Şimdi kutlama yapıyorlar birinin Doğum günü sanırım komediler ya kimseye ihtiyacım Yok çok şükür iki yüzlü saçma sapan dünyaları var.
Ya erkek olsa İnan’ın böyle olmaz kadınların çoğunlukta olduğu yerlerde genelde sıkıntı oluyor Önerinizi dikkate alacağım:)sıkıldımı kk vakit geçir vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın
17 yıldır tek bayan olarak çalışıyorum işyerimde hepsi erkek iş dışında hiç muhabbetim olmazzz
Ya aslında yalnızlıktan dert yakındım ama benim sıkıntım daha derin sevmediğim bir iki insan var dipdibeyiz görmeye tahammül edemiyorum onları sürekli karşımdalar kuyumu kazıyorlar nispet yapmaya çalışıyorlar arkamdan sallıyorlar asıl sıkıntım bu benim. O ikisinden birisi ortamda olmasa bu kadar sıkıntım olmayacak.ben iş yerimde bütün gün tek başıma çalışıyorum koca bir gün yalnızım..
boşver kafanı takma öyleleri ile arkadaşlık kurmaktan sohbet muhabbet etmektense yalnız takıl..
senden daha kötü durumda olanlar var emin ol =) hele ki birde iş yerinde bütün gün sıkılıp kafayı yiyorsan
sen sıkıntı ettikçe onlar üstüne daha fazla gelir biliyormsunYa aslında yalnızlıktan dert yakındım ama benim sıkıntım daha derin sevmediğim bir iki insan var dipdibeyiz görmeye tahammül edemiyorum onları sürekli karşımdalar kuyumu kazıyorlar nispet yapmaya çalışıyorlar arkamdan sallıyorlar asıl sıkıntım bu benim. O ikisinden birisi ortamda olmasa bu kadar sıkıntım olmayacak.
işiniz yoğun mu peki merak ettim..sıkıldımı kk vakit geçir vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın
17 yıldır tek bayan olarak çalışıyorum işyerimde hepsi erkek iş dışında hiç muhabbetim olmazzz
Yoğunluğum değişiyor aslında bazen kafamı kaşıyacak vaktim bile olmuyor ama bazende çok boş geçiyor bugün yoğun değilim mesela arkamdan dedikodu yapıyorlarmış duydum soğukmuşum diye.işiniz yoğun mu peki merak ettim..
insan çok sıkılıyor hle ki ben birde yalnızım.. bütün gün sıkılmaktan bile sıkıldım artık nasıl geçer ki böyle ömür her gecen gün köreliyorum ama herkes bana diyor ki . ; böyle iş buldun daha ne istiyorsun sana rahat batıyor diye
ama bütün gün boş boş oturmak ne demek insanı nasıl etkiliyor bilmiyorlar..
Neden özele mecburum dediniz? Lisans mezunu musunuz? Öyle ise olanaklar fazla çünkü.okul öncesi. ama sadece özellerde öğretmenlik yapabiliyorum, o da çok az para veriyorlar. eşşek gibi kullanıyorlar resmen. bu sektör çok berbat bir sektör. inanır mısın ilk girdiğim de 1000 lira gibi asgari ücret bile değil girdim, o da kendimi daha iyi geliştirmek adına ve tecrübe edinmek içindi. sonra zaten kadının hastalığı varmış benim dururum yok vs gibi şeyler soyledı ben de gercekten ınandım ve kabul ettım, kadın bıldıgın benımle alay eder gıbı maas gununde ucret vermemek ıcın kırk takla attı. aldım paramı tabı kı ama guven problemım var. ınsanlar berbar gercekten. hıc bır sey dısardan gorundugu gıbı degıl...
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun öyle olması çok zor. Bütün gün evde mi oturuyorsunuz?lisans değilim ama unı de baska bolum okuyorum, sosyal hızmetler onu da bu sene bıtırmem lazım, Ayvalık'ta oturuyorum, bu yılı ıyı degerlendırmem lazım. cok sıkıcı bı o kadar da
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun öyle olması çok zor. Bütün gün evde mi oturuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?