iş yerinde birim değiştirdim yeni gittiğim yerde gecen sene yaptığım görevi yapmak istemediğimi belirttim çünkü doğum izninde olup gecen sene çalışmayanlar vardi bu sene çalıştıkları için biraz da onların aktif çalışmasını istedim yalnız evli cocuklu bir kadin var her şeye burnunu sokuyor kendisini oranın amiri felan sanıyor gibi bir havası var canımı cicili konuşuyor antipatik biri negatif enerji alıyorum birimde 2.gunum öğleden sonra geldim kapıdan içeri girerken biz de seninle ilgili konuşuyorduk senin yakında haberin gelir felanca yere gidersin gibi aptal aptal konuşmaya başladı bunların biriminde olup kendi isteğiyle farklı bir yere gecen için de o gelecek gibi bir şey dedi ben de sen de gidebilirsin dedim ben buranın personeliyim dedi ben de oranın buranın personeli yok herkesin unvanı aynı verilebilirsin farklı birime benim üzerimden tartışma ortamı gereksiz yere yapıp beni kışkırtmaya çalıştı ben de farazi şeyler iç tartışmam olacak olan bir şeyi de tartışmam olanı tartışırım dedim şu an gereksiz yere tartışıyoruz dedim yanındaki arkadasi da sen de savunmaya geciyorsun gibi bir şeyler zirvaladi bu benimle tartışan da bundan sonra is dışında sana şaka yapmam dedi şakaya benzer bir hali de yoktu bilinçli beni kışkırtıp tartışma ortamı yaratıp benim uyumsuz biri olduğumu göstermek amacıyla yaptı yani kendi beni tartışmaya itip beni sorunlu gibi göstermeye çalışıyor dün de is için aradım sonrasında mesajla dönüş yapmış mesaj yazdım kalp ifadesi bırakmış çok yapmacık bir insan böylelerine siz nasıl davranıyorsunuz çay için her ay belli miktar topuyorlardi içmediğim için de katılmadığını belirttim zaten günahımı vermem bunlara ben