iş yerinde tembellik.. yardım edin kızlarrr

sererbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
1.980
4.123
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.

işimi çok seviyorum.. güzelde kazanıyorum arkadaşlarım hepsi çok iyiler diyaloğumuzda çok iyi.

iş konusunda müdürlerim bana güveniyor fakat ben öyle değişik bir ruh halindeyim ki afedersiniz yumurta kapıya dayanmadan kolumu kıpırdatasım gelmiyor..

maaşımda çok iyi.. biliyorum binlerce kişi böyle bir iş istiyor ama nedense iş yerinde tembellik yapıyorum..

kazancımın bereketi kalmıyor bu yüzden . suçluluk hissediyorum karar alıyorum ama dikkatimi işe verip çalışamıyorum.. en acil işler neyse onları yapıp gerisini savsaklıyorum..

beni kendime getirecek birşeyler diyin lütfen.. ne yapayım ben..

özeniyorum şöyle harıl harıl çalışanlara.. eğer işe başlasam inanın yoğun bir tempoda işim var aslında..

yıllık izine de çıktım tatilede gittim dün başladım işe..

şimdi eski eşimden telefon geldi çocuklar babalarını görmeye gitmişti küçük oğlum kusmaya başlamış acile götürmüşler serum takılmış..

normal zamanda dikkatimi toplayamıyordum şu dakika itibariyle hiç toplayamıyorum ..oğlum hastanede kolunda serum ben yanında olamıyorum...

Taril dönüşü sendromu, uzun süredir aynı yerde çalışma, herkesin san agüvenmesi ve uzun süre mükemmel olmaya çalışma, burdan iyisini bulamayacağım o yüzden hep burda kalacağım diye kendine psikolojik baskı yapma. Hepsi birleşince ve özgüven olunca; son dakikada ya da acil durmda hallederim ben fikri insanı böyle yapıyor.
Valla çözümü yok, ben de böyleyim çünkü anlattığınızın aynısı.
Bazen kulaklıkları takıp odaklanıyorum, bazen içses her şeyi sallama diye yuvarlanıyoruz nerdeyse 7 aydır ondan önce hiç böyle değildi.
Bir de alıştıkça daha çabuk, kolay yaptıkça özgüven artıyor.

aynı durumdayım :KK43:

sanırım iş değişikliği çare olabilir, yeni heyecanla bir şeylere başlamak.
Şu an bunun planlarını yapıyorum.

aynı iş yerinde kalacaksanız iş yapış şeklinizi veya departmanınızı değiştirebilirisiniz.

bulunduğum firmadaki en iyi departmandayım,herkes bu departmanda çalışmak istiyor. maaş olanağı ve diğer sunduğu maddi manevi olanaklar da dışarıya göre daha iyi..

1 saat odaklandım çalıştım gene geldim buraya bir bakayım kızlar ne yazmış bana bir çaree diye :)

bende 6-7 aydır böyleyim bir yerde patlak vereceğim diye çok korkuyorum

birkaç kişi dışında kimse bu sorunu yaşamıyor demekki yada kayınvalide görümce elti konuları daha fazla ilgi görüyor :)

Öff tıpkı ben aynısı ve bende de 7 aydır felan var çözümü varsa lütfen söylesin üstelik daha önce böyle biri değildim işlerimi tıkır tıkır yapardım şimdi hep erteliyorum ve aklımın köşesinde vicdanımda sızlıyor işleri savsaklıyorum diye ....

Öff tıpkı ben aynısı ve bende de 7 aydır felan var çözümü varsa lütfen söylesin üstelik daha önce böyle biri değildim işlerimi tıkır tıkır yapardım şimdi hep erteliyorum ve aklımın köşesinde vicdanımda sızlıyor işleri savsaklıyorum diye ....

aslında konuyu açtığımda taşa tutulcam sanmıştım. kazandığın para helal olmaz.. senin yerinde olmak siteyen kaç kişi var vb. gibi

ama görüyorumki çoğunluk böyle.. yokmu bunun bir çaresi ya

Erteleyince zamanında bitirebiliyorsanız ne mutlu size!
Ben bir işimi sonra yapayım diye kenara koysam mesainin sonunda bir çok işim yarım kalır.
Çok yoğun çalıştığım için sistemi yavaşlatamam ki.

Bende böyleydim özgüven etkili denildigi gibi.
Ancak yaptigim ciddi bi hata beni kendime getirdi. O noktaya gelmeden kurtulabilirsinz umarim. Biseyler monotonlasinca normal oyle olmasi

dönem dönem bende de oluyor aynı sıkıntı..
bir sürü imzalanacak ve şablonu kontrol edilecek evrak birikiyor.
gündüz yapmıyorsam bile akşam eve getirip bi sonra ki güne bırakmıyorum.

birkaç kişi dışında kimse bu sorunu yaşamıyor demekki yada kayınvalide görümce elti konuları daha fazla ilgi görüyor :)

ben bu sorunu eşimle başka şehre taşınma hayalini paylaştığımızdan beri yaşıyorum, eskiden böyle bir problemim yoktu, ama ne zaman bu hayali birbirimizle paylaşmaya başladık, işime kontsantre olamamaya başladım, hep benim yerim burası değil diye düşünüyorum :KK43:
sizin de belki altında yatan bir sebebiniz vardır, durduk yere sevdiğiniz işinizden neden soğuyasınız.

bendede aynı sorun var ve hiç hoşuma gitmiyor bu durum Allah'a çok şükür işim çok iyi ve güzel kazanıyorum ama hep bir tembellik bir boşvermişlik

boşanmanın etkileri çocuklar küçüğk hastalanmaları babaya gittikleri zamanlar daha bir değişik duygulara kapılıyorum.

geçmişi gözden geçiriyorum gelecek için plan hayal vs..

sonra borçlarımı hesaplıyorum bütçe yapıyorum sonra hepsini kapatıp kk yı açıyorum işte böyleee

CuteMom CuteMom senlede meslektaşız .. sen iş yerinde nasılsın zamanını verimli kullanıyormusun yoksa bizim gibi tembellik yapanlardanmısın?_

X