İŞ YERİNDEKİ TOPLANTIDA SÖZ ALMAK İSTİYORUM.

Yani sizin iş sorununuzdan gına geldi. Yol gösterenle de dalga geçiyorsunuz.

Bu kadar süinsanla sorununuz varken hiç destek görmediğiniz gibi daha da dışlanırsınız.
Biraz özeleştiri yapmanız lazım.
 
Ufff sarımanolya yapma Allah askına biraz sakın ol evet toplantıda böyle bir soru sordun ne olacak adaletli bir iş dağılımı yapacağız haklı mısın diyecekler. Ortam gerilecek. Arkandan bir sürü dedikodu dönecek iyice yanlızlıyacaklar seni.Sen başka bölume geç tayin iste iyice yüz göz olmuşsun orda.Sen bir ara surekli konu açan asosyalim diyen kalp hastasi cocugu olan ve istifamı vercem diyen hatunsun sanırım.
 
Bu sekilde soru sorarsaniz, kimse size katilmaz. İnsanlar mudur ortada yokken arkasindan sallar, müdürü gorunce sevgi kelebegine dönerler.
 
arkadaşlar adaletsizliğe hiç tahammülüm yok ama siz haklısınız sanırım.adaletsizlik oldukça dedikoduda olur, dışlama da.bir kere müdür personel arasında ayrımcılık yaptığında orada iş olmaz, iş yapılmaz...birileri hep ezilir.
 

işten mi atılıcam?bu duyduğum en komik şeydi bu arada.yapamaz.:))))))))))))))))


Yani sizin iş sorununuzdan gına geldi. Yol gösterenle de dalga geçiyorsunuz.

Bu kadar süinsanla sorununuz varken hiç destek görmediğiniz gibi daha da dışlanırsınız.
Biraz özeleştiri yapmanız lazım.

valla müdürünüz haklı, ben de sizi sevmedim
doğru düzgün, saygı çerçevesinde yazanla dalga geçiyorsunuz
özeleştiri de yapamazsınız siz bence
 
işten mi atılıcam?bu duyduğum en komik şeydi bu arada.yapamaz.:))))))))))))))))
Valla ister kamuda olun,ister çok kurumsal bir şirkette iyi pozisyonda beyaz yakalı bir yönetici... çok güzel harcarlar adami.Neyse siz en iyisi yoneticinize sorun sorunuzu
 

size burda kimse hak vermez, herşeyden öte normal yaşamınızda da sanaldaki gibi sert bir üslubunuz varsa bence çok zorluk çekersiniz.
 
Ben siteyi çok uzun senelerdir okurum, üyeliğim yeni olsa da. Sizin konularınızın hepsini de iyi biliyorum. Çevremde aynı sizin gibi bir insan vardı, ailesinden, eşinden, arkadaşlarından, iş arkadaşlarından hep şikayetçiydi. Ancak kendisi de çok geçimsiz bir insandı, dobrayım adı altında patavatsızlık yapar, sürekli kendini kurar kurar ve davranışlarına yansıtırdı. Bir gün çevrendeki herkes kötü olamaz, kendinde bir sorun olduğunu düşünmez misin dedim ve o günden beri benimle konuşmuyor.
Size de aynısını soracağım. Çevrenizdeki herkes kötü olamaz, hayat böyle bir yer değil, kendinizde bir sorun olduğunu düşünmez misiniz? Eşiniz, aileniz, çocuğun kreş müdürü ve öğretmeni, iş arkadaşlarınız... Hepsi ile sorun yaşayamazsınız, herkes kötü siz iyi olamazsınız, hayatın matematiğine aykırı.

İş yerinde de böyle bir soru ile giderseniz memur olduğunuz için atılmazsınız ama iş hayatınızı zehir ederler ki daha önce yapmışlar dediğinize göre.
 
Direk soru şeklinde değil ama şikayetinizi ortamın havasına göre şöyle şöyle oluyor pek çok kişi de rahatsız oluyor bu konuda önlem alamaz mıyız gibi şeyler söyle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…