- 1 Eylül 2017
- 420
- 444
- 33
Çok önemli degil bnm için 750 tl oranin tek artısı kariyerMaddi durumunuza göre degisir 750tl sizin için ne kadar önemli? Bence 750tl icin degmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok önemli degil bnm için 750 tl oranin tek artısı kariyerMaddi durumunuza göre degisir 750tl sizin için ne kadar önemli? Bence 750tl icin degmez
Çok önemli degil bnm için 750 tl oranin tek artısı kariyer
O zaman boşverin 1. mantıklı 9 çok geç çocuğunuz olmasa bile. Bi aile ortamı olmaz bu şekildeSaat 5te çıkıyor okuldan 5bucukta is yerimde olacak servisle yarim saat beraber durup eve geçeceğiz ilk yer olursa daha 5 yaşında küçük geç çıkarsam teyzeleri babası bakacak yardımcı olacak kişiler var sağolsunlar ama yetmiyor gene de ben 9da evde olsam çocuk 9 bucukta uyuyor yarim saat görebileceğiz birbirimizi
İyi akşamlar arkadaşlar bir konuda karar veremedim size danışmak istedim.Ben estetisyenim yani guzellik uzmani 1 buçuk yıl önce kendi salonumu kapattim biryerde çalışmaya başladım haziranda ciktim okul tatil olunca kızımla vakit geçirmek için simdi yeniden başlayacağım önümde iki seçenek var biri normal bi merkez her işleme gireceğim saati tam kizimin okul saatiyle aynı yani çok rahatım maaşı da iyi patronumda çok cana yakın sevdiğim bir bayan kendi iş yerim gibi rahat ve kontrol bende olacak.Diger yerde dünyaca ünlü bir markanın şubesi çok kıdemli kariyerim için çok önemli parasi da diğer yerden 750tl yukarı ama çıkış saati geç ve orda sadece protez tirnak işlemine gireceğim çok resmi bir ortam ve aşırı yoğun ard arda randevular full sizce rahatlık diyip normal olan merkez de mi başlayayim yoksa para ve kariyer diyip diğer yere mi başlayayim?? Iki yerde olumlu haber bekliyorlar kararsız kaldım
Saat 5te çıkıyor okuldan 5bucukta is yerimde olacak servisle yarim saat beraber durup eve geçeceğiz ilk yer olursa daha 5 yaşında küçük geç çıkarsam teyzeleri babası bakacak yardımcı olacak kişiler var sağolsunlar ama yetmiyor gene de ben 9da evde olsam çocuk 9 bucukta uyuyor yarim saat görebileceğiz birbirimizi
Saat 5te çıkıyor okuldan 5bucukta is yerimde olacak servisle yarim saat beraber durup eve geçeceğiz ilk yer olursa daha 5 yaşında küçük geç çıkarsam teyzeleri babası bakacak yardımcı olacak kişiler var sağolsunlar ama yetmiyor gene de ben 9da evde olsam çocuk 9 bucukta uyuyor yarim saat görebileceğiz birbirimizi
Amin çok teşekkür ederimEğer çocuğunuz olmasaydı 2. Seçenek derdim ama kızınızı Allah bağışlasın, onla daha fazla vakit geçirme imkanını değerlendirin derim![]()
Bu aralar çok popüler bir şey ama cidden çok güzel insanin kendi tirnagindan daha rahat kullanması ve hiç zararı yok tırnağa uzman biri yaparsa harika ve doğal duruyor şu an ortalama 200 tl yapılıyor bu işlem ve ayda bir bakımı var tirnak uzadığı için dipten bakim yapiliyor dolduruluyor bakım da 75 tlÇocuk küçükmüş 9 da eve gelen anne için
O aradaki 750 de bu aşamada size çok lazım değil
Öbür işe girin ilerde çocuk büyürse ya da saatler uygun olursa kariyere de yönelirsiniz
Bir de merak ettim bu protez tırnak işi bu kadar tutuyor mu
Yani her tırnağı uzun olan protez tırnaklı mı bayağı maliyetli yanılmıyorsam
Bir arkadaşım tırnağını yiyor diye protez tırnak taktırmıştı 10 yıl önce tanesi 20 TL yiyemezsin vs demişlerdi ama birini koparmıştı vs
Bence rahatlık canım.Rahat olmasan yorgunsan cebındekı parayı bıle harcayamazsın.Çocugun ve rahatşıgın daha onemlıİyi akşamlar arkadaşlar bir konuda karar veremedim size danışmak istedim.Ben estetisyenim yani guzellik uzmani 1 buçuk yıl önce kendi salonumu kapattim biryerde çalışmaya başladım haziranda ciktim okul tatil olunca kızımla vakit geçirmek için simdi yeniden başlayacağım önümde iki seçenek var biri normal bi merkez her işleme gireceğim saati tam kizimin okul saatiyle aynı yani çok rahatım maaşı da iyi patronumda çok cana yakın sevdiğim bir bayan kendi iş yerim gibi rahat ve kontrol bende olacak.Diger yerde dünyaca ünlü bir markanın şubesi çok kıdemli kariyerim için çok önemli parasi da diğer yerden 750tl yukarı ama çıkış saati geç ve orda sadece protez tirnak işlemine gireceğim çok resmi bir ortam ve aşırı yoğun ard arda randevular full sizce rahatlık diyip normal olan merkez de mi başlayayim yoksa para ve kariyer diyip diğer yere mi başlayayim?? Iki yerde olumlu haber bekliyorlar kararsız kaldım