İş yerindeki densiz...

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.377
1.225
373
37
ya bende şans yok diyorum da herkes aaaa deme öyle diyorlar..niye demiyeyim arkadaş nerde püsürlü işler var beni buluyor :19:
daha önceki konularımda iş yerim çok uzak falan diye bahsetmiştim uzaklığı problem etmedim yanımda çalışan kız asıl promlemmiş.bu bayan kendini bi halt sanan ama özünde bilgisi olmayan fakat bunu asla kabul etmeyen biri.iş yerinden bi çocuklada ilişkisi var!!! iş yeri sahibiz öğrenince işten çıkartmak istedi bu şahsiyet asla işten çıkmam dedi (patron çıkartacak ama çalışan çıkmayacak tabi çok saçma biliyorum) bana bi kaç iftira atmaya falan kalktı...şimdi patronun baskılarına dayanamadı işten çıkıyor kendi isteği ile.ama hiç bişiyi bana aktarmadan kendi için bi tarih belirlemiş bugün işten çıkıyor...kendisi 5 yıldır bu firmada çalışan biri ben 5 ay..hiç mi aktaracak bişiyi yok ben bazi şeylere hakim oldum fakat eksiklerim de var muhasebe işi para işi..tek kaldım koca fabrikada ne yapıcam çok stresliyim...gece bile rüyalarımda fatura kesip puantaj işliyorum :52: genel müdürümüz hiç korkma biz arkadandayız dedi onlara güveniyorum sadece napicam ben :18:

Son düzenleme:
en geç 1 ay içinde , bu sıkıntılarının hiçbiri kalmaz merak etme..önceleri yapabilirmiyim başarabilirmiyim korkusu olur ama zamanla hepsini halledersin merak etme..ama bilmediğin şeyleri sormaktan çekinme...yok sa asla yeterli olamazsın.....

arkadaşına gelince,sanırım o gittikten sonra işler birbirine karışsın filan istiyor..o yüzden bişeyler söylemiyor...bu tür insanlar çok....ama unuttukları bişey var.....
herkesin yeri doldurulur...

en geç 1 ay içinde , bu sıkıntılarının hiçbiri kalmaz merak etme..önceleri yapabilirmiyim başarabilirmiyim korkusu olur ama zamanla hepsini halledersin merak etme..ama bilmediğin şeyleri sormaktan çekinme...yok sa asla yeterli olamazsın.....

arkadaşına gelince,sanırım o gittikten sonra işler birbirine karışsın filan istiyor..o yüzden bişeyler söylemiyor...bu tür insanlar çok....ama unuttukları bişey var.....
herkesin yeri doldurulur...

evet bunu bi kaç kere dile de getirdi beni çok arayacaklar kıymetimi bilemediler gibi ama fabrikaya eleman ona başka yerde iş dolu ayrıca kendisinin burdan gitmesi herkes için hayırlı bir durum çünkü hiç kimse hoşlanmıyor bir bakışları var yiyecek gibi..kimse ile geçinemiyor yanına gelenleri da yanında barındırmıyor..

kurtulduğuna şükret ve üzülme. gerçekten de genel müdürürnün dediği gibi çok iyi olacaksın. ilk başta biraz heyecan alcak,stres olcak ay yapabılır miyim ya şimdi yanlış bir şey yaparsam korkusu olcak ama bir bakmışsın sonra ohooo ben ondan daha iyiym bile diceksin. nerden mi biliyorum şekil a ben:9: ben girdim yaklaşık 3 hafta sonra muhasebe elemanı çıktı ve bütün işleri öğrenmek,yapmak bana kaldı.güzel bir deneyim olcak inşallah senin için, sakın yapamam deme güven kendine. şansın açık olsun:16:

bilgilerini kesinlikle paylaşmayan biri zaten ilk burda başlamış küçük bi işletmeyken burası büyüdükçe oda öğrenmiş birçok şeyi...kendisi kız meslek lisesi mezunu yani ne öğrenmişse burda öğrenmiş..tabi kendine göre başarılı taktir de ederim fakat böbürlenmenin kendini ağırdan satmanın hiç bi anlamı yok..

benim için iyi bir tecrübe olacak evet...
:15:

1 ay sıkıntı cekersin sonra zehir gibi olursun üzülme. Şimdi o kız "ben gitsem bu fabrika dağılır mahvolur" falan die düşünüodur ama hicbişi olmaz :)

