İş yerindeki evli adam

Kuzenim kötü yolda diyerek konu açmışsın. (2023 ) Senden çok onun güncel durumunu merak ediyorum.

Tövbe tövbe. Babam yaşındaki adamdan niye hoşlanayım 🤮 son konu açtıktan sonra kaç ay geçti her hafta bir şeyler oluyor bazen çok arkadaşça makara sohbetleri ediyoruz (ve eğleniyorum daha da samimi olma hissiyatı geliyor) sonra mesela geliyor sırtıma dokunuyor koluma dokunuyor ya da burda yazdığım şeylerden biri oluyor kendimi kötü hissediyorum uzak durmam lazım diyorum sonra yine arkadaşça takılıyoruz böyle bir döngüde olmak beni çok yordu. Bu yüzden sordum. Yoksa torunu bile olan adamla ne işim olabilir haha

Tövbe tövbe. Babam yaşındaki adamdan niye hoşlanayım 🤮 son konu açtıktan sonra kaç ay geçti her hafta bir şeyler oluyor bazen çok arkadaşça makara sohbetleri ediyoruz (ve eğleniyorum daha da samimi olma hissiyatı geliyor) sonra mesela geliyor sırtıma dokunuyor koluma dokunuyor ya da burda yazdığım şeylerden biri oluyor kendimi kötü hissediyorum uzak durmam lazım diyorum sonra yine arkadaşça takılıyoruz böyle bir döngüde olmak beni çok yordu. Bu yüzden sordum. Yoksa torunu bile olan adamla ne işim olabilir haha

Flörtöz tavrı var adamın. Ciddi de olabilir sallamıyor da olabilir, hoşunuza gitmiyorsa bu durum mesafe koyun.

• ben genelde masamda oturuyorken sağ tarafımdan geçerken kafamı çevirince denk geliyoruz dil çıkarıyor komik surat ifadeleri yapıyor

50 li yaşların başındaki bir adam böyle laubali hareketler yapsa buz gibi olur, soğur, selamı sabahı keserim.
Aranızda bayağı yaş farkı varken arkadaşmış gibi senli benli konuşulması da abes geldi.
Yabancıların ortamı bana göre değil anlaşılan.
Adamın her sorduğuna her yorumuna çizgi çekip sınır belirlemeyen sizsiniz. Sonra buraya gelip acaba bana mı yürüyor diye soruyorsunuz. Özel hayatınıza sokmuşsunuz zaten istediği gibi yorum yapabiliyor.

50 yaşındaki biri bana böyle davransa 'yavşak herhalde' der, asla muhattap olmam. Benden hoşlanma ihtimali aklıma bile gelmez. Öyle bir ihtimali düşünemem yani sizin nasıl aklınıza geliyor evli barklı torunlu birinin sizden hoşlanıyor olabileceği? Böyle bir şey aklıma gelse o kişiyle konuşmam bile. Ayrıca babam yaşındaki biriyle niye arkadaş olayım? 50 yaşında kadınla arkadaş ol desek olmazsınız.. Gereksiz bir laubalilik sezdim.

50 yaşındaki biri bana böyle davransa 'yavşak herhalde' der, asla muhattap olmam. Benden hoşlanma ihtimali aklıma bile gelmez. Öyle bir ihtimali düşünemem yani sizin nasıl aklınıza geliyor evli barklı torunlu birinin sizden hoşlanıyor olabileceği? Böyle bir şey aklıma gelse o kişiyle konuşmam bile. Ayrıca babam yaşındaki biriyle niye arkadaş olayım? 50 yaşında kadınla arkadaş ol desek olmazsınız.. Gereksiz bir laubalilik sezdim.
Ben benden hoşlanıyor benle evlenmek istiyor anlamında değil yavşaklık anlamında mı bana yazıyor dedim zaten. Yoksa yabancıların arkadaşçalığı böyle de ben mi abartıyorum diye sordum işte.

50 li yaşların başındaki bir adam böyle laubali hareketler yapsa buz gibi olur, soğur, selamı sabahı keserim.
Aranızda bayağı yaş farkı varken arkadaşmış gibi senli benli konuşulması da abes geldi.
Yabancıların ortamı bana göre değil anlaşılan.
Adamın her sorduğuna her yorumuna çizgi çekip sınır belirlemeyen sizsiniz. Sonra buraya gelip acaba bana mı yürüyor diye soruyorsunuz. Özel hayatınıza sokmuşsunuz zaten istediği gibi yorum yapabiliyor.
Evet bulunduğum ülkede yaş statü vs fark etmeksizin senli konuşuluyor.

Ben sizin hareketlerinizde bir hata görmedim. Yabancılar bizden daha farklılar. Turkiyede yabanci yada turk bir kadın, bir erkeğe arkadaşça yaklaşsa, erkekler hemen yanlış anlıyor kaidnin kendisine yüz verdiğini düşünüyor. kendine pay çıkarıyor. Çok çirkin. Siz de belki farkında olmadan yanlış anlamış olabilirsiniz. bir çalışma arkadaşınız size rahat davranmış. Belli ki size özel değil hep böyle biriymiş. O rahat olunca siz de rahat olmuşsunuz.ben bir kötü niyet göremedim. Ama bej de hoşlanmam rahat erkeklerden. Ustelik evli ve cocukluymus mesafe koyardım. Zira , esi yanlış anlayabilir. Eğer rahatsiizsaniz açıkça mesafe koyun. Bu şekilde arkadaşlık etmeye devam etmek istiyorsanız sorun yok.

Adamin gozunun sizde olmasi sart degil. Yabanci erkekler cok flortoz oluyor. Bu da onlardan biri anlik makara ve geyik muhabbeti yani. Bunlar onlar icin cok anlam yuklenecek seyler degil kendi toplumsal bakis acinizla siz abartiyosunuz gibi geldi.

50+ yaşındaki adam hakkında açtığınız 2. konu bu.
O kadar etkilenmişsiniz ki bu kart zamparadan her hareketini izliyorsunuz. Birde adama kur yapan sizsiniz o sizin yaptığınız hareketlere Kendi çapında karşılık veriyor sadece.

Ben böyle şeylerin evrensel olduğunu düşünüyorum. Gayet açık adam yürümüyor koşuyor. Evli ve yaş olarak da çok büyük. Kesinlikle en acilinden mesafe koyun resmen umutlanmis. Daha da ileri götürür muhtemelen.

Koyun o zaman mesafeyi de ,bakalım yapabiliyor mu bu saydıklarınizi. Siz o kadar onemsemişsiniz ki bu adamı,ikinciye burda konu açiyormuşsunuz. İnsanda ister istemez ilgiden hoşlanıyor izlenimi veriyorsunuz.Yok hoşlanmıyorum diyorsunuz ,o halde mesafeli olun.Yabanci diye ,onlarda normal diye bu kadar yakınlığa ne gerek var.Ayrica herkesin normali kendine.

Back
X