işyerlerinde ennn nefret ettiğim insan tipidir, canım ben de bir sürü fedakarlık yapıyorum, ben de fazladan iş yapıyorum, ben de çok çalışıyorum tarzı saçma sapan konuşanlar. ağızlarının ortasına vurasım geliyor her zaman. bizde de var böyle bir arkadaş. kendi iş düzensizliği midir yoksa fazladan iş mi yüklüyorlar neyse artık bi dönem onunla bağlantılı bütün işlerim o kız yüzünden sarkıp duruyordu, mesai dışı iş isteyip duruyordu. ben birkaç kez söyledim rahatsızlığımı, düzelme olmadı. neyse bir gün, tam pandemi ve yasakların olduğu zaman marketler 19 gibi kapanıyordu sanırım bizim iş de 18.30'da bitiyor. tam mesainin bitmesine yakın bu kız yine bişeyler istedi, bir de bi mail gelmesini beklememiz gerekiyormuş falan. mail gelmeden de işi tamamlayamıyorsun vs. ben dedim ki yarım saat sonra marketler kapanacak benim çıkmam lazım, senin ekipten sürekli mesai dışına bişeyler taşıyor niye böyle oluyor dedim. vay efendim ben gece 11'lere kadar çalışıyorum sen bi de beni görsen falan demeye başladı. o saatlere kadar çalışıyor olman normal değil, ne sorun varsa üstünle konuş bi düzenleme yapılsın benim de gecem gündüzüme karışıyor olmuyor çünkü böyle, dedim. sonra bana fazla ilişmemeye başladı ennn sevmediğim şeydir, saati dolan çıkar gider kardeşim o saate kadar iş bitmiyorsa neden bitmiyor, önce bunu saptamak ve düzelmesi için aksiyon almak lazımdır.Evet ama bu kurumdan hepimiz ekmek yiyoruz hepimiz bişeyler yapmak zorundayız bende ek olarak bi çok şeyi yapıyorum diyo müdür yardımcısı olan kişi etik değil dediğimde yanlışsın cevabı alıyorum.