- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
en geç 1 ay içinde , bu sıkıntılarının hiçbiri kalmaz merak etme..önceleri yapabilirmiyim başarabilirmiyim korkusu olur ama zamanla hepsini halledersin merak etme..ama bilmediğin şeyleri sormaktan çekinme...yok sa asla yeterli olamazsın.....
arkadaşına gelince,sanırım o gittikten sonra işler birbirine karışsın filan istiyor..o yüzden bişeyler söylemiyor...bu tür insanlar çok....ama unuttukları bişey var.....
herkesin yeri doldurulur...
başkaları için canını sıkmaya değmez iş hayatında nelerle karşılasıyor insan.. gidiyormuş nasılsa kurtuluyorsun boşver işine bak sen ..evet en fazla 1 ay sıkıntı çekicem zaten muhasebe elemanı için biri ile görüştüler gelecek olan bayanda benim bu işi bulmamda yardımcı olan biri...o gelince rahatlıycam inşallah ama onun davranışları beni delirtiyor
asya, sen o hatunamı bağlı çalışıyorsun o patrondan çok patroncu bir tip sanırım
orası onamı kalıcak sanıyor acaba benim işyerimde de var onun gibi biri artık kimse takmıyor onu
sende iyi bir yer bulana kadar he de geç
Aslında buna benzer bir konu da ben açacaktım akıl danışmak için...
Sen şanslısın, gidiyormuş bak.. rahatla biraz, o yaptıysa sen hayi hayli yaparsın işleri, bunu kafana takma...
Esas benim derdim çaresiz...evlenince işim çok uzak kaldığı için ayrılmak zorunda kaldım. Çok memnundum ama yol 2 saat sürüyordu, dayanamadım... Yeni bir iş buldum evime yakın, herşey çok güzel, maaş iyi, patron iyi falan.. Bir kadın var 6 yıldır burdaymış, finans işleri ve bilumum işler ondan soruluyor.. ama ne kadın... kraldan kralcı... herkese afra tafra.. başlarda bişey öğretmek istemedi.. lafı cımbızla ağzından alıyorsun, sen sorunca da çok konuşma bilmemne diye azarlıyor şok oldum.. tarzı çok farklı, herkesle azarlar gibi konuşuyor, ama bana taktı kafayı.. patronla konuşmuştum, bunu öğrendi.. yapmadığını bırakmıyor.. tam bir işkolik kendisi.. tuvalete bile gitmiyor nerdeyse.. nefes almadan çalışan bi tip.. herkesten de aynı performansı bekliyor, sanki işyeri kendisinin gibi, 5 dakika geç kalandan hesap soruyor...
Aynı odada 3 masa var, çaprazımdaki masada bu hatun.. az mola versem işime, hemen "sen napıyorsun" tarzında azarlıyor.. şu anda olduğu gibi.. bakışlarını üzerimde hissediyorum
sıkıntıdan isilik döktüm, heryerim sivilce...
iş bakıyorum bi yandan...gitmekten başka çare yok gibi..
ne talih varmış bende arkadaş...
ya bende şans yok diyorum da herkes aaaa deme öyle diyorlar..niye demiyeyim arkadaş nerde püsürlü işler var beni buluyor
daha önceki konularımda iş yerim çok uzak falan diye bahsetmiştim uzaklığı problem etmedim yanımda çalışan kız asıl promlemmiş.bu bayan kendini bi halt sanan ama özünde bilgisi olmayan fakat bunu asla kabul etmeyen biri.iş yerinden bi çocuklada ilişkisi var!!! iş yeri sahibiz öğrenince işten çıkartmak istedi bu şahsiyet asla işten çıkmam dedi (patron çıkartacak ama çalışan çıkmayacak tabi çok saçma biliyorum) bana bi kaç iftira atmaya falan kalktı...şimdi patronun baskılarına dayanamadı işten çıkıyor kendi isteği ile.ama hiç bişiyi bana aktarmadan kendi için bi tarih belirlemiş bugün işten çıkıyor...kendisi 5 yıldır bu firmada çalışan biri ben 5 ay..hiç mi aktaracak bişiyi yok ben bazi şeylere hakim oldum fakat eksiklerim de var muhasebe işi para işi..tek kaldım koca fabrikada ne yapıcam çok stresliyim...gece bile rüyalarımda fatura kesip puantaj işliyorumgenel müdürümüz hiç korkma biz arkadandayız dedi onlara güveniyorum sadece napicam ben :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?