- 18 Eylül 2020
- 495
- 1.977
- 63
- 28
- Konu Sahibi hardyandholl
Herkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Biz iş yerinde odada 3 kız beraberiz. Yaklaşık 5 aydır evden çalışıyorduk. Ben bu kızlardan birisiyle çok yakınım sürekli sabah akşam görüşüyorum. Ama diğeriyle bu 5 aylık sürede koptuk. Ben bir keresinde kuruma gitmiştim birkaç iş yapmaya. Beni gördü “Aa sen de mi buradasın” dedi arkasını döndü çıktı gitti başka bir arkadaşın odasında oturdu. Ben o gün şaşırdım baya açıkçası. Çünkü hiçbir problemimiz yoktu ve o tepkiyi anlayamadım. Bu haftanın başında tekrar kuruma döndük. Ne konuşsanız soğuk cevap veriyor, bizden birkaç grup önce giren kıdemli kişilerle takılmaya çalışıyor. Ama yine de net bir küslük yoktu ortada. Dün odaya sorumlu olduğu kişi geldi. O gelen kişi soru sordu bizim kız cevapladı ama çocuğa saçma saçma yanlış cevaplar veriyor. Ki bizim kurumda da herkes birbirime yardım eder. Bir odaya girip birine soru sorsanız o an soruyu sormadığınız kişi cevap verebilir kimse de garipsemez. Ama dün ben ve diğer arkadaşım diğer kıza dün birazcık karıştığımızda inanılmaz bir soğukluk oluştu odada. Ağzımı açtıktan 2 saniye sonra keşke konuşmasaydım dedim. İşten çıktıktan sonra da hem instagramında hem de twitter hesabında ergen ergen sözler paylaşmış.
“Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.”
“Mevlanaya sormuşlar en çok neyi bilirsin diye o da haddimi bilirim demiş”
Böyle şeyler paylaşmış ki bunu paylaşan kız 28 yaşında koskoca kız. Ben hem güldüm hem de sinirlendim. Bugün de öbür kızla görüşüyor benimle görüşmüyor ki ben hep alttan almaya çalışırım hani sen daha iyi bilirsin ama ben şöyle şöyle düşünüyorum diye konuşurum. Ama sanırım böyle davranınca insanlar sizi bir şey bilmiyor sanıyor. Böyle olunca da ben gerçekten çok geriliyorum ve biraz da duygusal biriyim böyle olunca çalışamıyorum. Bir hafta deneyip yine olmazsa amirime odamı değiştirmek istediğimi söylemek istiyorum. Size çocukça mı bir tepki olur? Görmezden gelmeyi mi öğrenmeliyim? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.
“Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir.”
“Mevlanaya sormuşlar en çok neyi bilirsin diye o da haddimi bilirim demiş”
Böyle şeyler paylaşmış ki bunu paylaşan kız 28 yaşında koskoca kız. Ben hem güldüm hem de sinirlendim. Bugün de öbür kızla görüşüyor benimle görüşmüyor ki ben hep alttan almaya çalışırım hani sen daha iyi bilirsin ama ben şöyle şöyle düşünüyorum diye konuşurum. Ama sanırım böyle davranınca insanlar sizi bir şey bilmiyor sanıyor. Böyle olunca da ben gerçekten çok geriliyorum ve biraz da duygusal biriyim böyle olunca çalışamıyorum. Bir hafta deneyip yine olmazsa amirime odamı değiştirmek istediğimi söylemek istiyorum. Size çocukça mı bir tepki olur? Görmezden gelmeyi mi öğrenmeliyim? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.