• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerindekilere rezil oldum cok kotuyum :(

Hala onu nasıl elde edebilirim diye mi soruyosun gerçekten?
Ben olsam seni işten attırırdım.

ben de attırırdım!sanırım erkek arkadaşlarımız onun gibi düşünenler yüzünden her an elde edilmek üzereymiş öyle mii? elde etmek diyor ya bi de aklım almıyor. pes doğrusu.inanın ben de sonunu okuyana kadar çok üzülmüştüm size!

duygu hanım gerekli cevabı çok güzel vermiş gayet kibar bir dille ben o kadar kibar olamazdım.:52: :52::52::52:

bende sasirdim. Yuzume bakip gulumsuyor falan geldiginde hep. Zaten Can yuzume bile bakmiyor zorunda olmasa konusmaz bile. Herkese adiyla hitap edio bana Didem hanim....

ya kiz asiri saygili, gorgulu falan. Ben olsam annesine babasina soyleyip isten attirirdim kendimi coktan. Kiz hala geldiginde iyi calismalar didem hanim isleriniz yolunda mi diye soruyor bi de imali imali. Ama onun elini tutmasina dayanamiyorum

helal olsun kıza..çizgisini bozmamış.sen olsan işten attırırmışsın.görüyorsun ya..bence o işten çıkarsan senin için daha iyi olur madem engel olamıyorsun.kendi kendini yiyip bitirme.milletin arasına girecem diye...

hayir ozel bi insan degil arkadasi saniyordum. Yasim 25

onlar da en az sizin yaşınızdalar ve laylaylom ilişki zamanı değil. ki öyle bile olsa birlikte olmamanız için çok sebep var. her tarafı b.klu değnek..

Sevgilisi oldugunu bilmiyordum ama meger butun aile taniyormus Duyguyu.. :(
sonra da muasebede calıştıgım için butun tatı l planlarını ve sevgılısıne aldıgı hedıelerı bılıyorum demişsiniz. ben anlamadım yanı şimdi, sevgılısı oldugunu bılıyor muydunuz bılmıyor muydunuz, bılmıyorsanız da öğrendınız sevgilisi var halen neyın peşindesiniz?

Sevgilisi olan bir adamı elde edebilmek yani araya girebilmek için akıl mi istiyorsun. Sana söylenecek cooook şey var aslinda. Banlanmak da umurumda değil sadece terbiyemden burada yazmayacagim. Sana sadece akil fikir ihsan etsin Rabbim. Tek denebilecek bu!

Asik olabilirsin seviyor olabilirsin ama bu o insani nasil elde ederim demek olmuyor ustelik sevgilisi olan bir insani.Gercekten garibime gitti bak hediyeler,tatiller,yavru atlardan bahsediyorsun demek cocuk kizi seviyor gercekten.Sen seni sevmeyen bir insani napicaksin bence aralarina girme ayirmayada kalkma ya duygularina sahip cik ya da isten ayril bu tip insanlar bizim toplumumuzda pek normal karsilanmazlar

bence sen bizle dalga geçiyorsun. muhtemelen fake konu.

ben fake diğıliim..

rabbim sizin zihniyetinizdeki insanları başta benim eşim olmak üzere herkesin eşinden hatta sevgilisinden bile uzak tutsun. aşık olmak kesinlikle suç değil ama herşeyin bir adabı var başta bilmiyor bile olsanız şimdi hayatında biri olduğunu öğrenmişsiniz buraya bu konuyu açıp nasıl elde ederim diye bile sormamanız lazım lütfen biraz edepli olun ve allahtan korkun.

sonra da muasebede calıştıgım için butun tatı l planlarını ve sevgılısıne aldıgı hedıelerı bılıyorum demişsiniz. ben anlamadım yanı şimdi, sevgılısı oldugunu bılıyor muydunuz bılmıyor muydunuz, bılmıyorsanız da öğrendınız sevgilisi var halen neyın peşindesiniz?

biliyormuş canım bi kaç mesaj önce itiraf etti. biliyormuş ama o kadar ciddi olduklarını düşünmemiş. yani ilk mesahjında bize yalan söylemiş.

