İş yerindeki kişi


D mi. Benim için zerre önemli değil böyle anormal davranmasa ben gün içinde selam da veririm iş gereği sohbet te ederim. çünkü lise 3 nerdee 30 lu yaşlar nerde. Bide aynı kuruluşda 4. Yılım bi yamugum olsa 4 yılda olurdu. Ama tavrında asla değişiklik yok. Sanki hala aşıkmışım da yüz vermiyormuş gibi oraya oturmam arkaya geçmem. Ben hariç herkese isimle selam vermeler filan
 
Lisedekiler sonradan cortluyor bana da cortlayan olmuştu farklı bir şekilde
 
Ruh hastası net!

Adam liseden mezun olmuş ama aklı hala büyümemiş. Sana nasıl davranıyorsa aynı şekilde davran ve hatta küçümse... Erkek arkadaşına da söyle seni arada işten almaya gelsin, sersem herif dikkatini çekmeye çalışıyor çünkü.Hani ilkokulda saç çekerlerdi ya, tam olarak yaptığı bu. Sırf karısına ben hala beğeniliyorum imajı yaratmak için saçma sapan şeyler anlatabilir.Önünü kes.
 

Bence o koyu aldığım yeri kesin çoktaaan yapmıştı, tabi anlattı anlattı karısını bilendirdi, şimdi kazara yan yana görür diye g.tü 3.5 atıyor.
 
Kurum farklı olsa da sonradan işe giren sizsiniz sanırım. sanki onun için bu işe girdiğinizi düşünüp kendi kendine kurulmuştur.
 
Bence o koyu aldığım yeri kesin çoktaaan yapmıştı, tabi anlattı anlattı karısını bilendirdi, şimdi kazara yan yana görür diye g.tü 3.5 atıyor.
Kesinlikle katılıyorum, aksi olsa herkesin yanında bu kadar kaba ve dikkat çekecek biçimde davranmaz. Bakın bu kız liseden beri bana kafayı takmış, hala da peşimde imajı yaratmaya çalışıyor ki, ilerleyen zamanda sorun olursa "ama herkes şahit ben çok soğuk davrandım" diyecek. Bir yandan da konu sahibi onunla ilgilenmediği için yeniden ilgiyi üzerine toplamaya çalışıyor.
 
Ahahahahaha bu triplere aşırı gülüyorum. Umursama asla. Hayatında mutsuz özgüvensiz kompleksli erkek davranışı. Size böyle yaparak egosunu tatmin ediyor. Çok ilkel davranışlar. Normal davran hiç üzerinde düşünme bile
 


Nasıl kesebilirim ki Olay çıkarsam neden arkaya oturmuyorsun neden başkasına selam veriyorsun bana vermiyorsun desem mesela adam haklı çıkacak kendince
 


Bu da olabilir
 
Ben olsam ''benimle niye oturmak istemiyorsun vebalı mıyım veremli mi?'' diye açık açık sorardım. Hayır adamın ırzına mı geçeceksiniz? (tövbe tövbe)
Herkesin içinde bu hareketleri yapıyorsa siz de tepki verin. Kavga çıkarsa da çıksın. Kendisi sebep oluyor. Bozun bence. Yüz göz olunacak vakit gelmiş demek ki
 
Nasıl kesebilirim ki Olay çıkarsam neden arkaya oturmuyorsun neden başkasına selam veriyorsun bana vermiyorsun desem mesela adam haklı çıkacak kendince
Bir şey söylemene gerek yok, bunu yapmanı bekliyor zaten. Tuzağına düşme...Karşı taraftan saçma bir davranış geldiğinde gülmeye başla mesela, herkes güldüğünü görsün, inan bana bir süre sonra onlar da seninle birlikte gülmeye başlayacaklar çünkü yaptıkları çok çocukça.
 

Ben de sizin gibi düşündüm en azından ben de gülersem yada üzerime alınmazsam hiçbir şey dememiş gibi
ortamdaki diğer kişilerde aynı şekilde düşünür. Yaram yok ki üzerime alınayım dedim hep. Adam sen neden üzerine alınıyorsun dese kalırım öyle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…