- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Güzelim herneyse,zarar göreceği için geçmemiş di mi, oraya.laboratuvar arkadasım ne radyasyonu..
valal aynen öyle dedi..ben yarım paket sigara içiyorum dedi..napcaz şimdi...ayrıca birime gectim...sadece geciş seklimi şık bulmadım..Valla kusura bakmayın ama o birimde görevi reddettiği halde ve siz o birime geçmişken kimse ben yarım paket sigara içiyorum diye itiraf etmez yani. Ayrıca tamam sigara sağlığa zararlı ama bu onun kendine verdiği bir zarar ve sorumluluğu da kendisine ait ancak hastanede o solüsyonlardan dolayı bir şey olur ve kız da bu yüzden oldu beni zorla orada çalıştırdılar diye dava açarsa başhekimin başı yanar o yüzden durum değişmez yani hastanede çalışıyorsanız bazı şeyleri göze alacaksınız maalesef o ben çalışmam bu ben çalışmam derse o birimde kim çalışacak? herkes işten kaçıyor hastanede maşallah.
oh cok şükür beni tam anlamıyla anlayan birisi cıktı.evet patoloji..
hay allahım yaaaaa.........ben hamile oldugunu biliyorum zaten.o birime gecmemek için bunu bahane gösterdi ama bahanesi yersizdi..orda hamileler calısıyor normaldekadın hamileymiş işte ne kandırılması?
Biz seni anlamıyoruz demedik.Kadını savunmuyoruz da.Ama HA-Mİ-LEoh cok şükür beni tam anlamıyla anlayan birisi cıktı.evet patoloji..
hay allahım yaaaaa.........ben hamile oldugunu biliyorum zaten.o birime gecmemek için bunu bahane gösterdi ama bahanesi yersizdi..orda hamileler calısıyor normalde
bu birim risk tasıyor diye bir mevzuat yok...sadece kurtulmak için uydurulmus bir durum.orda calısan hamileler var arkadasımBiz seni anlamıyoruz demedik.Kadını savunmuyoruz da.Ama HA-Mİ-LE
Başhekim zarar görecğini kabullenip oraya uygun olarak seni geçirdiyse yapacak birşey yok.Sigara içiyor olması,risk taşıyan yerde çalışsın müstahaktır anlamını taşımaz.Zaten doğum öncesi izinlerini saymazsak 6 ay bir süre çalışacak.
ama magdur olan benimişte o başhekimin sorunu. sizin değil.
Ya kusura bakmayin da, sizin dusunebildiginiz bu seyi bashekiminiz dusunememis mi. Calisabiliyor veya calisamiyor, sonucta boyle bi karar verilmis. 13 yillik calisma hayatiniz var, boyle seylere takilmamayi ogrenmis olmaniz lazimdi. Birakin iyi niyetli iyi niyetiyle kotu niyetli kotu niyetiyle kasin.hay allahım yaaaaa.........ben hamile oldugunu biliyorum zaten.o birime gecmemek için bunu bahane gösterdi ama bahanesi yersizdi..orda hamileler calısıyor normalde
Valla senin konunda ne yazıyorsa biz ona cevap verdik.Sen dedin riskli bebeğim zarar görür dedi,başhekimde onun yerine beni geçirdi.Deemek ki seni geçirme sebebi onun hamileliği değilmiş başka hamileler varsa.Bunu başhekimle görüşeceksin.bu birim risk tasıyor diye bir mevzuat yok...sadece kurtulmak için uydurulmus bir durum.orda calısan hamileler var arkadasım
tamam sagol..allah razı olsunYa kusura bakmayin da, sizin dusunebildiginiz bu seyi bashekiminiz dusunememis mi. Calisabiliyor veya calisamiyor, sonucta boyle bi karar verilmis. 13 yillik calisma hayatiniz var, boyle seylere takilmamayi ogrenmis olmaniz lazimdi. Birakin iyi niyetli iyi niyetiyle kotu niyetli kotu niyetiyle kasin.
Tamam haklisiniz, duymak isytediginiz buysa, yeni gelen kadin ayip etmis. Ama bu kadar da kafaya takilacak bisey degil bence.
ama magdur olan benim
yani sadece bu...işte sorun şu ki.bu birimde yanlış ve uygunsuz calsıırsan maske kullanamazsan mesela,alkol soluyorsun
kadına sunun için bilendim,bebeğimin saglıgı için alkol solumamam gerekir diyip sigara solumaya aslında devam ettiği ve bunu sadece bır bahane olarak sundugu için..not: bende sigara kullanıyorum günde 2-3 tane..ahhhh su önyargılarımızhayır siz mağdur değilsiniz. kadın sigara içiyor olmasaydı "ama hamileler o birimde çalışabiliyor" diye buraya başlık açmayacaktınız. kuzu kuzu yeni biriminizde çalışacaktınız. şu an yaptığınız resmen ötekileştirmek. kadına sigara içiyor diye bilenmişsiniz.
hamilellik bahanesi diyelim..Valla senin konunda ne yazıyorsa biz ona cevap verdik.Sen dedin riskli bebeğim zarar görür dedi,başhekimde onun yerine beni geçirdi.Deemek ki seni geçirme sebebi onun hamileliği değilmiş başka hamileler varsa.Bunu başhekimle görüşeceksin.
Serçecik kadın kendi yaptığını kendi çocuğuna yapar. Yazık, çok üzücü bir annenin kendi evladını bu dumana maruz bırakması.arkadaslar suan kendimi kötü,güvensiz ve yalnız hissediyorum.ve yazıp rahatlamak bıraz akıl almak ıstedım.bir hastanede çalışıyorum.işyerimize 1 hafta önce bir bayan işe başladı bende bu işyerinde yeniyim.2-3 aylık kadarım.
başhekim aynı hastane içinde baska bır birimde görevlendirilmek üzere bu arkadası yanına çagırdı.görevlendireceği birim ağır solüsyonların oldugu ama cok fazlada riski olmayan bir bölüm.bu arkadas hamileyim bebeğime bir zararı olur ben gitmek istemiyorum dedi başhekime ve başhekimde birimdeki diğer kişi olan beni çağırdı bende istemiyorum ama benden başka gidecek kimse yok mecburen gideceğim dedim.ve diğer birimde başladım.ancak başhekimle konusmamızdan 2 gün sonra bu arkadas gözümün içine bakarak ben günde yarım paket sigara kullanıyorum demez mi....aman allahım başımdan aşagı kaynar sular döküldü.nasıl yani dedim sen bebğin zarar görmesin diye zor olan birime gecmeyip beni öne sürdün ben senden daha kıdemli olmama rağmen hamile oldugun için bebğini düşünerek gittim ve sen sigara mı içiyorsun dedim.çok pişkin bir şekilde evet dedi.kendimi kandırılmış,enayi gibi hissediyorum.pazartesi gününe kadar kendime düşünme süresi verdim ama sağlıklı düşünemiyorum.başhekim biraz aksi bir insan.gidip konusacagım ama geri teper diye düşünüyorum..iyi niyetimin kurbanı oldum..ne olur bana fikir verin.şimdiden teşekkürler
Haksızlık öz annesi tarafından bebeğe yapılıyor, başhekiminde senin de yapacak birşey yok doğuma kadar dayanama bebeğini bahane ederek geçmiyor bu birime.bu bana yapılan bir haksızlık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?