İş yerinde ki yalnızlığım :(

Şimdi kutlama yapıyorlar birinin Doğum günü sanırım komediler ya kimseye ihtiyacım Yok çok şükür iki yüzlü saçma sapan dünyaları var.

sıkıldımı kk vakit geçir vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın

17 yıldır tek bayan olarak çalışıyorum işyerimde hepsi erkek iş dışında hiç muhabbetim olmazzz

17 yıldır tek bayan olarak çalışıyorum işyerimde hepsi erkek iş dışında hiç muhabbetim olmazzz
Ya erkek olsa İnan’ın böyle olmaz kadınların çoğunlukta olduğu yerlerde genelde sıkıntı oluyor Önerinizi dikkate alacağım:)

ben iş yerimde bütün gün tek başıma çalışıyorum koca bir gün yalnızım..
boşver kafanı takma öyleleri ile arkadaşlık kurmaktan sohbet muhabbet etmektense yalnız takıl..
senden daha kötü durumda olanlar var emin ol =) hele ki birde iş yerinde bütün gün sıkılıp kafayı yiyorsan

Ya aslında yalnızlıktan dert yakındım ama benim sıkıntım daha derin sevmediğim bir iki insan var dipdibeyiz görmeye tahammül edemiyorum onları sürekli karşımdalar kuyumu kazıyorlar nispet yapmaya çalışıyorlar arkamdan sallıyorlar asıl sıkıntım bu benim. O ikisinden birisi ortamda olmasa bu kadar sıkıntım olmayacak.

sen sıkıntı ettikçe onlar üstüne daha fazla gelir biliyormsun
bir insana en güzel cevap onu yok saymak görmemektir. umursamamaktır sizde öyle yapın sadece işinizi evinizi iş dışı hyaatınızı düşünün.. çok rahatsız ediyor ise de iş değiştirin bence.

Hiç anlasamadiklarinizi eleyin derim arkadaşlık için. Ama anlasabilmeye yakın olduklarınızla öğle araları fln yemeğe gidip orta nokta da bulusabilirsiniz. 7 günün 5 gününü işte geçiriyoruz ve günde 8 9 saat oradayız. Haliyle iki güler yüz sohbet ihtiyacınız doğacak. Bu ihtiyaç haline geldiğin de siz biraz karsinizdakilere ayak uydurun zamanla onlarda size uydurur. Kisisel konular degil daha genel gecer konulardan bahsedin mesela muhabbet ederken.Belli bir düzeyde devam ettirin derim.

işiniz yoğun mu peki merak ettim..
insan çok sıkılıyor hle ki ben birde yalnızım.. bütün gün sıkılmaktan bile sıkıldım artık nasıl geçer ki böyle ömür her gecen gün köreliyorum ama herkes bana diyor ki . ; böyle iş buldun daha ne istiyorsun sana rahat batıyor diye
ama bütün gün boş boş oturmak ne demek insanı nasıl etkiliyor bilmiyorlar..

Yoğunluğum değişiyor aslında bazen kafamı kaşıyacak vaktim bile olmuyor ama bazende çok boş geçiyor bugün yoğun değilim mesela arkamdan dedikodu yapıyorlarmış duydum soğukmuşum diye.

Bende iş yerinde yalnızım merak etme yalnız değilsin. hatta diğer muhasebeci ayağımı kaydırmak adına faturaları bana vermeden dosyaya takıyor, iki gün sonra patronlarla ben papaz olayım diye sanırım.

para kazanmaya geliyoruz boşver takma hiç kimseyi.

okul öncesi. ama sadece özellerde öğretmenlik yapabiliyorum, o da çok az para veriyorlar. eşşek gibi kullanıyorlar resmen. bu sektör çok berbat bir sektör. inanır mısın ilk girdiğim de 1000 lira gibi asgari ücret bile değil girdim, o da kendimi daha iyi geliştirmek adına ve tecrübe edinmek içindi. sonra zaten kadının hastalığı varmış benim dururum yok vs gibi şeyler soyledı ben de gercekten ınandım ve kabul ettım, kadın bıldıgın benımle alay eder gıbı maas gununde ucret vermemek ıcın kırk takla attı. aldım paramı tabı kı ama guven problemım var. ınsanlar berbar gercekten. hıc bır sey dısardan gorundugu gıbı degıl...

Son düzenleme:
Neden özele mecburum dediniz? Lisans mezunu musunuz? Öyle ise olanaklar fazla çünkü.

sizi çok iyi anlıyorum. 2yıldır memuriyetteyim eğer genel olarak zihniyet böyleyse gerçekten durum vahim. Ama sorun her zaman vardır ozellıkle ınsanın oldugu yerde. onemli olan hayatımızdaki olumlu şeyleri görebilmek...

şuan sıkıntım yok calıstıgım yerle ilgili olarak. 3 kişiyiz zaten ikisi de erkek ve orta yaştalar. Asıl sıkıntım geçen yıl farklı birimde yaşadıklarımdı. Kabus gibi. Memuriyette ilk yılım, birime bir stajer düştü ki kurum müdüründe yok bu ego. Neler çektim onun yüzünden. yan masamdakı arkadaşta sağolsun ona destek olunca.. Güc birliği yapmalarındaki amaçta zamanında iş arkadaşıma yüz vermeyişim.. Reddedilmişlik duygusu yaşamasın diye sürekli arkadaş oldugumuzu hatırlattığım ve ılımlı ılımlı konusmaya calıstıgım halde anlamamıştı beni.. Çok zor durumlarda bırakmıştı.. ara ara hala görürüm birimler değişse de.. Garip ya gerçekten insanları anlamak cok zor.

Hayattaki felsefem şu üzülür bu üzülür olayını rafa kaldırmanın gerekli olduğu.. sen kaldırıyosan bir durumu herkes kaldırır.

yukarıda anlattığım bir level üstü var ki zamanında arkadaş dediğin insanlarla ısyerınde kanlı bıcaklı olmak.. işyerinden tamamen soğutur bu durum.. Yok sayabilen bu işi başarmıştır o yüzden.

lisans değilim ama unı de baska bolum okuyorum, sosyal hızmetler onu da bu sene bıtırmem lazım, Ayvalık'ta oturuyorum, bu yılı ıyı degerlendırmem lazım. cok sıkıcı bı o kadar da

lisans değilim ama unı de baska bolum okuyorum, sosyal hızmetler onu da bu sene bıtırmem lazım, Ayvalık'ta oturuyorum, bu yılı ıyı degerlendırmem lazım. cok sıkıcı bı o kadar da
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun öyle olması çok zor. Bütün gün evde mi oturuyorsunuz?

Anladım hakkınızda hayırlısı olsun öyle olması çok zor. Bütün gün evde mi oturuyorsunuz?

iş arıyorum ama burda da maalesef pek iş yok. olanlarda ya para vermiyor ya başka sorunlar. iyi bi iş arıyorum ama bulamadım, şuan için evdeyim ama kursa gitmeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…