- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Başıma 1 kere geldi 2 ortaklı işyerinde ortaklardan biriKızlar işyerinde mobbing gorenler
Size kim ne yaptı Bu durum ne kadar surdu
Bu durumla nasıl başa cıktınız ve sonuc ne oldu ?
Kızlar işyerinde mobbing gorenler
Işten ayrıldım benden öncekiler de ayrilmis mobingi cok normal karsiliyorlardi patron vs şimdi bakıyorum dört yıldır her ay is ilanı veriyorlar giren bir ay sabrediyor sanırımKızlar işyerinde mobbing gorenler
Canım sendede ne sabır varmış taş olsa çatlarmış3,5 sene sabrettim mobbingi yapan da bir kadındı. el şıklatır bana yazıcıdakileri aldırırdı. yazıcıdakileri verirdim lavaboya gidip 5 dk ağlar sonra yerime dönerdim tekrar el şıklatmasını beklercesine. altı üstü ofisboysun makyaj yapmana gerek yok derdi. makyaj yapmayınca çok soluksun git süslen derdi. güzel giyinsem altı üstü ofisboysun tatlım ne bu giyim derdi kötü giyinsem üzerindeki çok kötü derdi. iş yaparken hep arkamdan geçerdi ansızın bi anda üzerime çullanır bişeye bakar gibi yapar beni kontrol ederdi.yaşım da küçüktü 18-19 yaşlarında deneyimlemiştim iş hayatını. Elimden gelen tek şey 21 yaşımda oradan ayrılmak olmuştu.
Şimdiki iş yerimde çok şükür herkes birbirine çok saygılı davranıyor. Orası bana referans oldu ama şimdiki aklım olsa bir kere bile o muameleye fırsat vermezdim. Ne yapılması gerekiyorsa hepsini yapardım. Şikayetse şikayet, dayaksa dayak
Benden sadece 6ay önce işe başlamıs olan bir kadın bana emırler vermeye başladı. Pozisyonumuz aynıydı hıc hakkı olmadıgı halde emir veriyordu. Bende konustum dedim sen bana emir veremezzsın benım görevlerımı bılıyorum eksıksızde yerine getiriyorum. Bırdaha olursa şefe hesap verırsın hem de onun yerıne göz dikmiş olmanı açıklaman gerekır. Küstü bu benle selamı sabahı kesti bööööh cok umrumda sankım. Asla kendınızı ezdırmeyın. Ben hak yemem ama hakkımıda yedirmemKızlar işyerinde mobbing gorenler
Çatlıyordum zaten şirkete gittiğimde kalbim hızlı çarpıyordu gerilmekten. sırtım sivilce tarlası gibiydi.Canım sendede ne sabır varmış taş olsa çatlarmış
İstifa ettim...Kızlar işyerinde mobbing gorenler
Peki cozum ne buldun ? Sabredip uzun sure orda mı kaldın yoksa dayanamayıp hemen cıktınmı?İş hayatım mobbinglerle dolu...arkanda kimse yoksa veya yoneticin bi sebepten seni kıskanıyorsa veya herhangi ufak bişeyden 1 kere kıl kaptıysa işin biter
İlk mobbing miydi ? Yeni iş buldunmu ya orda da olursa diye korkun varmı ?Şu an ayrılma sürecindeyim, yarın akşam son çıkıyorum artık.
Patronun karısı sürekli bir öyle bir böyle davranırdı. Bir şeyi bir şekilde yapmamı söylerdim, o şekilde yapınca da niye o şekilde yaptığımı sorgulardı. Mesela geç saatte arar sonra niye açmadığımı sorgulardı.
Yemin ediyorum yüzümü sivilce bastı stresten.
5 ay oldu. Kurtuluyorum
İlk işimdi. Yeni iş buldum ama girmeden önce yurt dışı tatili yapacağım, direkt başlamak olmaz.İlk mobbing miydi ? Yeni iş buldunmu ya orda da olursa diye korkun varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?