İş yerinde ki yalnızlığım :(

Ay çok şükür patronum dünya tatlısı gerçekten seviyorum işimi de severek yapıyorum oda bunun farkında ve takdir ediyor.

ne güzel işte. diğerleri seni kıskanıyodur sen işi bırak diye uğraşır dururlar. taviz verme sakın...

ne güzel işte. diğerleri seni kıskanıyodur sen işi bırak diye uğraşır dururlar. taviz verme sakın...
Yok daha fazla çalışıyorum onlar öyle yaptıkça hırs yapıyorum en güzeli kitap vs okumak kalan zamanlarda ve iş çıkışına bir aktivite bulmak geçen sene kpss kursuna gitmiştim iyi geliyordu farklı bir ortama girmek iş harici çok arkadaşlıklarda kurdum orda.

Kafanıza takmayın bile böyle anlattığınız gibi biriyle 3 sene çalıştım prim yüzünden benimle tartışmaya girmeler değişik bana garip gelen hareketler patron yokken iş yerinde uyumalar daha neler neler çizginin bozmadan devam et anlaşılan kıskanılan birisin ve seninlede arkadaş olmaya çalışıyorlar uzak dur tavrını koy bunu duyduğunuda çağır yanına benim hakkımda böyle demişsiniz benim tavrım bu lütfen burası bir iş yeri ben arkadaşlık kurmaya gelmedi herkes haddini bilsin diye başlayan bir konuşma yap ..
İş yerindeki patronum işmimin sonuna şşşş katarak bana seslendi diye ortalığı birbirine katmış bir insan olarak söylüyorum
Direk tavrımı koyarak ismimi düzgün söyleyin yanınada kelebek hanım diye ekleyerek konuşun diye direk tavrımı koydum kimseye taviz vermeye gelmiyor ..

Aslında 50 li yaşlarda bir bayan vardı çok iyiydik onla ayrıldı ama malesef.

Haklısınız iş yeri profesyonel bir ortam ama sevgili olan elemanlar bile var bu kadar mıç mıçlık miğdemi bulandırıyor.

benim çalıştığım yerdekiler erkekti bi bayan vardı sürekli iş geliş gidişlerde taciz etmeye çalışıyodu. yok sen sezonluk musun? yok sen şöyle misin böyle misin? sürekli soru sormalar filan. müdür de onun için kıskanç demişti. bizim müdürle bi çalışan karıştırıyodu ortalığı yoksa kız tanımıyo etmıyo nıye tavırlı davransın baştan. hepsi bi cinsti...

Ne yaptınız sonra düzeldi mi?

Ay yine en azindan ayni dili konusuyorsunuz, ben yurtdisindayim, ben haric diger postdoclarin hepsi ayni ulkeden, hep birlikte yiyiyor iciyor guluyorlar, kotu insanlar degiller, ben gidip muhabbete girmeye calisinca ingilizceye donuyorlar, ama hep de yapamam ki boyle, itici olmak istemiyorum. Bazen eve gidip esime dert yaniyorum, yanlizim da yanlizim diye.

yok müdür baştan hepimizin arasında rekabet oluşturdu. sonra da o dediğim erkeklerden bi tanesi sürekli bana mobbing uyguluyodu zaten hepsi uyguluyodu da o başkaydı. onun müdürle arası daha iyiydi eski çalışanlardandı sonra ben yeni girince hepsi üstüme gelmeye çalıştı. sanırım benim arkamdan konuşuyodu sürekli bir kere iş yerinde çalışırken istemeden yanlış bi iş yapmıştım, sonra kadın resmen herkesin içinde beni azarladı filan. kadın zaten ne zaman o elemanla aramızda bı sey olsa hep onun tarafındaydı. düzelmedi maalesef sezon bitince de haber vermeden işten çıkardı zaten. sonra bi daha da gitmedim, kağıtları imzaladıktan sonra vurdum kapıyı, yemek yiyecektik yemedım, tabagımı oylece bıraktım, sonra da saatim dolmadan çıktım gittim hiç biriyle vedalaşmadım. sonra kadın beni whatsapp'tan engelledi

Son düzenleme:
Bende vedalaşmamıştım eski iş yerinde kanımca gerekte Yok. Kıskançlık, iki yüzlülük, rekabet, dedikodu, iftira ne ararsan var bunlarda güçlü olmam gerekiyor sanırım hayatımı dolduracak bir uğraş yeni yeni insanlar fln lazım:) bazen ayrılayım diyorum kendi mesleğimi yapayım ama devam ediyorum işte bir şekilde.

sonra da özel bi kurumda öğretmenlik yaptım, o da kadın rahatsızlanmış diye almış meğerse beni işe. 1,5 ay sonunda para vermemek için türlü oyunlar oynadı baktı ben kendim gitmiyorum sonunda beni çağırıp yok ülkenin durumu böyle yok cocuklardan para gelmedı yok soyle boyle derken sonunda aldım pramı cıktım, suan ıs arıyorum korka korka. rezalet durumlar gercekten. ben de bı kursa mı yazılsam dıye dusunuyorum cok sıkıldım aynıyız kendımı bu aralar cok yalnız hıssedıyorum, yasadıklarımdan dolayı psıkolojim bozuldu devam et iş bulmak zor :)

Cnm sen benim çektiklerimi bilsen haline şükret konularıma bak.kuzum işyerinden dost olmazmıs acı öğrendim tekbaşımayım aylardırben de

Branşınız ne merak ettim bende öğretmenim

İnan’ın hanımefendi farklı dili konuşmayı yeğlerim o tarz insanlarla eve gittiğiniz zaman eşinizle konuşuyorsunuz iyi kötü benim hayatımda da şuan kimse Yok.

işyerinde dedikodu kaynagi dolaşir bi laf edersin 10 laf dıyarsin kulaginda.. bak ben bunu anlattim bi kişiye mesela. o bi kişi de herkese dagitmiş orkide söle böle... bana gliyor ben demedim hiç bişeye... vay arkadaş...
o kişiyede bişey demedim..
ne konuşacagi benimde aklıma gelmiyo güvenemiyorum ki.

Çoğu iş arkadası böyle zaten.
Arkadaşlıkta pek olmuyor.
O Yüzden takılmayın derim ben.
İşinizi yapıp kimseyle kötü olmadıktan sonra sorun yok

Cnm sen benim çektiklerimi bilsen haline şükret konularıma bak.kuzum işyerinden dost olmazmıs acı öğrendim tekbaşımayım aylardırben de
Hemen bakayım kuzum aslında çok sıcak kanlı birisiyim her ortamda kendime dost edinirim ama iş yerlerinde bir büyü var sanki daha doğrusu özel sektöre geçtiğim zaman anladım bunu devletteyken pek yoktu

H
aynen çok karmaşık iş dünyası

Şimdi kutlama yapıyorlar birinin Doğum günü sanırım komediler ya kimseye ihtiyacım Yok çok şükür iki yüzlü saçma sapan dünyaları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…