Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
43
Merhaba Kızlar ,
KK' ı Uzun zamandır takip ediyorum ama bir gün derdim olunca üye olacağımı hiç düşünmemiştim ..
Ben özel bir tekstil şirketinde çalışan bir bayanım .. İşe başlayalı 1,5 yıl oldu benimle aynı ay içinde işe başlayan bir adam vardı Hasan..
İş yerindeki tüm arkadaşlar olanlar çok iyi arkadaş olduk birlikte yemeklere gitmeler falan.
Ama bu Hasan benden yaşça küçük

Son düzenleme:

Tatlım ,aynı işyeride çalıştığınız için itiraf etttiğinde karşı taraftan beklediğin tepkiyi alamazsan zor durumda kalabilirsin belki...
İşyerinde ortak arkadaşlarıız yok mu senin duygularını bilen ..aracı falan olsalar ,yoklasalar karşı tarafın düşüncesi neymiş falan gibi...

ğünaydınn:) ğüzelim söyle açık açıkkk.bunda bişey yok ikinizde genç ve bekar bunda bişey yokkk.alalemm neler yapıo nelerr.bellikiii hanımhanım bir bayansınız söylemelisin derimm.niee icine atıp dert edesin olacaks aoldugunu bilirsin olmayacaksa vazgecmeyi bilirsinn.

üssteki bayanım fikri hoşuma gittii.arkadaşlarınaaa sordur senin hakkındaki düşüncelerini bakalım ne diyecekk. x kız nasıl falann diye

ne üzümden vazgeç
nede bağcıyı döv

açık açık karşısına geçip senden hoşlanıyorum deme
ama salak olsa anlayacak şekilde ima et
bırak ilk adımı o atsın
baktın karşılık görmüyorsun
sonuçta itiraf yok ortada
yoluna devam edersin
ama sakın ha sakın

açık açık söyleme
aynı iş yerindesiniz
düzenini bozma

Bence bu aşkı kalbine göm.
Şuan aşık olduğun için herşey sana toz pembe geliyor. İleride ilişkiye başladığınız da uyumsuz bir çift olarak çok mutsuz olacaksın. Hele ki evlendikten sonra.. Acı ama gerçek.

Hakkında hayırlısı olsun.

üssteki bayanım fikri hoşuma gittii.arkadaşlarınaaa sordur senin hakkındaki düşüncelerini bakalım ne diyecekk. x kız nasıl falann diye

Yok bizim iş yerindeki bayanlar asla yapacak cinsen değil hatta ben onlara söylesem yargılayacak yadırgayacak olayı büyütüp dedikodu yapacak cinsten bayanlar olduğu için asla söyleme gibi bir ihtimalim kesinlikle yok ..anlarsa duygularımı ancak hüseyin anlayıp hissettirmeli bana

yok canım yok asla aracı olacak kimse yok bırak aracı olmayı hissederlerse arayı bile bozabilirler o dercede

Olumsuz karşılarsa aynı iş yerinde kötü olur bence.Bu adam sana akıl veriyor seviyosan söyle diye.aynı şey onun için de geçerli değil mi?Seviyosa erkek olarak önce onun söylemesi daha iyi olur gibi geldi bana.

Son düzenleme:

hangi açıdan o bahsettiğim uyumsuzluklar yüzünden mi

oda korkuyor bence ,,evet ben hissettirsem o adım atsa daha hoş olur aslında ama

tek korkum bu ya hayır derse ya asla olmaz derse..
ama bana akıl verirken sanki onu sevdiğimi biliyor gibi akıl veriyordu sanki sen adım at ben gerisini halledicem der gibiydi bilmiyorum belki de öyle olmasını istediğim için bana öyle geliyordu hep

Yok arkadaş!!!
Erkek hoşlanıyorsa bir zahmet bir tarafını sıkacak itiraf edecek!
O uzattıkça ben olsam daha çok soğurdum.
Nefret ederim laf cambazlığı yapan insanlardan!!!

oda korkuyor bence ,,evet ben hissettirsem o adım atsa daha hoş olur aslında ama

İş yeri aşkları karşılıksız olunca tehlikeli biraz.sana şöyle söyleyeyim ben müdürümle evlendim ama beraber çalışırken ikimiz de birbirimize açılamadık.o istifa etti başka bir iş buldu ( ben istemezsem problem olmasın diye)bana ondan sonra evlenme teklif etti.yani her yönüyle düşünmen lazım.

günaydınn canım
bilmiyorum söylersem hayır derse ne yaparım bilmiyorum ama adam 5 vakit namazını kılan bir insan herhalde oturup dedikodumu yapmaz dalgamı geçmez sadece uygun şekilde reddeder en fazla değil mi ?
zaten bir mesajında merak etme ölene kadar söylediklerin bende saklı kalıcak demişti

Yok arkadaş!!!
Erkek hoşlanıyorsa bir zahmet bir tarafını sıkacak itiraf edecek!
O uzattıkça ben olsam daha çok soğurdum.
Nefret ederim laf cambazlığı yapan insanlardan!!!

sizce hoşlanıyor mu ki benden ???

Evet bahsettiğin uyumsuzluklar.. Bile bile lades olursun.

bahsettiğim olumsuzluklar şunlardı:kapalı biriyle evlenmek istiyor ==> benim içimde ölesiye bu duygu var bir cesaret edebilirsem kapanmayı zaten istiyorum o olsada hayatımda olmasa da Allah biliyor.
2.si yaş farkı ==> 6 yaş var aramızda o kadar da fazla değil gibi bilmiyorum ama görünüşümüz cidden büyük gözüküyor epey onu ne yaparım bilmiyorum onun dışında onunla muhabbetimiz çok güzel hep gülüyoruz hep mutluyuz sanki bilmiyorum

vay bee
ilk o mu açıldı sonradan :26::26::26:
ben ne yapmalıyım sence canım açılsam nasıl olur ?

Kapanmak konusunda içinden geldiği zaman kapanmalısın zaten. Birisi için açılıp kapanmak bana göre yanlış. Ee içinden de geliyorsa sorun yok.
Yaş farkı önemli değil. Ki fazla yaş farkı yok. Dış görünüşü boşver. Kim ne derse desin duymazsın. Sen sevdikten sonra gerisi faso fiso canım.

Bence biraz daha beklemelisin. Hatta sen ona zarf at. Senin hoşlandığın kimse yok mu gibisinden sen olsan açılmazmıydın? Karşı taraftan mı beklerdin gibisinden ağzını ara ama direk söyleme. Belki de iyi bir arkadaşını kaybedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…