İŞ YERİNDEKİ ABLA

size kızmadım kırdıysam özür ama bir aylık komşu oğlunu okula taşımanın faturasını size söyleyeyım bana:ön yolcu koltuğunun arka derısınde 30 ar santımlık 2 çizik.çantası yaptı.artı arabam park yerındeyken aynı çocuğun onu hem sallaması hem de çivi gibi birşeyle çizmesi sonucu arka tamponda kocaman 3 çizik.bunu yapan 10 yaşında ..başka komşununda lastıklerının havasını ındırmeye çalışmış
Estağfurullah:)
Fikrinizi söylediniz kırılmadım.
Size de geçmiş olsun , umarım ailesi halleder.
Bu konudaki hassasliginizi şimdi anladım.

Ya neden herkes paracı ilan etmiş sizi anlamadım.bunun için uygulamalar yok mu? İnsanlar gidecekleri istikamette insanları alıp yakıt parasını paylaşıyorlar? Ee onların da yolunun üzeri. Yani bi kaç sefer götürülür ama her gün? Yapmayın lütfen burdaki herkes eminim rahatsız olur. Düşünün her gün yanınızda susmak bilmeyen bir insanı taşıyıp duruyorsunuz tabiki de sinirinize dokunur. Ha kadının durumu olmaz gelip gitmeye o zaman ayrı konu işi dini boyutuyla değerlendirilir. Ama ihtiyacı olan insanda mülayim davranır bu kadar rahatsızlık vermez diye düşünüyorum.
Siz en iyisi spora yazıldığınızı artık onu götüremeyeceğinizi söyleyin. Böylece kırılmamışta olur.

Back