- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
o arkadaşın kendini bilmez kendini birşey sanan herşeyi ben bilirim tiplerinden cnm sen yenisinya seni ezmeye çalışıyor hertürlü sesini çıkar yoksa daha çıok ezilirsin bende 2 aylık memurum dha ii anlıyorum seni çünkü oluyor malesef böle şeylerHerkese iyi akşamlar arkadaşlar..
Ben geçen hafta pazartesi bir şirkette işe başladım, ama temelli değil.
Okul başlayana kadar harçlığımı çıkartmak için girdiğim bir iş.
Santral/sekreterlik....
Şirkete gelen telefonları bağlıyoruz.
Tabii alışma devresi her işi kolay yapamıyorum.
Zaten bu işi yıllardır yapan bir arkadaş var, beni de yanına aldılar birlikte yapıyoruz...
Buraya kadar her şey normal de iş yerinde bir kız arkadaş var, sanki laflarıyla beni iğnelemeye çalışıyor....
Geçen gün ona bir telefon bağladım; telefonu ''alo'' diye açmıştım...
Telefonda bir şey demedi ama aşağı yanımıza inince, işte ''kibar ol biraz, ne bu alo diye açıyorsun, ''efendim'' diye açacaksın öğretmediler mi sana?'' dedi herkesin arasında bana...
Bense işi gülmeye vurdum; ''seninle yakın olduğumuz için alo dedim, samimiyetimize dayanarak yoksa herkese ''efendim'' diyorum dedim..
Yine bir gün konuşuyorduk; amcam orda çalışıyor coşkun diye birinden bahsediyorlardı; ben de; ''kim o hangi coşkun?'' dedim amcamdan bahsediyorlar gibime geldi; o da gülerek ''tecavüzcü coşkun'' dedi... Kahkahalarla güldüler şirkettekiler..
O coşkun değilmiş meğerse...
Tamam olabilir sonuçta ama böyle yapması normal mi yani şimdi?
Bugün de yine aynı ortamdayız; ben; ''sabahları uykumu açamadığımdan dolayı zorluk çekiyorum sabahları yetişemiyorum bazen servise'' dedim muhabbetin arasında, başkasıyla konuşuyorduk...
O; ''uykunu açamadığından mı yoksa hazırlanmaktan mı yetişemiyorsun'' dedi...
Sanki buraya gelirken çok hazırlanıyorsun der gibiydi...
Ayrıca kime ne?
İkinci haftama girdim, aynı iğnelemeler devam ediyor...
Sizce paranoya mı yapıyorum yoksa hissettiklerim normal mi?
Sizler ne düşündünüz?
Adapte olamıyorum, işlerime veremiyorum kendimi, demoralize oluyorum ister istemez, kafama takılıyor...
Tecrübeli arkadaşlar, bu arkadaşa nasıl davranmalıyım?
Laf da söylemek istemiyorum kötü olmak adına...
Ama sizlerden ne olursa olsun fikir almak istiyorum...
Teşekkür ederim.
o arkadaşın kendini bilmez kendini birşey sanan herşeyi ben bilirim tiplerinden cnm sen yenisinya seni ezmeye çalışıyor hertürlü sesini çıkar yoksa daha çıok ezilirsin bende 2 aylık memurum dha ii anlıyorum seni çünkü oluyor malesef böle şeyler
Demek ki öyle anlayan bir ben değilmişim...
Ama çok da yeniyim, ne gibi şeyler söylemem gerekir bilemiyorum ki?
Kendimi yetersizmiş gibi hissediyorum bir şey söyleyemeyince de ....
Ne yapayım kararsız kaldım arkadaşım...
Sağ ol yorumun için :)
'kibar ol biraz, ne bu alo diye açıyorsun, ''efendim'' diye açacaksın öğretmediler mi sana?'' dediğinde dicektin evt cnm öğretmediler ben yeniyim biliyorsun gelip sen öğretirmisin bilmediğim şeyleri deseydın bakalım nedıcektı:)
Daha ilk günden kötü olmayayım diye söylemek istemedim açıkçası :)
Ama haklısın, ben böyle yaptıkça daha eziyor sanki....
Hayır yani, orda temelli de değilim ki kendine rakip filan görsün...
Bölümlerimiz de ayrı ayrıca...
Ama taktiğini uygulayacağım :)
böcek olmma yoksa eziirsin nasılsa kalıcı değilsin sende ona laf sok yoksa bu böyle devam eder, her iş yerinde var bu çirkeflerden,
narsist kişilik çok yaygın
bazıları öle cnm kendileri kıdemlilerya kalıcıda olsan geçicide kendılerını bi halt sanıyorlar
yaşın küçükse daha fena zaten allah sabır versin küçük görüyorlar küçük düşürmeye çalışırlar hep nasıl olsa kalıcı değilsin laf atıldıgında sana karşı uygun bir dille cevapını ver cnm :=)hakikaten ya arkadaşım, yaşım da ondan küçük olduğu için hep bi açığımı aramak istiyor gibi ...
Kötü de düşünmek istemiyorum ama umarım ben yanılıyorumdur...
Yoksa beni niye sevmesin ki, hiç kötü bişey demedim şimdiye kadar ona.
yaşın küçükse daha fena zaten allah sabır versin küçük görüyorlar küçük düşürmeye çalışırlar hep nasıl olsa kalıcı değilsin laf atıldıgında sana karşı uygun bir dille cevapını ver cnm :=)
öyle yapacağım canım, ben de karar verdim artık ezdirmeyeceğim kendimi :)
çok sağ ol yardımların ve yorumların için, allah razı olsun :)
geçen yıi kızım büyük markette kasiyerlik yaptı 2 hafta epey ezmişler ama ben ona dayanmasını söyledlm ki dayandı,
yüzüne gülmüşler arkasındanda müdüre şikayete gitmişler ,2ay yaz tatiiinde çalıştı sonra çıktı,müdürde onlara sizde sanki .
çok mu iyimiydiniz . çok hatalarınızı ben düzelttim demiş şikayete gelenleri azarlamış ,iş hayatı çok acımasız
Ezikmisin arkadaşım yaa boğ onu, ezmesine izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?