• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ YERİNDEKİ İKİYÜZLÜLÜK

sakın bu insanlara aldanıpta işi bırakayım demeyin belli bi süre sonra sıkılır bırakırlar uğraşmayı. insanlar özel alana girmeyi çok seviyor ve hadlerini aşmayı da. insanlar artık bozuldu bunu hazmetmemiz lazım, saygı zaten yok...

Çalıştığım sektör tekstil üzerine. Kadın giyim. sosyal medyadan silersem dikkatleri üzerime toplarım diye düşündüğümden dolayı silemiyorum da.. millete dert oldu paylaşımlarım.
kendine özel başka bir hesap aç
misal benim öyledir gizli hesabım var ve herkesin olduğu açık hesabım
ikisinide bilmelerine rağmen gizliyi sorabilen olmadı henüz :kahve:

Merhaba arkadaşlar. 7 aydır bir firmada çalışıyorum. işimi seviyorum ancak insanlarla uğraşmak geriyor artık beni. yüzüme gülüyor, kaynaşıyoruz, espriler vs. 1 saat sonra yan masada dedikodumu yapıyor. gezmeyi ve eğlenmeyi de çok sevdiğim için bununla ilgili bile dalga geçmeli yorumlar, laf sokmalar havada uçuşuyor. insan niye yapar ki bunu..ben kimsenin hayatıyla ilgilenmem, sormam etmem. ama millet her daim takipte. Böyle size karşı sevimli, iyi ama arkadan dedikodunuzu yapan iş arkadaşlarınıza nasıl davranırsınız? görmemezlikten mi geleyim hır gür çıkmasın. yoksa ben de onların yöntemiyle laf mı sokayım? önerisi olanlara şimdiden teşekkür ederim. DİPNOT: İnsanların davranışlarını çok kafaya takarım
Tatlım işyerinde herkes böyle olur genelde. Sende onların yüzüne güleceksin sende arkalarından konuşacaksın. Doğrucu fatmayı oynayanlar işyerinde kaybedenlerdir

Story den engelleyebilirsin, hem takipten cıkarmamıs olursun dikkat cekmez ruhları duymaz rahat rahat yaparsın paylasımları

aynen bende mi var bi tuhaflık diyordum. kimseyle işim olmaz, su ne giymiş,bu nerdeymıs dıe oturup muhabbet etmem kimseyle. keşke kendin neysen onu görsen bu hayatta. ama değil.. Eklendikleri için silemiyorum da. tartısıp sildiklerim oldu simdi geri kalanlarda..

Yuzeysel iliski is disi mesefayle illa iletisim gereken alanlarda etkiye sutluye deginmeyen ulke gundemi medyatik konular ozel mhavbetlere girmem sorulanida uataca baska alana yonlendiririm kendimle ilgili sunum var buraya gidicem gittim vs konusmam sosyal medyada eklemem (artik kullanmiyorum bir tane kendi adima olmayan insta hes var oncedende eklemezdim ) cunku oradan kendi kendine biseleer uretip konusanda cok olabiliyor velhasil is ayriiii arkadaslik ayri isi para kazanma araci olarak gorup kalan zamani kendime ve is disi arkdaslik iliskilerime ayirinca kimseyide takmiyordum

Hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor hem yakin olayim hem kimseden bise olmasin olmuyor cunku insan dedigin cesit cesit yakinlik olunca sorularda mudahalelerde elestirilerde oluyor bazen haddi asan oluyor gereksiz gerginlik hergun gormek zorunda oldugunuz insanlar luzum yok mesafe candir

Back
X