İs yok,para yok,koca huysuz sora ben niye mutsuzummmm

Bakin bende parasında degilim ama benden kesip başkasına verirse kendimi enayi gibi hissederim. Biliyordum herseyini ama bana evlennce ikimiz olcaz deyp durdugu icin inandim inanmak istedim be derseniz iste bu yuzden zaten cok kiziyorum kendime.para gelir gecer ama huzur parayla satim alinmiyor benle anlasmya gonlu yok hep huzursuzluk cikartiyo

Artik ozlemek degil ozlenmek istiyorum. Ailem gibi aile istiyorum huzurlu mutlu sicak . Ama buzde hergun kavga gelir gelmez bi şeyleri bahane eder tartisir . Hangi kadin sevdgi adamla kavga huzursuzkuk olsun ister ki

Bence degil aglamak o aglama ikonlarini bile kull0anmayin. Guclu durun ve esinizle iletisiminizi koparmayin. Hic bir evliligin aile ya da başka dış faktorlere yedirilmesini istemiyorum. Bu denli mutsuz oldugunuzun farkinda mi acaba kendisi..

bakın bu sorun maddiyattan önemli.ne demek ne borcu var nereye harcanıyor bilmiyorum..siz bir ailesiniz ,aylık büteçenizi bilmeden harcama yapamazsınız.
oturun düzgünce konuşun eşinizle.ama tatlılıkla.kavga çözmez beter yapar.mesela güzel bir yemek yapın sohbet edin yemekte,sevginizi belli edin.sonrasında aile olduğunuzu onu sevdiğinizi ama rahatsızlık duyduğunuz konuyu söyleyin.
ben de sana yardımcı olmak istiyorum diyin. ama ne borcumuz var nereye ödüyoruz bilmem lazım,keşke ben de hemen iş bulup sana yardım etsen sen de yoruluyorsun diyin..
o zaman belki sonuç alırsınız..kavgayla olmamış belli şimdiye kadar..bir de bunu deneyin.
ailene de yardım etmek isterim elbette ama durumumuz yok diyin ..
anladınız işte..

Bence degil aglamak o aglama ikonlarini bile kull0anmayin. Guclu durun ve esinizle iletisiminizi koparmayin. Hic bir evliligin aile ya da başka dış faktorlere yedirilmesini istemiyorum. Bu denli mutsuz oldugunuzun farkinda mi acaba kendisi..
Umrunda degil ben ağlarken sus surekli agliyosun diyo napayim gidcgm deynce birakmiyo da?

O zaman çocuk da yokken boşanmayı teklif edin...

Madem öyle bir evliliğiniz var devam ettirmeyin sizde.

Neden hep ben taviz veru
İyorum.bu dediklrnizi cok yaptim. Olmadi degismedi hic. Ben hallederum deyip kapatiyo ustunu. Hic umursamiyor . 4 yillikevliyix bi kere ne yildonumu ne d.gnu kutlamadi deyince kotu ben oluyorum.buyuk bisey degil hatirlanmak istiyorum

Bence bi akşamınızı sadece iletşime ayırın ve eşinizle tüm sorunları konuşun. Bir çözüm bulmadan da konuyı kapatmayın. Psikolojiniz bozulacak yoksa

Umrunda degil ben ağlarken sus surekli agliyosun diyo napayim gidcgm deynce birakmiyo da?

Gitmemi istemeyecek kadar seviyorsan benimle empati kur deyin.. kavga tartisma sizi bir adim bile ileri götürmez karanliga surukler. Ona anne babasindan ziyade artik sizinle ve varsa cocugunuzla bir aile oldugunu hatırlatın. Anne babaya bir omrunu adayacaksa neden evlendi?

Bence bi akşamınızı sadece iletşime ayırın ve eşinizle tüm sorunları konuşun. Bir çözüm bulmadan da konuyı kapatmayın. Psikolojiniz bozulacak yoksa
Zaten bozulmak uzere artik elime ne gecerse atip kirmak evi yikip dökmek al senin eserin demek istiyorum ki zamanında onu ofkeli zamanlarnda hep tutan benken..

Verir ama sora lazım deyp aliyo hemen.bilmiyorum kart hep ondadır benu hesap islerine karistrmz yok diyi hep kredi kartna gitti diyor halbki bn hic harcamam o harcar kullanr

Evin ekonomisine biraz daha dahil olun. Nerelere harcama yapılıyor ne oluyor biz nereye gidiyoruz bunu anlamaya çalışın. İhtiyaçlarınızı eşinizle konuşun. Kıyafettir kişisel bakımdır.
İş bulmadaki sıkıntınız nedir? Bulunduğunuz ülkenin dilini biliyor musunuz?

Bunlarin hepsini dedim ailenle yaşa o zamn ben giderum dedim onu da kabul etmiyor

İletisime kapali tamamen istedigu zaman gelit konusur istemedgi zaman konusmaz ama onun istedgnde konusmak zorundaymsm gbi davranır

o zaman durum farklı.denedim olmadı diyorsanız başka bir durum.
adam sizinle ilgilenmiyor ,para vermiyor, bu durumda nasıl bir aile oluyorsunuz ki siz?? aile denmez ki.ne paylaşıyorsunuz? koca bir hiççççç....
eğer her yolu denedim karşılık bulmuyor diyorsanız ,kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin derim.hayat kısa..

İletisime kapali tamamen istedigu zaman gelit konusur istemedgi zaman konusmaz ama onun istedgnde konusmak zorundaymsm gbi davranır
neden evliliğiniz devam ediyor bu durumda anlamadım?? sadece adam gitmeme izin vermiyor demek yeterli değil.onun isteğiyle olan birşey değil.
demek ki kararlı bir şekilde gidiyorum demiyorsunuz.

Evet blue_ismyheart sadece kavgalarmizi paylaşıyoruz..bir de gorsen disaridan geçimsiz huysuz olan benim kendini cok iyi gosterir reklam yapar herkesin her isine kosar ben biser deyince yapmaz inat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…