- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhbar suresi var hem is veren hemde isci acisindan ihbari calismam dersen maasindan ihbar suren dusulur eksik alirsin
Ozel sektorse acimaz ihbari kullanir malum kanunlar is verenden yana :)Sıkıntı olmaz 8 hafta bekler maaşlarımı da alırım :) o zaman yılbaşında çıkmak için Kasım başı vermeliyim sanırım :)
Ozel sektorse acimaz ihbari kullanir malum kanunlar is verenden yana :)
Evet aliyorsun canimBizimkiler hiç acımaz vallapeki ihbar süremde de maaş alabiliyor muyum çalışırken ?
Arkadaş bir şirketle sigortalı olarak 5 senedir çalışıyorum....Yakın da evleniyorum , oturacağım yer işime uzak ve ayrıca işimden de pek memnun değilim aldığım eğitim alanında çalışmak istiyorum...Evlenip iş yerinden çıkma halinde tazminat hakkım doğuyor mu bu konuda bir bilginiz var mı ? Tamamen bilgisizim araştırmalarım da net bir bilgi bulamadım. Bazı yerler de alınabilir yazıyordu...Alamazsın diyenler de oldu...
Şunu da belirtiyim iki senedir personel yetersizliğinden senelik iznimi de kullanamıyorum.Bunla da bir hak talep edebilirmiyim... Şimdiden çok teşekkürler
ben ekim de çıktım kasımın 15 gibi yarısı yattı bankaya diğer yarısı aralık ta yattı bankaya gidip alıyordumPeki bu kıdem tazminatımızı alma süremiz ne ? Ne kadar zamamda öderler ?
Merhaba ben de önümüzdeki ay vericem istifamı. Üç aylık evliyim kimisi ihbar süren var diyor kimisi de yok anında çıkarsın. Bilginiz var mı sizin ?
Evet tabi ki de eklenecek.Çok teşekkürler. Peki btüt maaşıma yol ve yemek de eklenecek mi hesaplanırken ?
E
Evet tabi ki de eklenecek.
Tum kanunlar isciden yanadir. Kidem tazminati 4857 sayili kanunun da degil 1475 sayili is kanununun 14. Maddes8nde duzenlenmistir.Ozel sektorse acimaz ihbari kullanir malum kanunlar is verenden yana :)
Simdi bakin ben siz maasi ayri aliyorsunuz yemek ve yol parasini ayri aliyorsunuz sandim. Eger yemek ve yol parasi her ay maasinizin icerisinde odeniyorsa farkli bir ekleme olmazÇok teşekkürler. Herkes farklı bir şey diyormesela arkadaşım diyor ki " brüt zaten yol, yemek vs içinde demektir sen daha ne eklenir sanıyorsun" diyor.. Bundan sormuştum :)
Tum kanunlar isciden yanadir. Kidem tazminati 4857 sayili kanunun da degil 1475 sayili is kanununun
Simdi bakin ben siz maasi ayri aliyorsunuz yemek ve yol parasini ayri aliyorsunuz sandim. Eger yemek ve yol parasi her ay maasinizin icerisinde odeniyorsa farkli bir ekleme olmaz