İşi pratiğe dökmeye baslayınca eline su bile dökemez :D

farzetki işe yeni başladın ve teksin.. iş başa düşünce öyle bir öğreniyorsunki kendin bile şaşırırsın..eski kayıtları karıştır ne yapılmış nasıl işlenmiş fikir olur sana ..anlamadığın yerde senden üst kim varsa sor çekinme.. 1 aya kalmaz bütün işi çözersin sıkma canını :3:

evet en fazla 1 ay sıkıntı çekicem zaten muhasebe elemanı için biri ile görüştüler gelecek olan bayanda benim bu işi bulmamda yardımcı olan biri...o gelince rahatlıycam inşallah ama onun davranışları beni delirtiyor :4:

evet en fazla 1 ay sıkıntı çekicem zaten muhasebe elemanı için biri ile görüştüler gelecek olan bayanda benim bu işi bulmamda yardımcı olan biri...o gelince rahatlıycam inşallah ama onun davranışları beni delirtiyor :4:
başkaları için canını sıkmaya değmez iş hayatında nelerle karşılasıyor insan.. gidiyormuş nasılsa kurtuluyorsun boşver işine bak sen ..:51:

Hehe en korktuğum varlıklar kadınlar kadın olmama rağmen hem cinslerimden korkuyorum allah kötülerinden sakınsın bizi çokkk rastladım anlattığın gibilerine ve dayanamayıp 4 senelik işimi bıraktığım çalışmaktan sırf onlar yüzünden soğuduğum bile oldu şuan çokkk ii bir firmadayım bi birlik kurumsal patron yok herkes işini düzgün yaptığı sürece problem yok şartlar mükemmel ama malesef sözleşmeliydim ve mart sonu bitiyor şimdi ki korkum bu tarz insanlarla karşılaşma korkusu tüm duam bu tarz kendini bilmezlerle karşılaşmamak inanılmaz ii niyetli pozitif davranmama rağmen sanırım dış görünüşüm ve malesef karşımdakilere göre gösterişli olmam sorun yaratıyor eğer birde bilgi olarak benden daha ii ise offf anam offff allah böle insanlardan korusun bizi bakalım ben ne gibi şahıslarla karşılaşıcam

Aslında buna benzer bir konu da ben açacaktım akıl danışmak için...
Sen şanslısın, gidiyormuş bak.. rahatla biraz, o yaptıysa sen hayi hayli yaparsın işleri, bunu kafana takma...
Esas benim derdim çaresiz... :59: evlenince işim çok uzak kaldığı için ayrılmak zorunda kaldım. Çok memnundum ama yol 2 saat sürüyordu, dayanamadım... Yeni bir iş buldum evime yakın, herşey çok güzel, maaş iyi, patron iyi falan.. Bir kadın var 6 yıldır burdaymış, finans işleri ve bilumum işler ondan soruluyor.. ama ne kadın... kraldan kralcı... herkese afra tafra.. başlarda bişey öğretmek istemedi.. lafı cımbızla ağzından alıyorsun, sen sorunca da çok konuşma bilmemne diye azarlıyor :53: şok oldum.. tarzı çok farklı, herkesle azarlar gibi konuşuyor, ama bana taktı kafayı.. patronla konuşmuştum, bunu öğrendi.. yapmadığını bırakmıyor.. tam bir işkolik kendisi.. tuvalete bile gitmiyor nerdeyse.. nefes almadan çalışan bi tip.. herkesten de aynı performansı bekliyor, sanki işyeri kendisinin gibi, 5 dakika geç kalandan hesap soruyor...
Aynı odada 3 masa var, çaprazımdaki masada bu hatun.. az mola versem işime, hemen "sen napıyorsun" tarzında azarlıyor.. şu anda olduğu gibi.. bakışlarını üzerimde hissediyorum :53:
sıkıntıdan isilik döktüm, heryerim sivilce...
iş bakıyorum bi yandan... :59: gitmekten başka çare yok gibi..
ne talih varmış bende arkadaş... :59:

gidiyormuş şanslısın ne güzel walla.
işleride toparlarsın stres yapma kendine o gidince aranacak sanıyor ama kimse aranmaz
eski yaptıklarına bak sana destek verenlerde var onlara sor toparlarsın
kendi kenine kalmışsın ne güzel

asya, sen o hatunamı bağlı çalışıyorsun o patrondan çok patroncu bir tip sanırım
orası onamı kalıcak sanıyor acaba benim işyerimde de var onun gibi biri artık kimse takmıyor onu
sende iyi bir yer bulana kadar he de geç

Bu çoğu insanın başına gelen bir olay heralde bundan 7 sene önce bende bir işe girdim girdiğimin 3.günü bana işi öğrtecek olan şahıs işten çıktı işin muhasebesi,fatura kesimi,kullanılacak olan cihazların kullanımı hiçbirşey öğrenmeden kaldım ortada ama ben çok meraklıydım yeri geldi hata yaptım yanlış yaptım işimi 1 ay içinde dört dörtlük öğrendim.Eğer öğrenme isteği içinde varsa eminim 1 aya kalmaz herşeyi tam olarak yapmaya başlarsın başlarda sıkıntı çekersin ama olur okadarda.