Asik olabilirsin seviyor olabilirsin ama bu o insani nasil elde ederim demek olmuyor ustelik sevgilisi olan bir insani.Gercekten garibime gitti bak hediyeler,tatiller,yavru atlardan bahsediyorsun demek cocuk kizi seviyor gercekten.Sen seni sevmeyen bir insani napicaksin bence aralarina girme ayirmayada kalkma ya duygularina sahip cik ya da isten ayril bu tip insanlar bizim toplumumuzda pek normal karsilanmazlar

isi birakmayi ciddi ciddi dusunmeye basladim. Ruh halim psikolojim altust. Cocugu dusunmekten is yapamiyorum. Geldiginde beni gormezden gelmesine tahammul edemiyorum. Icim aciyor. Evet kiza asik ve duyada baska bi kiz yokmuscasina asik bunu gorebiliyorum. Sadece hislerime engel olamiyorum. Yapamiyorum iste :2:

sana yüz vermemesine o kadar sevindim ki......

inşallah da hiç yüz vermez sana:12:

bir daha gorusmemek elde degil onlarin aile sirketinde calisiyorum. Uzun suredir hoslaniyorum seviyorum bu cocugu ben. Muhasebe burosunda calistigim icin de sevgilisiyle olan butun tatil planlarindan butun aldigi hediyelerden haberim oluyor iyice cildiriyorum. Biliyorum yanlis ama ben bu cocuga asigim. Bugun de yavru at aldigini ogrendim sevgilisine dayanamiyorum bensiz mutluluguna :2:

bence sevgilisini olduğunu açık açık bilmesende tahmin ediyodun öyle veya böyle artık öğrendin
sen seviyosun tamamda duygu da seviyo üstelik çocukta onu seviyo
gerçekten sevsen işaretlediğim yerdeki lafları etmezdin seninki takıntı

Anlattigin kadariyla kz sevilmeyecek gibi degil egitimli külturlu asilmana ragmen hal hatir soruyor böyle guzel bir cift amaaaaaa burda unuttugun bisey var o egitimli hos kiz yada o asik oldugun adam degil asli olan sensin sen degerlisin ask acitsada unut bir arkadasimiz demis zaten disarda bir suru insan var ama kendini kucuk dusurme daha fazla hic kimse icin kendini üzmeye degmez

Anlattigin kadariyla kz sevilmeyecek gibi degil egitimli külturlu asilmana ragmen hal hatir soruyor böyle guzel bir cift amaaaaaa burda unuttugun bisey var o egitimli hos kiz yada o asik oldugun adam degil asli olan sensin sen degerlisin ask acitsada unut bir arkadasimiz demis zaten disarda bir suru insan var ama kendini kucuk dusurme daha fazla hic kimse icin kendini üzmeye degmez

kiz cok meshur ve parali bi universitede yuksek lisans yapiyor. Bir de zengin... Kendimi hep onunla kiyasliyorum o sahip ben neden sahip olamayayim diye dusunuyorum. Kizi butun ailesi ve is yerindekiler cok seviyor. Bi sorun oldugunda hep yardimini isterler falan. Ama ben bu kiz yokkende bu cocugu seviyordum. Inan baska hicbir erkek umrumda degil ben ondan baskasini gormek dahi istemiyorum

Gün gelir, bir kız gelir, sevgilinizi/eşinizi elde etmeye kalkar, o zaman görürsünüz ne istediğinizi (:

kiz cok meshur ve parali bi universitede yuksek lisans yapiyor. Bir de zengin... Kendimi hep onunla kiyasliyorum o sahip ben neden sahip olamayayim diye dusunuyorum. Kizi butun ailesi ve is yerindekiler cok seviyor. Bi sorun oldugunda hep yardimini isterler falan. Ama ben bu kiz yokkende bu cocugu seviyordum. Inan baska hicbir erkek umrumda degil ben ondan baskasini gormek dahi istemiyorum

tövbe estafurullah!!!!
önce sevmeye başlamanın önemi yok çocuk onu seviyo yahu korktum ben senden ha

nefsin tavan yapmış.yanlış şeyler yapabilecek gibi duruyorsun...Allah doğru yola götürsün ve nefsini temizlesin inşaallah.

İyide o kız hep onun hayatında varmış sonradan olan birşey degil ki ilk mesajında farklı yazmıssın sonrasında farklı yazmışsın sevgilisine aldıgı hediyeleri falan hep biliyormuşsun şuan kendi kendine çeliştiginin farkındasın degil mi o kızın yerinde başkası olsa seni çoktan işten attırmıştı dua et iyi bir insan ekmeginle oynamıyor.

Back
X