Merhaba herkese,
Yurt dışında çalışıyorum, iş yerinde bir adam var 50li yaşlarının başında, evli, yönetici. Ben 31 yaşındayım.
Bir kaç ay önce bir projede beraber çalıştık o arada da daha çok sohbet etme ve birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Kendisini arkadaş olarak çok sevdim muhabbeti ve espri anlayışımız çok uyuyor. Fakat bu adam bana mı yazıyor yoksa yabancıların genel tarzı mı böyle tam anlayamıyorum kafama da son zamanlarda iyice takılmaya başladı. Bir kaç olay sıralamak istiyorum, bu olaylar böyle haftada bir iki haftada bir falan oluyor bir süreklilik yok ve sadece iş yerinde iletişim kuruyoruz, özellikle yabancı erkeklerden deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum:
- kuzenimin boşanmasından konuşuyorken bana “sen başka birine aşık olsan naparsın ayrılır mısın?” Dedi. Ben “hayatımda biri varken başkasına aşık olacağımı düşünmüyorum” dedim
- ben genelde masamda oturuyorken sağ tarafımdan geçerken kafamı çevirince denk geliyoruz dil çıkarıyor komik surat ifadeleri yapıyor
- bir ara sürekli öğle yemeğine giderken bana da uğrayıp alıyordu onu kesti
- hayatımdaki kişinin fotoğrafını görmek istedi sonra “lucky bast*rd (şanslı p*ç) dedi
- bir gün öğle yemeğindeyken herkes gidince “hayatındaki kişiye hala aşık mısın?” diye pat diye sordu ben de “bu garip bir soru” dedim o da dedi ki “hayır değil 2-3 sene sonra yanlış kişi olduğunu anlayabilirsin ayrılırsın hayatına yeni biri girer”
- bir keresinde kaç yaşında olduğunu sordum “istediğin her hangi bir yaş olabilirim” gibi bir şey söyledi
- bir keresinde benden 10 yaş küçük oğlunun fotoğrafını gösteriyordu aa tatlıymış dedim “kusura bakma kapıldı” dedi
- bir kere bana sunshine dedi bir kere de şu emojiyi kullandı >

- bazen yanıma uğruyor muhabbet ediyoruz makara kikiri, iki kere de geldi benim karşı masama oturdu tüm gün ordan çalıştı yürüyüşe davet etti
- ofiste bir grupla sigaraya indiğimi gördü, “benimle hiç içmiyorsun?” dedi ben de “sen de hiç davet etmiyorsun?” Dedim sonra 3 hafta görüşmedik görüştüğümüz ilk gün sigaraya çağırdı
Ne diyorsunuz bu adam ne ayak?