- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Şuan nişanlıyım. Bu yıl içinde dügünü yapıcaz. İş yerinde 2 3 ay sonra 1 senem dolacak. Bu iş yerınde cok mutsuzum.İşi bırakıcam. Gece 11 kere kadar calısıyorum. Gece üşüten cıkmaktan sıkıldım. Ve vardıye de ıs ortamında adaletsizlikler var. Erken nikah yapıp yılım dolunca tazminat alırım yıllık ızın paramla dıye dusunuyorum. Ama dugunu ilerde yapıcaz.Is yerıne dugunde simdi yapcagımi soylıycem. Nasıl bir yalan atabilirim. Herkes dugune gelmek isteyecek. İşten cıkcagımıda suan ıcın soylemedım kimseye
Düğün günü belli değil tam de bidaha zaten nerde göreceksinŞuan nişanlıyım. Bu yıl içinde dügünü yapıcaz. İş yerinde 2 3 ay sonra 1 senem dolacak. Bu iş yerınde cok mutsuzum.İşi bırakıcam. Gece 11 kere kadar calısıyorum. Gece üşüten cıkmaktan sıkıldım. Ve vardıye de ıs ortamında adaletsizlikler var. Erken nikah yapıp yılım dolunca tazminat alırım yıllık ızın paramla dıye dusunuyorum. Ama dugunu ilerde yapıcaz.Is yerıne dugunde simdi yapcagımi soylıycem. Nasıl bir yalan atabilirim. Herkes dugune gelmek isteyecek. İşten cıkcagımıda suan ıcın soylemedım kimseye
Sonra ne yapacaksınız.issizlik şu an isyerinizdr yaşadığınız skntilardan daha kotu maalesefŞuan nişanlıyım. Bu yıl içinde dügünü yapıcaz. İş yerinde 2 3 ay sonra 1 senem dolacak. Bu iş yerınde cok mutsuzum.İşi bırakıcam. Gece 11 kere kadar calısıyorum. Gece üşüten cıkmaktan sıkıldım. Ve vardıye de ıs ortamında adaletsizlikler var. Erken nikah yapıp yılım dolunca tazminat alırım yıllık ızın paramla dıye dusunuyorum. Ama dugunu ilerde yapıcaz.Is yerıne dugunde simdi yapcagımi soylıycem. Nasıl bir yalan atabilirim. Herkes dugune gelmek isteyecek. İşten cıkcagımıda suan ıcın soylemedım kimseye
Sabredin işsizlik daha kotuAyy bugün işyerlerinden gidiyoruz dert olarak ben de dahilsize ne desem bilemedim ama Allah kurtarsın bizi tez zamanda
Niye yalan atıyosunuz nikah önce olacak deyin?Şuan nişanlıyım. Bu yıl içinde dügünü yapıcaz. İş yerinde 2 3 ay sonra 1 senem dolacak. Bu iş yerınde cok mutsuzum.İşi bırakıcam. Gece 11 kere kadar calısıyorum. Gece üşüten cıkmaktan sıkıldım. Ve vardıye de ıs ortamında adaletsizlikler var. Erken nikah yapıp yılım dolunca tazminat alırım yıllık ızın paramla dıye dusunuyorum. Ama dugunu ilerde yapıcaz.Is yerıne dugunde simdi yapcagımi soylıycem. Nasıl bir yalan atabilirim. Herkes dugune gelmek isteyecek. İşten cıkcagımıda suan ıcın soylemedım kimseye
Sabredin işsizlik daha kotu
Ama nikahtan bır sure sonra gene ıse devam edicem cunku.yanı haziranda yapayım diyorum. 6 gun evlılık iznımı de kullanmak istiyorum. Dugunu Baska sehırde mü yapacaz desemiş yerini ilgilendirmez ki düğünü ne zaman yapacağınız. nikah nedeniyle istifanızı edin alın tazminatınızı.
Ben 6 gunluk dugun iznımı kullanıcam.onu bırakmak istemiyorum o yuzdenEvlilik için işte çıkma durumunda iş yeri kıdem tazminatı ödüyor. Gece üşüten çıkmak kısmını bilemedim.Pipet
Nikah olması sizin hakkınızı almanız için yeterli ama sanırım siz iş arkadaşlarınıza cevap vermek zorunda hissediyordunuz. O zaman iş yerinde sevdiğiniz var ise önce tazminatı alın sonra itiraf edin, gerisi için düğün var deyip sonra erteledik sadece nikah yaptık dersiniz.
Hahah bende anlamadim heralde üşüten soğukta çıkmak demek istemişİş yerinden, evlilikten çıkmak... Gece üşüten çıkmak.. Hiç anlamadım...
Evlilik için işte çıkma durumunda iş yeri kıdem tazminatı ödüyor. Gece üşüten çıkmak kısmını bilemedim.Pipet
Nikah olması sizin hakkınızı almanız için yeterli ama sanırım siz iş arkadaşlarınıza cevap vermek zorunda hissediyordunuz. O zaman iş yerinde sevdiğiniz var ise önce tazminatı alın sonra itiraf edin, gerisi için düğün var deyip sonra erteledik sadece nikah yaptık dersiniz.
iyi de istifa ettikten sonra çalışmak zorunda değilsiniz ki izin kullanasınız.Ben 6 gunluk dugun iznımı kullanıcam.onu bırakmak istemiyorum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?