- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
birimde sorun yok.devletin işi bir sekılde yürüyecek.sözkonusu uyanık davranarak işin benim üzerime yıkılması
hep orda kalacağım..başhekimin, sadece sigara içmesine dayanarak tekrar birim değiştireceğini düşünmüyorum açıkçası.
kızabilir bile , ben olsam "bana bunlarla gelmeyin" derim.
ama evet size yapılan , kadın tarafından, bir kandırılma.
siz geçici süre mi o birime geçtiniz ?
yoksa hep böyle mi olacak?
siz olayı anlayamadınız.lütfen bastan okuyun..işte sıkıntı yok.ben verilen her birimde çalısmak zorundayım..diğer arkadasta öyle.ama arkadas acıkgözlülük yaparak bashekimi ve beni kandırarak yerinden kıpırdamamısve görevden kaçmıs oldu.normalde görev yazısı onun adına cıkmıstı..umarım bu kez anlatabildimhâlâ anlamıyorum. eski biriminizde gün boyu solitaire oynuyordunuz da yeni biriminizde değirmen taşında buğday mı öğütüyorsunuz?
siz olayı anlayamadınız.lütfen bastan okuyun..işte sıkıntı yok.ben verilen her birimde çalısmak zorundayım..diğer arkadasta öyle.ama arkadas acıkgözlülük yaparak bashekimi ve beni kandırarak yerinden kıpırdamamısve görevden kaçmıs oldu.normalde görev yazısı onun adına cıkmıstı..umarım bu kez anlatabildim
zaten kendimi onun yerine koyduğum için suan o birimde çalısmaya basladım.ama orada calısmamak için karnındaki bebeğin saglıgını bahane eden insanın hamileyken sigara içiyor olması bu sekılde bebeğine zarar vermesi beni bir sekılde ordan postalaması sizede tuhaf gelmiyormu
canım ben 13 yıllık memurum arkadas yenı basladı 1 hafta oldu :) ayrıca iyiki bashekim değilsiniz.zaten gidip cocuk gibi sıkayet etmiyorum kimseyide..sadece iyi niyetimi kurnaz bir yeni yetmeye kurban verdiğime üzülüyorum..hepsi bu..Ben bashekim olsam, bana boyle biseyle gelseniz, amacin ne boyle seyleri dusunecegine isine bak derdim. Ben bi seyi degerlendirmis karar vermissem, cok da didiklemeye gerek yok, sigara iciyorsa kendine, isguzarlik ettiyse de etmis. Olmus gecmis, bi karar verilmis, ilkokul cocugu gibi gidip sikayet etmek, tahmin ettuginiz gibi ters tepebilir. Luzumu yoK bence, kidem dediginiz de iki uc ay, duyan da uc bes senelik kidem sanir. Hic girismeyin bence, zararli cikma ihtimaliniz yuksek
ben 13 yıllık memurum..arkadas gecen hafta göreve basladı.2-3 aylık olmam o kurumda 2-3 aylık oldugumu anlatmak istemiştim..haa bu da demek değil ben görevlendirmeye gitmeyeceğim hep o gidecek yada baska birimde görevlendirilecek burda herkes eşittir.o baska mevzu...ben halimi bazı arkadaslara anlatamadım yahu..arkadaslar işten filan gocunmuyorum.ben zaten bu birime gectim kız hamile diye.beni üzen kandırılarak ,kurnazlıkla gecmıs olmak..kandırılma duygusunu bilenler beni anlarlar diye düşünüyourm2-3 ayda kıdemli olunmaz arkadaşım.
Sen onun üstü olursun Ozaman kıdemli olursun.
Sigarayla o maddeleri bir tutma sigarada zararlı olan birçok madde havada da var.
haa arkadasın o laboratuvarda alacagı koku ksiloldür ve ksilol bir tür alkoldür..alkolün nelerde oldugunu biliyorsunuzdur mutlaka..ve bu birimde hamileler calısmaz diye bir mevzuat yok 9 ay çalısmıs arkadaslarım var aynı biirmde..2-3 ayda kıdemli olunmaz arkadaşım.
Sen onun üstü olursun Ozaman kıdemli olursun.
Sigarayla o maddeleri bir tutma sigarada zararlı olan birçok madde havada da var.
