İş yerinde mobing?

Haha deniycem ben.Surat asiyorum ya iyice uzerime geliyolar.Yapmaciktanda olsa gulucem.Bi de ben bu insanlardan kendimi soyutladim o yuzden de olabiir

Öyle bi ortam ki burasi.Mudurun kolay gelsin derki bakislari bile asagilayici.Ben kasayi bilmiyorken cok hata yaptim.suan halaa eski hatalarimla dalga geciyolar.Yani bisey yapmasamta yapti gibi gozukuyorum.Ben mesela degisim islemi yapicam yetkim yok.Diger kasiyerden istiyorum.Yapcagi tek sey sifre girmek.Bunu yaparkende ufluyo pufluyo ve bunu yapmasi rahat iki dakkayi buluyo.Depoya girip yetki verirmisiniz diyorum gene yetki istiyo diye guluyolar.Ee yetki olmadan o islemi yapamam ama ben.Yani dalga geccek sey bulmaya calisiyorlar

Mobing uygulayan kişiler her zaman güçlüdür şikayetin hiçbir işe yaramayacak. Müdür sana tamam kızım hemen onların kulaklarını çekeyim mi diyecek sanıyorsun. Herkez kendi hakkını savunmayı bilecek diyecek. Böyle şeyler için bana gelmeyi n diyecek. Arkadaşların işe sana orayı iyice dar edecek. İspiyoncu konumuna düşeceksin yani. Ben bunların hepsini yaşadı. Kısaca ankarada dayın yoktu mamudo gurban niye doğdun!

İste ben bunlari dusunuyorum.Zaten suan bana dar geliyo koca magaza.İstifa verip is bulmam lazim acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…