ben kurumsal bi yerde çalıştığım halde yapmadıkları kalmamıştı. müdür de onların dolduruşuna gelerek beni sürekli ezmeye çalışıyodu sonra da işten çıkardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?