- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.289
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sizi neden rahatsız etti? Keşke çalışıp didinip sizde memur olsaydınız..garantili iş olayı
Bu sizi neden rahatsız etti? Keşke çalışıp didinip sizde memur olsaydınız..
Neden?Kusura bakmayın ama şu yazdıklarınız o kadar saçma ki…
Neden?
Şurada açılan iş konularında genel olarak memurlar çalışmak yerine bana ters baktı, yan baktı,trip attı, tavir yaptı gibi çocukça olaylarda kapisip bayağı kavga ediyorlar. Herkesin işi garanti olduğundan her türlü mobbingi birbirlerine uyguluyorlar
Rahatlıkla ne ilgisi var ayrıca konu sahibini bende onaylamadım. Memur da olsa böyle uyumsuz insanı hiçbir yerde barındırmazlar bir, ordaki herkese itici gelir iki.Hanımefendinin yazdıklarıyla ilgili tek bir savunmada bulunmamış sadece garantili iş olayı gözden geçirilmeli kısmına bozulmuşsunuz. Yani siz de memur olsaydınız bu rahatlığa sahip olurdunuza çıkıyor yazdığınız.
Ayrıca ‘’çalışıp didinip’’ memur olmadığımız için eleştiremez miyiz?
Son paragrafiniz aslında anlatmak istediğim şeyi anlatıyor. Ama buradaki birçok memur konusunda buna denk geliyorum. o kadar olur olmaz şeylerden huzursuzluklar çıkıyor ki bu da gerçekten herkesin işinin garanti olmasından kaynaklanıyor. Özel sektör güllük gulistanlik değildir doğru ama en azından benim çalışma prensibim sevmek zorunda değilim ama birlikte iş çıkarmak zorundayım şeklinde olduğu için ben zorlanmıyorum.Bu sizi neden rahatsız etti? Keşke çalışıp didinip sizde memur olsaydınız..
Bugün Özel sektörde çalışan bir sınıf insanın memur olmak için girdikleri sınavda görevliydim. Onlar soruları çözerken içimden bol bol iyi dileklerde bulundum. Dilerim emeklerinin karşılığını alırlar.
Sınav öncesi bir kaçıyla sohbet fırsatım oldu özet geçecek olursam Özel sektörden bıkmışlar vs..
Yani sizin yorumunuzun tersi herkes Özel sektörde mükemmel, uyumlu değil, harikalar yaşamıyor.
Bu arada konu sahibine hak vermiyorum Hem 2 günde tanıdığı kişiyi anlatma şekli, üslubu hemde burda çok farklı bir karekter gibi geldi 14 yıldır memurum böylesini görmedim.
Sınavla yukseliyoruz yükselip yukselmemem onlarla bağlantılı bir şey değilBöyleleriyle fazla samimi olmasam da her zaman uyum içinde davranırım. Özellikle bariz bir uyumsuzluk sizi takım çalışmasına yatkın olmayan biri olarak göstereceğinden daha iyi noktalara gelmenizi baltalar. Ki bence bahsi geçen o kadın size de aynı politikayı uyguluyor. Ben tatlış sevimli ve benimseyiciyim ama Ceren ters ve uyumsuz fikrini herkese benimsetmeye çalışıyor. Böylelerini kendi silahlarıyla vuracaksınız ki akılları başlarına gelecek.