asya, sen o hatunamı bağlı çalışıyorsun o patrondan çok patroncu bir tip sanırım
orası onamı kalıcak sanıyor acaba benim işyerimde de var onun gibi biri artık kimse takmıyor onu
sende iyi bir yer bulana kadar he de geç

ya esasında işe alırken öyle birşey denmedi bana. şef müdür falan yok, herkes kendi işine bakacak dedi patron. ama bu herkese karışıyor dedim ya.. durumdan vazife çıkarıyor.. bilgisine ihtiyacım olduğu için de bişey diyemiyorum.. yakın zamana kadar işlediğim evraklara bile onun parafını atmak zorundaydım.. şaka gibi.. :53: neden sizin adınızı yazıyorum dedim.. bana bağlısın dedi..
ya ben çok sessiz kaldım burda, aslında hakkımı savunurum ama beni bile sindirdi.. bazen patrona bile çıkışıyor..
patronun işine geliyor ama, işleri tek başına götürebilen bi kadın.. ben patron olsam ben de ses etmem...

Aslında buna benzer bir konu da ben açacaktım akıl danışmak için...
Sen şanslısın, gidiyormuş bak.. rahatla biraz, o yaptıysa sen hayi hayli yaparsın işleri, bunu kafana takma...
Esas benim derdim çaresiz... :59: evlenince işim çok uzak kaldığı için ayrılmak zorunda kaldım. Çok memnundum ama yol 2 saat sürüyordu, dayanamadım... Yeni bir iş buldum evime yakın, herşey çok güzel, maaş iyi, patron iyi falan.. Bir kadın var 6 yıldır burdaymış, finans işleri ve bilumum işler ondan soruluyor.. ama ne kadın... kraldan kralcı... herkese afra tafra.. başlarda bişey öğretmek istemedi.. lafı cımbızla ağzından alıyorsun, sen sorunca da çok konuşma bilmemne diye azarlıyor :53: şok oldum.. tarzı çok farklı, herkesle azarlar gibi konuşuyor, ama bana taktı kafayı.. patronla konuşmuştum, bunu öğrendi.. yapmadığını bırakmıyor.. tam bir işkolik kendisi.. tuvalete bile gitmiyor nerdeyse.. nefes almadan çalışan bi tip.. herkesten de aynı performansı bekliyor, sanki işyeri kendisinin gibi, 5 dakika geç kalandan hesap soruyor...
Aynı odada 3 masa var, çaprazımdaki masada bu hatun.. az mola versem işime, hemen "sen napıyorsun" tarzında azarlıyor.. şu anda olduğu gibi.. bakışlarını üzerimde hissediyorum :53:
sıkıntıdan isilik döktüm, heryerim sivilce...
iş bakıyorum bi yandan... :59: gitmekten başka çare yok gibi..
ne talih varmış bende arkadaş... :59:

aynı şeyleri yaşamışız seninle canım iş yeri sanki onun gibi tuvalete bile gitmez sıkar sıkar son noktada koşa koşa sinir olmada dur baştan banada çopk karıştı kendi gibi davranmamı istedi ama yemezler diş geçiremedi bana:19:

evettt can sıkıcı yaratık gitti bugün kurtuldum ondan yaşasın :92::74::8: allah bana güç kuvvet versin hayırlısı ile çıkayım bu işin içindende...allahım utandırma

ya bende şans yok diyorum da herkes aaaa deme öyle diyorlar..niye demiyeyim arkadaş nerde püsürlü işler var beni buluyor :19:
daha önceki konularımda iş yerim çok uzak falan diye bahsetmiştim uzaklığı problem etmedim yanımda çalışan kız asıl promlemmiş.bu bayan kendini bi halt sanan ama özünde bilgisi olmayan fakat bunu asla kabul etmeyen biri.iş yerinden bi çocuklada ilişkisi var!!! iş yeri sahibiz öğrenince işten çıkartmak istedi bu şahsiyet asla işten çıkmam dedi (patron çıkartacak ama çalışan çıkmayacak tabi çok saçma biliyorum) bana bi kaç iftira atmaya falan kalktı...şimdi patronun baskılarına dayanamadı işten çıkıyor kendi isteği ile.ama hiç bişiyi bana aktarmadan kendi için bi tarih belirlemiş bugün işten çıkıyor...kendisi 5 yıldır bu firmada çalışan biri ben 5 ay..hiç mi aktaracak bişiyi yok ben bazi şeylere hakim oldum fakat eksiklerim de var muhasebe işi para işi..tek kaldım koca fabrikada ne yapıcam çok stresliyim...gece bile rüyalarımda fatura kesip puantaj işliyorum :52: genel müdürümüz hiç korkma biz arkadandayız dedi onlara güveniyorum sadece napicam ben :18:

aynı sorunları bende yaşadım cnm am sonra işime dört elle sarıldım ve iş yerinde gözde oldum.genel müdür arkandayız demiş daha ne olsun bence azmet en iyisi ol...

Back
X