İş yerinde mobing?

Dava acmak yetmis lira falanmiş.Aslinsa acmayi dusunuyorum.En azindan kidem tazminati alirim ben.Ayrica yoneticinim biride resmen dalga geciyo
İlk önce sözlü tepki göster hemen dava açma direk.Bunda düzeliyorlar zaten Kendini korudugunu sineye çekmediğini görsünler..Başka başarı hikayesi varsa dinleriz diğer arkadaşlardan.

Kendine saygı duydurma bsşarısı hikayesi..

Dava acmak yetmis lira falanmiş.Aslinsa acmayi dusunuyorum.En azindan kidem tazminati alirim ben.Ayrica yoneticinim biride resmen dalga geciyo
Bu dalga geçmeler hep psikolojik baskı ve mobing e giriyor 10 yıl dava açma hakkınız var 10 yıldan sonra dava aramıyorsunuz yani dokuz sene sonra bile bunlara dava aça bilirsiniz geçmiş olsun böyle dangalak kar çok piyasada

Mudurun cok ikna yetenegi var.iki ay once gene ayni olaydan cikcaktim ikna etti ama gene hersey ayni.gene ikna etmeye caliscak beni
Sen iş arladaşlarına haddini bildir önce müdürden önce.Olmazsa bir üste .Ama bsşarı sağlarsın kendilerne karşı direk.Lafı söylediği an söyle.Yada gel konuşalım deSaygı dıymaktan bahset..Gerektiğinde güzelliklr gerektiğinde çemkirerek..Yanlış yol izliyorsun.

Öyle olur malesef...Nedenini sormuştum.Ne görüyorlar sende?..Ordan palyaço gibi mi görünğyorum de yani dalga geçtiğinde ciddi bşr konuşms yap ya ayaküstü gel konuşalım de falan duruma göre.
kasada uc kisi.Ama reyondan bir kisi.Yani birinin dalga gectigini goren insanda dalgaya aliyo

Evet yok cevap vermeye basladim da.Yilanin basi var bi tane ona diklencem bi ise gideyimde

Öyle olur malesef...Nedenini sormuştum.Ne görüyorlar sende?..Ordan palyaço gibi mi görünğyorum de yani dalga geçtiğinde ciddi bşr konuşms yap ya ayaküstü gel konuşalım de falan duruma göre.
Yok evet dicem.Zaten ben uyarcam bi kez ve yukariya iletcem direk bu gribu dagitin huzur bozuyo dicem

Ya yanlış yol izliyorsum .Molanda ağlayana içine atana kadar dışına onlara kus.Biraz da onlar düşünsünler.Ama sen de orda haddini bilrek kontrolü kaybetmeden sadece haklılığın kadar konuş .Dalga geçtipinde neden diye sor o an...Anlık hallet...Başarı saplarsınn..Korkuyorsun sen korkmaaa.Korktuğunı anlıyorlardır onlar bacım laflarımı iyi anla.Anlık hallet önceee
Ş

Ben bu işi kafamda bitirdim ama cikcam.Ortami cidden kotu yol uzak bin tane sorun var.her gece 12de evdeyim.Hep beni kapaniş yaziyo sevdigi elemanlari sabahci yaziyo.Yani is yeri acayip bi yer

Yok canim icime atmiycam hele bi laf etsin.Dicem niye surekli yetki verirken ofluyon ki dicem.Vermek istemiyosan soleyelim baskasina versin dicem.Bakalim ne dicek

Yok canim icime atmiycam hele bi laf etsin.Dicem niye surekli yetki verirken ofluyon ki dicem.Vermek istemiyosan soleyelim baskasina versin dicem.Bakalim ne dicek
Dava acmayi dusunuyorum da nasil kanitliycam ben?

Aynennn.Tutturmuşun müdğr..Kendini korudupunu bir görsünler..Diklen yani.Savunma yapmak senin hakkın...İnsanlar haksızken bile dikleniyor .Böyle olur bu işler.
Evet yok cevap vermeye basladim da.Yilanin basi var bi tane ona diklencem bi ise gideyimde

Ses kayıtları al yada bu işin eğitimini veren kişiyi bulman lazım internet ten bi bak derim onlar ücretsiz yardımcı oluyor

Açma şuan.Teke tek hallet.Sonra gerekirse açarsın.Ben olsam davayla uğraşmam.Ama savunmamı yaparım olmazsa başka iş.Düzelme olmazsa illlalah lık durum varsa belki yaparsın Boşver uğraşma şimdi.

Sadece yetki istemekle ilgili mi problem. Her seferinde diğer kasiyerden yetki istemeniz neden gerekiyor onu da anlamadım. Müdüre gidip yetki verme işlemini size de tanımlamalarını isteyin. Dalga geçilecek ne olduğunu anlamadım ben tam olarak

Degisim iade islemi yapmam icin yetki gerekiyo.Ve ben istedikce dalga geciyo.Daha bi cok sey var.Yani molaya gitcem gelcen hep laf soluyolar.ben yoneticime dedim yetki icin uzak musteri huysuzlaniyo dedim.Bana dedigi sey zayiflarsin dedi gulerek

Sadece yetki degil herseye laf yapiyo.Kalem yanimda diyelim yok kalemi yaninda topluyo yok soyle yok boyle.gelmis bana biktim senden diyo.Ne bicim insansa

Açma şuan.Teke tek hallet.Sonra gerekirse açarsın.Ben olsam davayla uğraşmam.Ama savunmamı yaparım olmazsa başka iş.Düzelme olmazsa illlalah lık durum varsa belki yaparsın Boşver uğraşma şimdi.
Yok istifa dilekceme sebep olarak yazicam hepsini gordugum baskiya dayanamadim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…