- Konu Sahibi moveon1881
-
kızlar ben kamu çalışanıyım.. bugün iş arkadaşım yakamın açıldığını göstererek düzeltmemi söyledi.. açılan yerde bişe olsa gam yemicem.. omuz yakam en fazla atletimin askısı gözükebilir.. siz bu kişi hakkında ne düşünürdünüz.. buarada kendisi erkek.. kendimi kötü hissettirdi dangalak
kızlar ben kamu çalışanıyım.. bugün iş arkadaşım yakamın açıldığını göstererek düzeltmemi söyledi.. açılan yerde bişe olsa gam yemicem.. omuz yakam en fazla atletimin askısı gözükebilir.. siz bu kişi hakkında ne düşünürdünüz.. buarada kendisi erkek.. kendimi kötü hissettirdi dangalak[/QUOTE]Hayırdır X bey benimi iZliyorsunuz derdim,kıyafetimi ister düzeltirim ister düzeltmem size mi kalmış derdim.
yorumların yanında konu sahıbının algısıda ılgınc.nıye hemen adama sapık muamelesı yaptınız kı.bende kamuda calısıyorum ve yakam acılsa ve bı arkadasım soylese tesekkur ederdım demekkı benım kotu bır durumda kalmamı ıstemıyor dıye dusunurdum.sapık olsa kapat demez bakmaya devam ederdı.kı sıze bakan butun olark bakıyor demkkı goze carpmısta soylemıs.bence sızın algınızda bı sıkıntı var....
Yorumlara ben de cok sasirdim acikcasi.
Boylesine basit ve ne dedigi anlasilabilir bir seye, ne adamin asilmadigi kalmis, ne begenmedigi, ne evliligi... Yahu neredeyse sokakta size saat soran adama "vay bana ne demek istedi, beni seviyor mu" diyeceksiniz. Bu kadar onemsemeyin kendinizi. Bu kadar mi ihtiyaciniz var her erkek cinsinin lafina mana bulup kendinizi ozel hissetmeye. Ne bileyim, cok garip geldi. Adam o yaptigi uyariyi bile unutmustur. Siz hala, acaba begenmis midir diye dusunedurun.
git karına de onu. bana deme cesaretini nerden buluyorsun derdim.kızlar ben kamu çalışanıyım.. bugün iş arkadaşım yakamın açıldığını göstererek düzeltmemi söyledi.. açılan yerde bişe olsa gam yemicem.. omuz yakam en fazla atletimin askısı gözükebilir.. siz bu kişi hakkında ne düşünürdünüz.. buarada kendisi erkek.. kendimi kötü hissettirdi dangalak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?