İş yerinden ayrılma hakkında

Vallahi o durum bende şuan da var sadece ben başkası adına bu kadar fedakarlık yapıyorum, yine aynı yoğunluk olacak biliyorum ama kendi işim olacak benim sadece burukluğum çıkacağımı söylerken napcam hem sevdiğim bi iş yeriydi hem uzun zaman oldu

O zaman kaybedecek bişeyiniz yok illa ki olacak o veda edeceksiniz sonuçta

Hayatta hep farklı hüzünlerden geçtik, geçeceğiz. Keşke hepsi böyle hafif olsa .Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımı atın..

O sirada kendi isyeri olup. Mesai saatleri disinda bile surekli is dusunmek zorunda olan ben..
en azından kendiniz için kendi yararınıza düşünüyorsunuz
harcadığınız fazladan her dakikanın bile size olumlu geri dönüşü var
başkasını zengin etmiyorsunuz
çalıştığınız da kendinize, çalışmadığınız da kendinize
bu açıdan bakıldığında :
kendi işin için gerekirse 24 saat çalışmak başkasının emri altında 1 saat çalışmaktan çok daha faydalı geliyor bana
çünkü başkasının iş yerinde kendinizi de paralasanız onların sizi gördüğü kadarsınız
ama kendi işinizde kendi potansiyelinizi kullanmanız asla boşa gitmiyor

Öyle olmuyor iste ama neyse. Yaşayarak ogrenin.

siz memnun değilsiniz o zaman halinizden :)
hayırlısı.
yaşayacağım zaten sene sonunda kendi işimi kurma planlarım var benim de .
Yani mesela bugun bayram, butun calisanlarim izinli haliyle isletme kapali cunku. Ama birkac musterim arayip acil urun istiyor. Yetmemis ürünleri. Kendim sevk etsem edemem, calisan cagirsam cagiramam, musteriye hayir desem musteri kizacak sonrasi icin isim bozulacak. Suan bunun icin ugrasiyorum. Ama misal calisanlarimin bu konuya dair bir fikri yok.

Yani isletme sahibi olmaninda farkli sorunlari oluyor, calisan olmaninda. Hic bir sey tamamen rahat olmuyor. Izin isleri mesela kendi isinizde kendiniz icin cook daha zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…