İş yerinin maaş ödememesi ve eşle kavga

Bunu eşim yapmasa bile ben yapacağım. Özellikle maaşını alsın şikayet edeceğim.

Şerefsiz herifler
Şimdi öncelikle şunu söyliyim yanlış anlamayın ama bu sizin haddiniz değil. Şöyleki iş hayatı bu kapadığın kapıya dönmekde var hayatta o yüzden eşin arayı germek istemiyor olabilir. Eşinin düşüncesine saygı göstermelisin. Öyle adam tutmalar tehtidler eskide kaldı. Artık sgk da işler çok daha hızlı ve kolay yürüyor. Birincisi eşin dava açmak bütün gemileri yakmak isterse gider şikayetini yapar öyle eskisi gibi uzun da sürmüyor en geç 1-2 ay içinde çözülüyor parasını alır. 1 ay terse düştünüz diye eşini darlayıp gazlayıp kavga çıkarma. Evlide olsanız herkes ayrı bir birey onun kararlarına saygı duy. Evlilikler genelde bu yüzden çatırdar benden sana naçizane tavsiye.
 
Kendimi kesesim var falan nedir yahu?
1.5 aylık maaş için bu kadar strese girilir mi? Tamam, tabi ki yaptıkları doğru değil, bende maaşımı hep geç alıyorum ve çok can sıkıcı bir durum, eşiniz hakkını arasın elbet. Ama size ne oluyor bu kadar?
Çok itici geldi tavrınız gerçekten, eminim eşinize de öyle geliyordur. Sanki adam aylardır çalışmıyor da, aç kalmışsınız gibi davranıyorsunuz. Sakin olun..
Valla yorumları okumadan fikrimi yazmıştım ama gerçekten aynı fikirdeyim. İş hayatı bu şu kriz ortamında hangi firmalar battı eşin 1,5 ay maaş alamadı diye namus meselesi kesicem biçicem bu nebiçim tavır. Benim eşim aylarca işsiz kaldı parasını alamadığıda oldu ama her zaman canını sıkma ben varım diye yaklaştım. Yani kısacası fazla karışıyosun durman gereken yeri bil.
 
Back
X