Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah güne burda başlayanlar hoşgeldiniz...
ıııııımmmm açıkçası hiç düşünmüyorumm emekli olmayı çalışarak çok zorrr kendimden ödün veriyorum ama çalışmadanda yapamıyorumHb gene işteyiz :) emekli olana kadar böyleyiz![]()
ıııııımmmm açıkçası hiç düşünmüyorumm emekli olmayı çalışarak çok zorrr kendimden ödün veriyorum ama çalışmadanda yapamıyorum![]()
Rahatız böylee![]()
akşama kadar masa başında otur yapcak başka bişey yok iyiki buna iye olmuşum vakit geçiyor yaş kaç bu arada....
Aynen cm 22 senin
Aynen öyle :)))
bn 28 küçükmüşsünn dehaaa ne işle meşgulsunn....
tedaş memurum...erken başlamışsın çalışmaayaa o yuzden diosun emekli olanana kaadar bnm 8 yılım öldüm:):) Karayollarında memurum sen
tedaş memurum...erken başlamışsın çalışmaayaa o yuzden diosun emekli olanana kaadar bnm 8 yılım öldüm:)
Kaç yıldır çalışıyosun :) anlamadm
bn 28 yaşındayım 8 yıldır çalışıyorum bnde sen gibi erkn başladım bi hevesle ama şimdi zaman aratıyor
Aynen öyle ama bi bakımdan da güzel erken emekli oluruz :) yaşlanınca rahat ederiz![]()
çokkk işimiz var cicim olsun emekliliği düşünme bile bu zamanda vallahi bebek istiyorum olsun hemen istifamı vercem .:)tek çarem rabbim en kısa zamanda nasip etsin...
İnş cennet kokulularımızı alırız kucağımıza bende 5 kasımda 17 haftalık anensefaliden bebğimi kaybettim korunma sürecim bitti ama cesaret edemiyorum o konudan diğer yarım eksik![]()
geçmiş olsun bende 3 haftalıkken düştü aşılama yaptırmıştım hayırlsıı bu ayın sonunda yeniden denicemmm