Ben o isyerinizdeki kideminizden bahsettim, ilk mesajda kendiniz yazmissiniz iki uc ay diye. Mesleki yeterlilik anlaminda baska yerlerde calismaniz baskadir, elbette deneyimdir ama isyeri acisindan baktiginizda bir haftalik personelden farkiniz olmaz :)canım ben 13 yıllık memurum arkadas yenı basladı 1 hafta oldu :) ayrıca iyiki bashekim değilsiniz.zaten gidip cocuk gibi sıkayet etmiyorum kimseyide..sadece iyi niyetimi kurnaz bir yeni yetmeye kurban verdiğime üzülüyorum..hepsi bu..
ben 13 yıllık memurum..arkadas gecen hafta göreve basladı.2-3 aylık olmam o kurumda 2-3 aylık oldugumu anlatmak istemiştim..haa bu da demek değil ben görevlendirmeye gitmeyeceğim hep o gidecek yada baska birimde görevlendirilecek burda herkes eşittir.o baska mevzu...ben halimi bazı arkadaslara anlatamadım yahu..arkadaslar işten filan gocunmuyorum.ben zaten bu birime gectim kız hamile diye.beni üzen kandırılarak ,kurnazlıkla gecmıs olmak..kandırılma duygusunu bilenler beni anlarlar diye düşünüyourm
zaten beni ilgilendirmiyor sigara içmesi..bebeğimi düşünüyorum onun saglıgı önemli havalarına girmesi beni ilgilendiriyor.madem bebeğin bu kadar değerliydi derler insana...Ben o isyerinizdeki kideminizden bahsettim, ilk mesajda kendiniz yazmissiniz iki uc ay diye. Mesleki yeterlilik anlaminda baska yerlerde calismaniz baskadir, elbette deneyimdir ama isyeri acisindan baktiginizda bir haftalik personelden farkiniz olmaz :)
Biz de size diyoruz ki iyi niyetiniz icin tebrik ederiz fakat bu durumu biryerlere tasimak sikayet emek olarak anlasilir ( siz baska kavramlarla isimlendirseniz bile ) ve bu da cocukca bir davranis oldugu icin sizin aleyhinize olacaktir. Gorusum, tavsiyem budur, Allah isinizde kolaylik versin :)
( bu olayda vicdani sorumlulugunu yerine getiren bir bashekim ve kendine dusen vicdani sorumlulugu yerine getirmeyen bir anne adayi var. Herkesin verdigi karar kendine, hamile bir kadinin sigara icmesi kendi vicdanini baglar, bashekimin kendisine iletilen bir talebe boyle karsilik vermesi onu baglar, sizin iyi niyetiniz de sizi baglar)
Sigara da sağlığa zararlıdır ama sigara farklı birşey radyasyon farklı birşey.Tamam kadın hatalı.Ama başhekim ne yapsın.Nasılsa sigara içiyor diye,oraya niye onu geçirsin.ama bebeğini bahane ederek geçmiyor bu birime.bu bana yapılan bir haksızlık değil mi
ben halimi bazı arkadaslara anlatamadım yahu..arkadaslar işten filan gocunmuyorum.ben zaten bu birime gectim kız hamile diye.beni üzen kandırılarak ,kurnazlıkla gecmıs olmak..kandırılma duygusunu bilenler beni anlarlar diye düşünüyourm
oh cok şükür beni tam anlamıyla anlayan birisi cıktı.evet patoloji..ben bir çok arkadaşa katılmıyorum, mesele iş solitaire oynamak buğday öğütmek değil bir kişi iki birim vardır kişi bir tanesinin işini daha çok benimser yaptığı zaman mutlu olur atıyorum ben kadın doğum servisindeyim serviste ortamım güzel arkadaşlarımla mutluyum işi seviyorum vs biri geliyo hop sen kbbye geç diyo iş aynı iş ama kbb belki seni açan bi bölüm değil belki ortamına ısınamadın olamaz mı kim neden çalıştığı yeri bırakmak istesin ki bebeğini düşünüyosa sigara da içmesin onun mıymıyları yüzünden ben neden birimimden olayım, patoloji laboratuvarını diyosun herhalde dimi
laboratuvar arkadasım ne radyasyonu..Sigara da sağlığa zararlıdır ama sigara farklı birşey radyasyon farklı birşey.Tamam kadın hatalı.Ama başhekim ne yapsın.Nasılsa sigara içiyor diye,oraya niye onu geçirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?