Yok artik onu da anlasin dimi

basta anlam veremez belki ama zamanla anlar hatta hosuna gidebilir:)
lisedeyken bi cocuk vardi cocuga karsi bi ilgim sevgim falan yoktu alaksizdim onunla ama bi kac kez goz goze geldik en son gozgoze geldigimiz de nefretle basini baska tarafa cevirmisti onu sevdigimi sandi. Sevmiyodum yanlis anlasildim hicbirini kasitli yapmadim resmen tanimadigim biri benden nefret ediyodu. Ondan sonra cocuktan cok cekindim bi daha gozgoze gelmemek icin cok dikkat ettim ama sonra, sonra o bakmaya basladi! Ilkten anlamadim tabi uzerinde de durmadim hatta kendime kizdim niye dikkat etmiyosun dye sonralari bunun bana baktigini gordugum zaman bu bana mi bakiyo diye sasirdim ama yine de bisey anlamamistim

sonrari dank etti nefreti aska donusmustu bunu analyinca coook sasirmistim O oyle bakinca zamanla bende sevmeye basladim asik oldum ama hic birbirimizin hayatinda olmadik ne o gelip soyledi ne ben. Canimiz cok yandi. Eger cesur olup soyleyebilseydim mutlu olurduk. Asik oldugum insani kaybettim

napim hic bi erkege ilani ask etmemistim.hem ya reddederse o zaman ölürüm diye dusundum ama ne fark eder ki reddetseydi olmicakti simdi de yok hayatim da hic olmadi .keske demenin de bi faydasi yok artik is isten gecti
ona gore dusun karar ver derim. Bu yuzden anlattim sana