• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

açıkça söylemeyi düşünmez misin? belirsizlikten kurtulursun en azından..

söylesem ne olacak ki annem istemiyor bir yandan bir yandan adamın duygularından emin değilim bir yandan o msj olayından sonra pek bakmamaya başladı göz göze gelmiyoruz pek yani
Ama ben hiç konuşmazsam da hemen konu atıyor ortaya anlamadım yaniii:26::26::25:

söylesem ne olacak ki annem istemiyor bir yandan bir yandan adamın duygularından emin değilim bir yandan o msj olayından sonra pek bakmamaya başladı göz göze gelmiyoruz pek yani
Ama ben hiç konuşmazsam da hemen konu atıyor ortaya anlamadım yaniii:26::26::25:

ne burcu ki bu adam :) biraz dengesiz geldi bana :):1:

anlamayacak birşey yok
adam sadece ilginden hoşnut hepsi bu
herşeyin gayet farkında
egosunu şişliriyor sayende
ama isim koymak yada adım atmak niyetinde değil
açık açık şunu söyleyebilirim ki
eğer itiraf edersen
sen beni çok yanlış anlamışsın diyecek
:50::50::50::50::50::50::50::50:
asla açık açık söyleme zaten sağlam pot kırdın
onu harekete geçirecek birşeyler dene
ve ilgini kaybettirdiğini hissettir
mesajlarına geç cevap ver yada hiç verme

Canim hoslanan bir erkege oyle bir mesaj bulunmaz nimet. Hicbir erkek kayitsiz kalmaz, baliklama atlar. Eger hoslaniyorsa. Hatta pesini birakmaz.

bende şöyle dedim: "Teşekkür ederim..yok bu sefer cidden saçmalamışım daha fazla utanmadan unutalım :(Cidden cok üzüldüm k.bakma"
onun cevabı ise :"Takma kafana bu kadar.Olur öyle arada anlıyorum .Sen ne dersen o. Unuttum gitti :)"
Ben tekrar msj attım "tamam teşekkür ederim. Her şeyi de unutma ama sadece bunu unut :)" yazdım
Hüseyin :"tamam senin unut dediklerini unuturum :)."
Ben :"ya yemşn ederim çok utandım,ben öyle demek istemedim bir anda oldu,sen msj atınca ben onun sesine ve ezan sesine uyandım"
Hüseyin :"Tamam canım açmayalım tekrar unuttuk gitti."
Ben :Olmazz açıklama yapayım içim rahatlasın."
Hüseyin:Tamam deidk ya unut.Açıklamana gerek yok :)Konuştukça unutamazsın . :D"
Ben :Senin yüzünden oldu zaten ,suçu sana atarsam kendimi daha iyi hissdicem :)"
Hüseyin :Tamam bana at uyurken msj attığından oldu de :)"
Ben :"Evett ama aynen öyle oldu :)"
Hüseyin :tamam benim yüzümden olmuş bes belli :) neyse ben dışarıdayım arkadaşlarla sonra devam ederiz iyi akşamlar.é
Ben:iyi akşamlar..

Aynen bu şekilde konuşmalarımız oldu bir daha da msj atmadı iş yerinde bahsi geçmedi öyle kapandı gitti konu Allahtan :)

canım yanlış anlama ama
fazla çocukça olmamış mı
uzatmışsındaa uzatmışsın be canım

bu arada açılacak olsa açılırdı
Asya30 da yazmış yukarıda
ilginden hoşlanmış hepsi bu
bir an önce çıkar aklından canım boşver

canım gelişmeler var bakar mısın konuma :30::30:
canım ben de başlıklarda konuyu görünce daldım ya kusur abakma seninle ilgilenemedim son zamanlarda biraz yoğunum dün aklıma geldin ama bağlantı gitmişti yazmayı unuttum sonra :26: naptınız?

