• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerindekilere rezil oldum cok kotuyum :(

kadının düşmanı yine kadın malesef ki.ne demek nasıl elde edeblrm bunu kendine yakıştırıyon demek ki...sözün bttigi yer Allah islah etsın senin dùsüncendekileri..

bence kız arkadaşı da senden şüpheleniyordu da senin mailini o cevapladı hem de senin ağzının payını verir gibi anlamlı sözlerle... eğer senden işkillenmeseydi öyle sert bir uslupla yazmazdı diye düşünüyorum...

Bugun üye olmuşsun ne tesadüf değil mi..
Ya o değil de ben merak ettim bu patronun oğlunu resım koysana :)))

Yavas yavas keklendigimizi dusunmeye basladim :-D

Basta okuyunca uzulmustum senın adına ama son yazdıkların fıkrımı tamamıyle degıstırdı ...

Yanlıs seyler dusunuyorsun ıkı kısı bırbırını sevıyor ve sız nasıl elde edebılırım dıye dusunuyorsunuz ...

Bıraz empatı yapın ... Sızın sevgılınıze bırısı bu sekılde yaklassa ne yapardınız ?

Cekılın aradan yasasınlar sevgılerını kafa karıstırmaya ne gerek var ?

bence kız arkadaşı da senden şüpheleniyordu da senin mailini o cevapladı hem de senin ağzının payını verir gibi anlamlı sözlerle... eğer senden işkillenmeseydi öyle sert bir uslupla yazmazdı diye düşünüyorum...

ben sonradan ogrendim butun sifrelerini biliomus kiz Can vermis... Zaten face twitter hepsini kapatmislar ikiside hicbiseylerini ogrenemiyorum

sosyal içerikli mesaj yazalım da 1000e tamamlayayım 5 senedir üyeyim daha artmadı.
neyse senin egon tavan yapmış. bi kaç mesaj önce de demiştim konu fake ben fake değilim. :D

hmm bi de şu var birilerini keklerken planını çok iyi yapmalısın. ilk sayfada yalan söylediğini bulup itiraf ettirdim mesela bu kozu vermemeliydin.

yani yalanına kendin bile inanmalısınki başkalarını kandırabilesin ;)

hiççbir şekilde açık vermemen gerekiyordu. sonraki mesajlar zatn çorap söküğü.

yazdığım mesajı da tekrar yazayım sizin birlikte olmamanız için bir sürü sebep var her tarafı b.klu değnek :D

neyse şimdilik bu kadar birazdan tekrar gelirim. az kaldı 1000e

Değişmeniz için kendinizi aşık olduğunuz adam'ın sevgilisinin yerine koymanız yeterli sanırım.

senin sevgilin olsa başka bir kız gelip sevgilini elde etmeye çalışsa ne hissedersin? Şuan duygularının yoğunluğundan böyle düşünüyor olabilirsin ama söylediğin şey hiç doğru birşey değil kendine gel eğer ki birlikte olmaları yaptıkları tatil planları hediyelere vs. görüp duyup dayanamıyorum diyorsanda işten ayrıl başka bir iş bul.

Çocuğun sevgilisi varmış daha neyin peşindesin onu anlayamadım :53: Nasıl elde edebilirim diye sormuşsun bir de burada bu kadar aldatılan kadın varken çıkıp sana akıl mı vereceğimizi sandın :51:

Ne demek nasıl elde edebilirim?

Bu cümleyi görene kadar sana karşı gayet empati beslemiştim,senin adına üzülmüştüm.Bu cümleni görünce senden tiksindim.O sana mail atan kadın az bile yapmış o zaman.

İşyerindekiler diyorsun, çocuğun aile şirketinde çalışıyorum diyorsun akabindeki cümlede muhasebe bürosunda çalıştığın için tatil planlarını biliyorum diyorsun :)
Birincisi muhasebe büroları bağımsızdır, şti bünyesinde olması meslek yasasına aykırıdır.
İkincisi muhasebe bürosunda, mükelleflere mali ve hukuki konularda danışmanlık yapılır, beyanları, bildirgeleri verilir. Tatil çizelgesi tutulmaz, tatil planları takip edilmez.
Anlaşılan platonik olan sadece aşkın değil :)
Allah yardımcın olsun.

Back
X