iş yerine yeni gelen kız

üzülme canım sen üzerinden atmışsın senin için farkedermi olsun zaten her işin bir riski var bende kimyagerim koklamadığım kimyasal kalmadı kansorejen hepsi sabret zaten hamile yarın birgün izne ayrılınca gene eski yerine dönersin onu kafana takıp üzülme bence başhekim karar vermiş daha da üsteleme sonuç üzücü de olabilir.

evet muhattap olmuyorum ama yaptıgının yanlıs oldugunu bilmesini sağlayacağım bi sekılde..bende gectiğim yere alışmaya calısıoyurm zaten..benim gercekten tek üzüntüm kandırılmıs olmaktı ama her kafadan bir ses cıktı diğer ayrıntılara takıldı arkadasların cogu..lütfen empati yapın iyi okuyun öyle yazın arkadaşlar..(tüm arkadaslara söylüyorum)

önyargı değil de, her kadının hayat görüşü sizinle aynı olmak zorunda değil. bazı kadınlar var mesela, hamileyken tek sigara içmemiş ama emzirirken içmiş. temizliğinde çamaşır suyu kullanmış. kahve kola falan içmiş. bence yanlış ama beni ilgilendirmez, o onun doğrusu.

anlatabildim mi?

arkadasım beni zaten ilgilendirmiyor isterse tiner çeksin hamileyken bu onun sorunu..sadece "bebeğimi düşünüyorum" safsatalarıyla görevi üzerime yıkmasına üzüldüm.ama ben bu tarz insanların hayatta hiç mutlu olamayacaklarını da biliyorum

Haksızsın demiyorum zaten. Ama keskin sirke küpüne zarar. Şimdi hamile olmasını her şekilde kullanırsa bu insan “hamile kadının üstüne gidiyor, onunla uğraşıyor” diye bir dizi polemik içinde olabilirsin.

En azından sakinleşmek için süre ver kendine.

Mesela birine karşı çok kızgınsın diyelim üstünden 1 uyku süresi geçince daha mantıklı düşünürsün. Dün söyleyeceklerini “iyi ki söylememişim” dersin.

evet bu sebeple bu hafta sonun geçmesini bekliyorum..bashekime kadar cıkmaz bu olay belki cunku gerek yok ama bu kızın yaptıgının yanlıs oldugunu anlatacagım ..

bak ben seni anlıyorum ama diyorum ki belki ona göre sigara orda koklayacağı alkolden daha az zararlı? herkesin önem sıralaması aynı olmak zorunda değil ki.

evet bu sebeple bu hafta sonun geçmesini bekliyorum..bashekime kadar cıkmaz bu olay belki cunku gerek yok ama bu kızın yaptıgının yanlıs oldugunu anlatacagım ..
Kesinlikle hakkını savun zaten. Ama sakinliğini koru. Yoksa haksız duruma düşürürler seni.

Bol şans.

Kesinlikle hakkını savun zaten. Ama sakinliğini koru. Yoksa haksız duruma düşürürler seni.

Bol şans.
tesekkurler..umarım sakinleşebilirim :) bugün doktorumuz git konus dedi hem kızlar hem başhekimle ben pazartesiye erteledim dedim.hem kötü olamıyorum ben kendi çıkarlarım için baskalarının cıkarlarını ezemıyorum bu sebeple kaybedıyorum gabliba

bence doğru olanı yapıyorsun. Milletin gazına gelme.

Iş hayatı.. ozeli devleti fark etmiyor. uyanıkmis. boşver...
millet sigara içtiğini görmeyecek mi.

kendi ayıbı. sen doğru olanı yapmışsın...

Kendi karnındaki bebeğe zarar verebilen birisinin , siz söz konusu olunca böyle davranması normal.Demek ki sadece kendisini düşünüyor. Ama hele de başhekimin sinirli olduğunu bile bile hiç boşuna konuşmayın. Sonra göze batan siz olursunuz, büyüklük siz de kalsın, hanımefendi ile de mümkün mertebe mesafeli kalın.

Ben seni çok iyi anladım.

Kendi yerinden memnunken birinin uyanıklık yapıp istemediği bir bölüme geçmiş oldun. Mesele burada gidilen bölümün kötü olması değil, size yapılan sözüm ona kurnazlık ve bunun sonucu olarak haksızlık.

Bebeğini o kadar düşünen biri olsa dediğiniz gibi sigara içmezdi. Neden onun istemediği bir bölüme siz gidesiniz ki? Hele ki biriminizden memnunken! Sinirlenmekte çok haklısınız.

Lakin bu durumun bir değişiklik yaratacağını sanmıyorum. Başhekimle konuşsanız sizi bile tersleyebilir hatta. Ama o yeni gelen kıza ağzının payını verin kavga etmeden. Kendisini kurnaz sanmasın, sizin insan olduğunuzu anlasın yeter.

arkadaşlar anlamıycak bişey yok insanlar iş yaptığı çalıştığı ortamı severse daha özverili daha mutlu işe gider ama bu arkadaşımızın alışmış ve sevmiş olduğu ortamdan alınıp başka bir birime verilmiş olması helede bir anne adayının bebeğini kullanarak böyle bişey yapmış olması hangimizi çileden çıkarıp isyan ettirmezki kim sevdiği alıştığı güzel bir ortamın başkası tarafından hemde yalanla bozulmasını isterki serçecik kesinlikle başhekimle konuşmanın yersiz olacağına inanıyorum çünkü bunların gereksiz detaylar olacağını düşünecektir ama yeni gelen arkadaşa yaptığının hiç hoş bir davranış olmadığını ne yapmaya çalıştığının çok iyi farkında olduğunu sakin ve güzel bir dille söylemen kafi olacaktır diye düşünüyorum.

Hani iyi niyetli olmakla aptallık arasında ince bir çizgi var ya, sen iyi niyetli davranmaya çalışırken bu kız seni çizginin öbür tarafına itmiş.

Enayi yerine konmuşsun, kullanılmışsın.

Ben de olsam ben de kendimi kötü hissederdim.

Ama yapabileceğin birşey var mı? Şimdilik yok gibi.

Başhekime hayatı boyunca hiç sigara içmediğini, senin ona iftira attığını bile söyleyebilir bu kız.

İyi de canım, sigara mı daha zararlı, radyasyon mu? diye sormak lazım.
Hamileyse gerçekten, evde radyasyon tüpleri kullanıyorsa size o zaman haksızlık olur.
Sigara radyasyon kadar zarar vermez bebeğine, eğer illa kıyaslayacaksak. O yüzden haksızlık oranı düşük. Boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…