Sonra o da aynen şöyle yazmış " :) ben senin tok olduğun zamanı nasıl denk getireceğim bilmiyorum valla :) tamam yazmamış kabul ediyorum :)" aynen bu msjı atmış kendisi :17::17::17:
bence senin duygularını açıkça söylemeni bekliyor neden senden bekliyor çünkü kendinde bu cesareti bulamıyor gibi geldi bana - yukarıdaki mesajdan anladığım bu sanki "keşke uyku sersemiyken değil de ayıkken söylemiş olsaydın" der gibi ufaktan sitem hissettim ben bu yazıda:1:

canım yanlış anlama ama
fazla çocukça olmamış mı
uzatmışsındaa uzatmışsın be canım

bu arada açılacak olsa açılırdı
Asya30 da yazmış yukarıda
ilginden hoşlanmış hepsi bu
bir an önce çıkar aklından canım boşver

haklısın canım unutma zamanı geldi artıkk

bence senin duygularını açıkça söylemeni bekliyor neden senden bekliyor çünkü kendinde bu cesareti bulamıyor gibi geldi bana - yukarıdaki mesajdan anladığım bu sanki "keşke uyku sersemiyken değil de ayıkken söylemiş olsaydın" der gibi ufaktan sitem hissettim ben bu yazıda:1:

Ciddi misin canım :26::26: Ama ondan sonra o eski bakışmalarımız göz göze gelmelerimiz vs yok oldu iş yerinde pek bakmıyor bana artık özellikle bakmamaya çalıştığı çok belli hatta ben konuşurken bile bakmamaya çalışıyor..
Ben umudumu yitirdim artık yazmamayı düşünüyorum ve aklımdan silmeyii

anlamayacak birşey yok
adam sadece ilginden hoşnut hepsi bu
herşeyin gayet farkında
egosunu şişliriyor sayende
ama isim koymak yada adım atmak niyetinde değil
açık açık şunu söyleyebilirim ki
eğer itiraf edersen
sen beni çok yanlış anlamışsın diyecek
:50::50::50::50::50::50::50::50:
asla açık açık söyleme zaten sağlam pot kırdın
onu harekete geçirecek birşeyler dene
ve ilgini kaybettirdiğini hissettir
mesajlarına geç cevap ver yada hiç verme

Evet artık zaten bu iyi oldu bir daha yazmıcam o yazmadan vs .. Dediğin gibi sağlam bir pot kırdım ilgilenmeme moduna giricem artık

canım ben de başlıklarda konuyu görünce daldım ya kusur abakma seninle ilgilenemedim son zamanlarda biraz yoğunum dün aklıma geldin ama bağlantı gitmişti yazmayı unuttum sonra :26: naptınız?

ayy canım olsun ne kusuru :16::16:

Bundan sonra senin yapacağın başka birşey yok canım
Gelirse kendi gelir ama bende pek sanmıyorum. İsteseydi hazır konu açılmış ordan yürürdü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ciddi misin canım :26::26: Ama ondan sonra o eski bakışmalarımız göz göze gelmelerimiz vs yok oldu iş yerinde pek bakmıyor bana artık özellikle bakmamaya çalıştığı çok belli hatta ben konuşurken bile bakmamaya çalışıyor..
Ben umudumu yitirdim artık yazmamayı düşünüyorum ve aklımdan silmeyii
canım hakkınızda hayırlısı olsun eğer nasibinde o varsa ve sana karşı boş değilse illa ki yollarınız kesişir ben onun da seni utandırmamak için biraz mesafeli olduğunu düşünüyorum ama en iyi sen tanıyorsun daha iyi gözlemlersin

Bundan sonra senin yapacağın başka birşey yok canım
Gelirse kendi gelir ama bende pek sanmıyorum. İsteseydi hazır konu açılmış ordan yürürdü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın o anda olmasa bile sonradan iletişime geçmeye çalışırdı :19::19::19::nazar:

canım hakkınızda hayırlısı olsun eğer nasibinde o varsa ve sana karşı boş değilse illa ki yollarınız kesişir ben onun da seni utandırmamak için biraz mesafeli olduğunu düşünüyorum ama en iyi sen tanıyorsun daha iyi gözlemlersin

ben eskiden hoşlandığından emin gibiydim ama bu son olaydan sonra hiiiç emin değilim etaraf hissettirmeyey calsııyor falan onu gözlemliyorum...Birde hep sey derdi teyzesi de ben gibi minyon tipliymiş aynı teyzeme benziyorsun ben onla çok iyi anlaşırım vs demişti o msj olayından sonra... bir öyle bir böyle davranıyor anlamadım gitti :44::44::44::44::21:

Back
X