İş yerinde mobing?

Ben musteri olarak bile calisanlarin arasında geçen laf atma tartışma vs durumlarinda geriliyorum.. yazık ya ne saçma insanlar var.. bi sıkı azar çekin.. ekmeğim için buradayım insan olun diyin.. sonra hiç duymayin derim..

Duyma diyosun olmuyo.Bi kac kisi birden uzerime gelince cidden artik dayanamiyorum biktim yani.Gecen agladim hungur.Surekli laf soyluyolar.Zaten cok doldum kavga çikarcam.Oraya gitmek istemiyorum.Kavga ciksa haksiz olurum eminim.Sessiz sedasiz istifami vermek istedigimi soyliycem

Bak daha önce bir kisiden sikayetciydim.ama simdi iki uc kisi daha basladi
Bşrbielerine anlatıyorlardır seni pislikler.Kendş halinde insanlara yapıyorlar bunu.Ortam cambazı olmayanlara.Ben de çektim çekiyorum buna benzer bazılarından.Geçen tarrıştım ve çemkirdim içimdekileri.Çok mu yumuşak yüzlüyüm kimseye böyle yapamıyorsunuz dedim.Herkesi alttan almaya kırmamaya çalışıyorum ama bu sizde yok dedim.Sinirli bir şekilde. Ve çok haklıydım neyseki kiMseye bile anlatamaz.Hazır haklıyken onlar gibi iyi anlaştığım bir arkadaşa anlattım.O da onu çağırdı ortayı yaptı sapolsun.Artık haddini bilir hem tepki gösterdim. Hem birine anlatıp yanıma saygı dıyulan birini aldığımı gördü huysuz.Daha var biriki kişi..Ama en saygı duymayanı buydu Diğerleri kaytarıcı huysuz daha çok.

.Arada haklı olduğun vakit dolmuş gibi haddini bildir.Onkar nasıl gerseyi etrafa anlatıyor sen de anlat Ben normalde iki kii arasında olanı başkasına söylemekten nefret edeeim çogu zaman da yapamam ama pnlar tam da böyle yapıyor ve içinw attıkça güçleniyorlar.Zayıflat biraz onları.Bu şekilde başedemezsen bir üste çık.Ama işinş mutlaka iyi yap.Elin güçlü olsum.Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Sagol canim.Ya eskiden hata yapiyodum ama suan hata falan yapmiyorum.Ama gene naptin yaptin mi falan surekli laf yapiyolar.Arkamdan gulduklerini gordum ben.Ama ikinci mudure isim isim anlatcam ya bu ne boyle.Ve gidip bolge mudurune kadar aricam.Tabi bunlar istifayi tam imzalamadan olcak.Ya zaten çok doluyum.Hani biri bisi dese kavga cikarcam o derece

Arkamdan konuşuyolar dalga gecip guluyolar farkindayim gerizekalilar

Ozel sektorde her yerde boyle sorunlar olur eski personel hep yeniye sorunlar cikarir ustlerinle gorus baska bir secenek baska bir is ayarla ve cik bir baska secenek onlarla iyi gecinmeye calis ne kadar aptal insanlar olsalarda bi bakima idare etmeye calis inan bircok is yerinde bunlar zaman zaman yasaniuor

Ama dayanamiycak asamaya geldim.Zaten sinav falan calisamiyorim bu psikolojiyle

Düzenleyip ekleme ysptım tekrar oku

başka kasiyerlik işi bul cnm bir sürü kasiyer ilanı var

Ama dayanamiycak asamaya geldim.Zaten sinav falan calisamiyorim bu psikolojiyle
O zaman sessizce baska is bul ayarla ayril canim parasi iyiyse idare et diyecem ama cunku devamli boyle gitmez bir sure sonra duzelir bu durumlar sikma canini gundem degisir seni birakir baskasini konusurlar gun gelir

Yok bunlar bu aralar fena taktilar bana.Parasi az yol uzak aldigim para yetmiyo fala
O zaman sessizce baska is bul ayarla ayril canim parasi iyiyse idare et diyecem ama cunku devamli boyle gitmez bir sure sonra duzelir bu durumlar sikma canini gundem degisir seni birakir baskasini konusurlar gun gelir

Başka iş ara bir tataftasın özeldwsin mecburiyetin yol oraya ben kamudayım mecburum.Hr yer kasiyerlik.Ama gitmeden kötğ olma pahasına kendinş bie koru.Bşr güvenin yerine gelsin gideceksen bunuvyap bir öyle git.

Canim zaten biri geldi dedi gecen.biri bsiey yapmis cok sinirlisin bisey desem patlican dovcen dedi.Cevap olarak kisa ve tek kelime olarak cevap veriyorum Kimseyle konusmuyorum.Ama bu iş burda bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…