Gecen sene paso yattılar ben kafamı kaldıramazken bunun adı amirlık değildir orantılı is bölümü olması gerekiyor bunu onların yüzüne toplantıda söyledim müdür de vardi keza arkalarından söylenmedim durup durup bir insana laf atıp kışkırtan taraf ben degilim cocuklari var diye işten kaçıyorlar il dışı görevlere gitmiyorlar surekli rapor aliyorlar onlar işten kaçtıkça kalan işler Bi iki kişi arasında yogun olarak paylastirilmak durumunda kaliniyor herkes görev paylaşımında yoğunluk orani az olanı seçiyor gecen sene yapıp kendimi yorup paraladigim işi bu sene yine bana vermeye çalıştılar kabul etmedim yatan yine yatıyor çalışan yine çalışıyor herkes aynı maaşı aliyor her şeye evet derseniz o işlerin tamamı sizin göreviniz gibi oluyor artik kaldı ki bu sorun yaşadığım kadin dedikoducu biri gecen dedikodu yapalım dedi hoşlanmıyorum vs dedim onun gibi biri olmadığım için uğraşmaya çalışıyor ortamı kendi istediği şekilde yönetmek istiyor yoksa durup dururken bir insanla uğraşılmazSizde az amirlik taslamiyorsunuz " gecen sene yaptığım görevi yapmak istemediğimi belirttim çünkü doğum izninde olup gecen sene çalışmayanlar vardi bu sene çalıştıkları için biraz da onların aktif çalışmasını istedim"
Bu istegi fazla belli etmissiniz ,onlarda kendi isteklerini belli etmis.benim bilgim gorev tanimi vardir yada geleneksellesmis bir usul vardir.sizin isteginizle mi kim hangi isi tapacak karar veriliyor.aslinda ikinizde ayni kafadasiniz ama farkli taraflari tutuyorsunuz
Olayı anlamak önemli gayet anlaşılır diğerleri anlamış buna mı takıldıniz yorum yapmak istemiyorsanız es geçersinizİmla kuralları size yasaklandı galiba![]()
Okumaya calıstım zatenOlayı anlamak önemli gayet anlaşılır diğerleri anlamış buna mı takıldıniz yorum yapmak istemiyorsanız es geçersiniz
Hasta ve doğum yapmış insanların hakkinda sizin gibi uyumsuz birisi konuşur ancak. Gün gelir siz de o duruma düşersiniz. Herkesle sorun yaşamak sadece sizin hayatınızı zora sokar.Gecen sene paso yattılar ben kafamı kaldıramazken bunun adı amirlık değildir orantılı is bölümü olması gerekiyor bunu onların yüzüne toplantıda söyledim müdür de vardi keza arkalarından söylenmedim durup durup bir insana laf atıp kışkırtan taraf ben degilim cocuklari var diye işten kaçıyorlar il dışı görevlere gitmiyorlar surekli rapor aliyorlar onlar işten kaçtıkça kalan işler Bi iki kişi arasında yogun olarak paylastirilmak durumunda kaliniyor herkes görev paylaşımında yoğunluk orani az olanı seçiyor gecen sene yapıp kendimi yorup paraladigim işi bu sene yine bana vermeye çalıştılar kabul etmedim yatan yine yatıyor çalışan yine çalışıyor herkes aynı maaşı aliyor her şeye evet derseniz o işlerin tamamı sizin göreviniz gibi oluyor artik kaldı ki bu sorun yaşadığım kadin dedikoducu biri gecen dedikodu yapalım dedi hoşlanmıyorum vs dedim onun gibi biri olmadığım için uğraşmaya çalışıyor ortamı kendi istediği şekilde yönetmek istiyor yoksa durup dururken bir insanla uğraşılmaz
Rahatlıkla ne ilgisi var ayrıca konu sahibini bende onaylamadım. Memur da olsa böyle uyumsuz insanı hiçbir yerde barındırmazlar bir, ordaki herkese itici gelir iki.
Yorumu yazan genelleme yapmış. Kimse kimsenin işini burda konu açanlara göre eleştirip genelleyemez.
Burda, özel sektörlerde, şirketlerde çalışanlarında bol bol uyumsuzluk konularını okuduk. O zaman herkes genelleme yapıp birbirini gömsün.
O kişinin hiç de umurunda değildir emin olun sizin gözünüzden düştüğü bırakın da insanlar nasıl davranmak istiyorlarsa davransinlar bir şeyleri dayatmak daha itici oluyor verirse verir vermezse vermez içinden gelmemiş vermemiş yani çok basit şeylere takılıyorsunuzÇay olayında da hatalisiniz, bizde böyle çıkıntılık yapanları gönderdiler, maksat 50 TL kurtarmak değil, böyle küçük hesap yapanları istememek. Geçen bir arkadaşa çiçek aldık, herkes üzerine düşen parayı verdi, 1 kişi katılirim dedi ama para falan vermedi, onun 70 TL sini ben vermiş oldum. O parayla fakirlesmedim ama o kişi gözümden düştü.
