Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

NEDEN İMKANSIZ Kİ??? saçmlama bence yaşınız iyi uygun çok bi fark yok iri yapılı olabilir sen de minyon olablrsin böyle çok çift var ) bunun dışında kapalı bi bayan istiyorlarsa ailesi çok seviyorsan kapanabilirsin(bu arada bn de kapalıyım ::))) bu sevgine engel değil seviyorsan dış görünüşün çok önmi yok bnce sonuçta onunla evlenceksin onun kadını olcaksın o da senin olacak bu saatten sonra sadece o seni açık görebilir yani sonuçta eşin :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kızlar takp edenler...Hüseyinle görüştük buluştuk oturduk konuştuk oda beni seviyormuş.. ama korkuyor sen beni ben seni tanımıyoruz diyor haklı aslında aynı evde yasayailir miyiz anlaşabilir miyiz bende emin değilim ...Uzaktan iyi gibi ama ...
bilmiyorum şimdilik msjlasıyoruz .. nasılsın iyi misin tadında..
Aramızdaki farklılıkların onun açsında sorunu yok...
Benim annem ise hala olmaz çok yaşlı gösteriyor yanında amca gibi duruyor diyor haklı aklım çok karıştı :S

Gercekten aşık oldugunuza eminmisiniz aşkın gözü kördür lafı klişedir ama dogrudur aşık olsaydınız annenizin lafıyla aklınız karışmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…