Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

mesaj olayından sonra konuştunuz mu???

Belkide düşünüyordur.
Mesaj olayını okuduğumda sevinmiştim oldu bu iş diye ama yine belirsizlik. Allah sabır versin. Bir süre daha bekle bakalım baktın olmadı boşver gitsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mesaj olayından sonra konuştunuz mu???

evet elbette..iş yerinde hiç bir şey olmamış gibi mecbur aynı yerdeyiz yan yana odalarımız mecburen konusuyoruz...serviste de hemen önümde oturuyor...
Teyzeme benziyorsun falan demişti bi rkaç kez de havadan sudan konusuldu işle alakalı

sanırım şimdiden boşverdim gitti

yani iş haricindeki sohbetleriniz yine devam ediyor gibime geldi öyle mi?

yani iş haricindeki sohbetleriniz yine devam ediyor gibime geldi öyle mi?

tabii eskisi gibi olmasa evet devam ediyor eskiden servis beklerken gözlerme bakıp öyle konsuurdu şimdi konusan ben olsam bile yere bakıyor başak birine bakıyor bana çok fazla bakmamaya çalışıyor

tabii eskisi gibi olmasa evet devam ediyor eskiden servis beklerken gözlerme bakıp öyle konsuurdu şimdi konusan ben olsam bile yere bakıyor başak birine bakıyor bana çok fazla bakmamaya çalışıyor
o da utanmıştır belki ya da seni daha fazla utandırmak istemiyordur yani hisler karşılıklı mı bilemiyorum ama zamanla daha da netleşir herşey

Bana sanki oda hoşlanıyor gibi geldi..bence gözlerine bakmaya cesareti yok gibi..kendini yanına yakıştıramıyorda olabilir..birde o msj hakkında sanki onunla asla olmaz gibi konuşmuşsunuz..belkide oda sizden emin değildir..Yorumum sadece tahminden ibaret.

Bana sanki oda hoşlanıyor gibi geldi..bence gözlerine bakmaya cesareti yok gibi..kendini yanına yakıştıramıyorda olabilir..birde o msj hakkında sanki onunla asla olmaz gibi konuşmuşsunuz..belkide oda sizden emin değildir..Yorumum sadece tahminden ibaret.

vallaha mıııııııııııııııııııııııııııııı
neymiş özellikleriii

Ooo! Hakketen arkana bakmadan kac. Bu akrepler umutsuz vaka. Bi kere sevip kavusamazlarsa bi daha omur billah kimseyi sevmezler. Hic umit yok sana. Ciddiyim bak. Zaten bu adam da boyle bisi yasamis. Bcok buyuk ihtimalle gidip mantik evliligi yapacaktir. Ay bi de teyzeme benziyosun demis. O da kotu. Teyzesine benzettigi birinden hoslanma ihtimali sifir Ah canim ya bak akrep oldugunu ogrendim ya simdi daha bi uzuldum sana. Bence kendine yeni bi is ara. Bulur bulmaz da ayril ordan. Baska turlu bu adami kafandan atamiycaksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vallaha mıııııııııııııııııııııııııııııı
neymiş özellikleriii

canım ben genelde pek burçlara inanmam ama akrep burcu erkeğinin özellikleri birebir tutuyor.. fazlası var eksiği yok yani.. çok ama çok zordur akrep erkeği..eski çıktığım kişiden biliyorum.. akrepti oda.. kaç diyorum başkada bişey demiyorum..

QUOTE=simyaci28;36112359]Ooo! Hakketen arkana bakmadan kac. Bu akrepler umutsuz vaka. Bi kere sevip kavusamazlarsa bi daha omur billah kimseyi sevmezler. Hic umit yok sana. Ciddiyim bak. Zaten bu adam da boyle bisi yasamis. Bcok buyuk ihtimalle gidip mantik evliligi yapacaktir. Ay bi de teyzeme benziyosun demis. O da kotu. Teyzesine benzettigi birinden hoslanma ihtimali sifir Ah canim ya bak akrep oldugunu ogrendim ya simdi daha bi uzuldum sana. Bence kendine yeni bi is ara. Bulur bulmaz da ayril ordan. Baska turlu bu adami kafandan atamiycaksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

HAHAHAH SÜPERSİNİZ YAA SEVİYORUM SİZİ
İÇİNE Mİ DOĞDU BİLMEM AMA HÜSEYİN ŞAKAYLA KARIŞIK İŞTEN AYRILCAM GİBİ BİR LAF ETMİŞ DİĞER PERSONELİMİZE.. 3GÜNDÜR DE İŞE GELMİYOR SEBEBSİZ...BİLMİYORUM ARTIKKK EVET MANTIK EVLİLİĞİ YAPACAKTIR MUHTEMELEN..
*TEYZE DURUMU İSE TİYZESİYLE ÇOK İYİ ANLAŞTĞINI ÇOK SEVDİĞİNİ BELİRTMİŞTİ DAHA ÖNCEDEN

hahahah süpersiniz yaa seviyorum sizi
Içine mi doğdu bilmem ama hüseyin şakayla karışık işten ayrılcam gibi bir laf etmiş diğer personelimize.. 3gündür de işe gelmiyor sebebsiz...bilmiyorum artıkkk evet mantık evliliği yapacaktır muhtemelen..
*teyze durumu ise tiyzesiyle çok iyi anlaştğını çok sevdiğini belirtmişti daha önceden

ayyy durun naptınızzz Zaten adam benden kaçtı

olgun bi beye benziyo itiraf edersen sorun olacagını sanmam yok dese bile iş yerinde falan birlikte yaşantınızda sorun cıkarmaz bence normal davranır. tamam derse zaten ne ala bence anlattıgın farklılıklar da aşılamayacak sorunlar değil benim annem babam arasında 15 yaş var cok iyi anlaşıyolar. sen de müslüman isen kapanman senin faydana olacak bişey zaten.. söyle gtsin biriyle evlenicem diye gelirse bir gün cok pişman olursun ve cok üzülürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…