iş yerine yeni gelen kız

valal aynen öyle dedi..ben yarım paket sigara içiyorum dedi..napcaz şimdi...ayrıca birime gectim...sadece geciş seklimi şık bulmadım..

oh cok şükür beni tam anlamıyla anlayan birisi cıktı.evet patoloji..
Biz seni anlamıyoruz demedik.Kadını savunmuyoruz da.Ama HA-Mİ-LE
Başhekim zarar görecğini kabullenip oraya uygun olarak seni geçirdiyse yapacak birşey yok.Sigara içiyor olması,risk taşıyan yerde çalışsın müstahaktır anlamını taşımaz.Zaten doğum öncesi izinlerini saymazsak 6 ay bir süre çalışacak.

bu birim risk tasıyor diye bir mevzuat yok...sadece kurtulmak için uydurulmus bir durum.orda calısan hamileler var arkadasım

hay allahım yaaaaa.........ben hamile oldugunu biliyorum zaten.o birime gecmemek için bunu bahane gösterdi ama bahanesi yersizdi..orda hamileler calısıyor normalde
Ya kusura bakmayin da, sizin dusunebildiginiz bu seyi bashekiminiz dusunememis mi. Calisabiliyor veya calisamiyor, sonucta boyle bi karar verilmis. 13 yillik calisma hayatiniz var, boyle seylere takilmamayi ogrenmis olmaniz lazimdi. Birakin iyi niyetli iyi niyetiyle kotu niyetli kotu niyetiyle kasin.
Tamam haklisiniz, duymak isytediginiz buysa, yeni gelen kadin ayip etmis. Ama bu kadar da kafaya takilacak bisey degil bence.

bu birim risk tasıyor diye bir mevzuat yok...sadece kurtulmak için uydurulmus bir durum.orda calısan hamileler var arkadasım
Valla senin konunda ne yazıyorsa biz ona cevap verdik.Sen dedin riskli bebeğim zarar görür dedi,başhekimde onun yerine beni geçirdi.Deemek ki seni geçirme sebebi onun hamileliği değilmiş başka hamileler varsa.Bunu başhekimle görüşeceksin.

Geçtiğiniz birimin ne gibi tehlikeleri var merakımdan soruyorum:)

tamam sagol..allah razı olsun

ama magdur olan benim

hayır siz mağdur değilsiniz. kadın sigara içiyor olmasaydı "ama hamileler o birimde çalışabiliyor" diye buraya başlık açmayacaktınız. kuzu kuzu yeni biriminizde çalışacaktınız. şu an yaptığınız resmen ötekileştirmek. kadına sigara içiyor diye bilenmişsiniz.

kadına sunun için bilendim,bebeğimin saglıgı için alkol solumamam gerekir diyip sigara solumaya aslında devam ettiği ve bunu sadece bır bahane olarak sundugu için..not: bende sigara kullanıyorum günde 2-3 tane..ahhhh su önyargılarımız

Serçecik kadın kendi yaptığını kendi çocuğuna yapar. Yazık, çok üzücü bir annenin kendi evladını bu dumana maruz bırakması.

Seni gıcık etmek için söylemiş olmasın?

Şu yeni geçtiğin yer iyiyse eğer bence ses çıkarma nasıl olsa doğum iznine gidecek o zaman bir şeyler yaparsın.

Şimdi konuşursan hem baş hekime derdini anlatacaksın, hem kadınla papaz olacaksınız, hem de dedikodulara meydan vereceksin.

Kadınla çok muhatap olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…