Hastalık ayrı şey hasta olunca mecburi izin veriliyor herkese zaten kimse de bir şey demiyor sorun cocuk üzerinden is yapmaktan kaçmak suistimal ettirmek durumu cocugu olup is yapmaktan surekli kaçan insanlar ücretsiz izin alip cocuklarini sağlıklı buyutebilirer kimse bir başkasının is yükünü surekli sırtlamak durumunda değil orası is yeri adı üstünde kimsenin cocugu da is arkadaşıni ilgilendirmez. is arkadasinin cocuk üzerinde bir sorumlulugu yok is yerinde ajite durumu olmamalıdır gecen sene ağır bir iş yüklenilen birine bu sene de aynı şekilde aynı is verilmez is yerinde adalet anlayışına eşitlik anlayışına aykırıdır is yeri huzurunu bozar ve karşındaki is arkadaşını aptal yerine koymuş olursun saygısızlıktır bu yatan insanla çalışan insan ayırt edilmelidir orası is yeri fazladan yaptığın her is için sana madalya takmıyor kimse verilen görev disinda alakan olmayan işleri sırf arkadaşın surekli sahte rapor aldigi için sırtlalamak durumunda kalıyorsun buna karşı çıkmak mı uyumsuzluk karşı çıkmamak enayiliktirHasta ve doğum yapmış insanların hakkinda sizin gibi uyumsuz birisi konuşur ancak. Gün gelir siz de o duruma düşersiniz. Herkesle sorun yaşamak sadece sizin hayatınızı zora sokar.
Kimse kimseyi gönderemez sizler yalan yanlış o kişi hakkında konuşup farklı lanse etirmissinizdir başlıkta konuştuğum kişi gibi kışkırtıp tartışmaya itip kendini masum gösterip karşı tarafın sorunlu gösterilmesi durumunda olduğu gibi kişiyle uğraşmak size bir şey kazandırmaz kaybettirir ben çalıştığım ortamda yeni de degilim eski çalışanım beni o yüzden tanıyorlar herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten o kadını da tanıyorlarÇay olayında da hatalisiniz, bizde böyle çıkıntılık yapanları gönderdiler, maksat 50 TL kurtarmak değil, böyle küçük hesap yapanları istememek. Geçen bir arkadaşa çiçek aldık, herkes üzerine düşen parayı verdi, 1 kişi katılirim dedi ama para falan vermedi, onun 70 TL sini ben vermiş oldum. O parayla fakirlesmedim ama o kişi gözümden düştü.
Kimse kimseyi gönderemez sizler yalan yanlış o kişi hakkında konuşup farklı lanse etirmissinizdir başlıkta konuştuğum kişi gibi kışkırtıp tartışmaya itip kendini masum gösterip karşı tarafın sorunlu gösterilmesi durumunda olduğu gibi kişiyle uğraşmak size bir şey kazandırmaz kaybettirir ben çalıştığım ortamda yeni de degilim eski çalışanım beni o yüzden tanıyorlar herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten o kadını da tanıyorlarÇay olayında da hatalisiniz, bizde böyle çıkıntılık yapanları gönderdiler, maksat 50 TL kurtarmak değil, böyle küçük hesap yapanları istememek. Geçen bir arkadaşa çiçek aldık, herkes üzerine düşen parayı verdi, 1 kişi katılirim dedi ama para falan vermedi, onun 70 TL sini ben vermiş oldum. O parayla fakirlesmedim ama o kişi gözümden düştü.
Sinavla aliyorlar siz de kpss ye girin 86 alın atanın kolaysaOkumaya calıstım zaten
Sonra okumayı bıraktım. Sızlerı nasıl işe alıyorlar cıdden sasırıyorum.
Valla çatır çatır gönderiyorlar bizim burada, başkanımızın kim olduğunu bilmeden yorum yapmayın bence. Herkes sizi tanıyıp sizi haklı görse buraya gelip konu acmazdiniz.Kimse kimseyi gönderemez sizler yalan yanlış o kişi hakkında konuşup farklı lanse etirmissinizdir başlıkta konuştuğum kişi gibi kışkırtıp tartışmaya itip kendini masum gösterip karşı tarafın sorunlu gösterilmesi durumunda olduğu gibi kişiyle uğraşmak size bir şey kazandırmaz kaybettirir ben çalıştığım ortamda yeni de degilim eski çalışanım beni o yüzden tanıyorlar herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten o kadını da tanıyorlar