Kurum ise, özel bir yer değilse cimerede yazabilirsiniz, cimer bilgileri kesin bir şekilde saklıyor, isminiz hiç bir şekilde öğrenilemiyor, cimere tüm olayları ifade edebilirseniz onlar sgk ile görüşüp gerekli incelemeleri başlatıyorlar ve daha duyurları oluyorlar, kolay gelsinArkadaşlar, benim de daha önce çalıştığım bir kurum var. Ben sigortalı asgari ücretle çalıştım. Ancak bir arkadaşım var sabah yedi buçuk-beş buçuk arası altı gün çalışıyor.
Yarım gün sigorta yaptılar. Onu da arkadaşım istedikten sonra 6 aydan sonra.
Çalışma şartlarından ziyade idareci çok sıkıntılı. Mecbur olduğunu hissettiği an ezmekte hak görüyor. Bir hakkı verilmeyince insan iyice üzülüyor. İşten çıkmak istiyor ama piyasa malum çıksa iş bulabilecek mi bilmiyor çalışmak da zorunda.
Şikayet etse sgkya nasıl bir yöntem izlenir yol yordam gösterir misiniz? Şikayetten de çekiniyor. Ben etsem mesela denetime gidilir mi
Çok teşekkürlerEvet ismini gizli tutarak şikayet etsin. Denetime gidiliyor ve inceleme başlatılıyor.
Böyle işverenleri mutlaka şikayet etsin. Şikayet etmemek ödül bunlara
Kurum ise, özel bir yer değilse cimerede yazabilirsiniz, cimer bilgileri kesin bir şekilde saklıyor, isminiz hiç bir şekilde öğrenilemiyor, cimere tüm olayları ifade edebilirseniz onlar sgk ile görüşüp gerekli incelemeleri başlatıyorlar ve daha duyurları oluyorlar, kolay gelsin
Taşeron gibi yani, cimere yazmanız en doğru sonucu verecektir, bizzat yerinde denetliyorlarKurum devlete bağlı ancak özel kısmı da var. Maaşlarımızı vs özel olan kısmı veriyordu. Ancak devletin atadığı idareci bu davranışları yapan.
cimer ya da alo170 fark etmez, ikisinin de cevaplarını veriyorum, ikisine de aynı derecede önem gösteriliyor. şikayetler görülüyor.Kurum ise, özel bir yer değilse cimerede yazabilirsiniz, cimer bilgileri kesin bir şekilde saklıyor, isminiz hiç bir şekilde öğrenilemiyor, cimere tüm olayları ifade edebilirseniz onlar sgk ile görüşüp gerekli incelemeleri başlatıyorlar ve daha duyurları oluyorlar, kolay gelsin
Daha bugün cimer den gelen şikayet cavabımı okudum kendi kendime düşündüm kimi kime şikayet ettim ki zaten güvendiği olmasa bize bunu yapmazdı asıl köpeğine sahip çıkmayan devlet başka da birşey demiyorum.
yapılan alo170 lerin cevabına ben bakıyorum. işyerinden cıkmadıysa henüz, bilgileri versin. işveren adı, unvanı, acık adresini net şekilde belirtsin, ismini gizli tutsun
Evet gidilir denetime yalniz gidince genelde misafir simdi oylesine geldi gibi seyler söyleniyor. Tabiki arkadasiniz geldiklerinde çalıştığını söylesin. Maas bankaya yatıyorsa ya da bir ispat varsa daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?