Popülist bir yaklaşımla yine kaçak güreşiyorsun. Taciz ile ne alakası var savunduğum görüşün yön değiştirip rüzgarı arkana almak istiyorsun. Neden taciz konusunu açtın tacize tecavüze mi uğradın ? Ben tecavüzcüyü mü destekliyorum son yazdığın paragraf ile biz ne konuşuyoruz ? İşyerinde yaptığın ince hesapları , dağ ayısı mesai arkadaşların anlamaz tongaya düşer ama lütfen bana yapma. Eğer olay anında polise şikayet etseydin tüm yorumlarım farklı olacaktı. Etmedin çünkü edilecek bir şey yoktu. İş arkadaşların patronun her kimse saçmalama bunun için polise mi gideceksin diyeceklerdi ? Olaya şahit olanlar seni haksız görecekti. Şikayet etseydin adam değil belki sen işten çıkacaktın , çıkarılacaktın. Hangi aklıevvel cimer fikrini verdiyse cimere git bak üzerime yürüyor de adamı işten atarlar dedi. Şimdi et şikayet, hemen git polise et, can güvenliğim tehlikede şiddet yanlısı en ufak ikaza bile saldıran azılı bir katil var karşımızda kadına şiddet vs vs baya süsledin belki seni öldürme planı yapıyordur ? can güvenliğin yoktur ? konu bu kadar ciddi ise işten çıksın yeter yeaa modunda olmak normal mi ? Özetle ben konuna inanmıyorum, kadınların bu yolu seçmesini etik bulmuyorum. Her gün onlarca kadın öldürülürken devletin ve kamuoyunun hassasiyetini küçük oyunlara heba edilmesini uygun bulmuyorum. Kim neye inanmak isterse inanır... Not: kendini dövdürtmeye çalışmışsın zaten, daha önce sana saldıran bir adamla benzer iletişimi kurmak bu sonucu doğurur. Köpeğe taş atıp aaa ısırdı bu ya ? demek gibi bir şey. Tutmasalardı tutmasalardı diyorsun sürekli belli ki tutmalarından da rahatsız oldun. Ayrıca sana daha önce saldıran bir adama özellikle nezaketli davranman da hatalı, iş listende ona bardak getirmek ondan onay almak mecburi ise bilemem.