- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
K.bkamayn cok doluyum.kocam calisyr ama ailesi onu yillarca somurdugu icin hic birikim yok ve borc cok biktum artj bnde is bulmayrm kocamla da surejli catisma halndyz hersgden kavga cikaryr cok bunaldm artk
Allah mutluluğunuzu daim etsin :)Bende çalışmıyorum ama eskiden çok rahat bi hayatım vardı gezme tozma anlamında. Şimdi öyle değil bi kızım var e bide hamileyim sabah 7 de bi kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için gece 2 e kadar ayaktayım. Hergün yemeğim 3 çeşit hazır olur evi topla,çamaşır,bulaşık,sil,süpür kızı öğlen kreşten al onun beslenmesiyle ilgilen öğlen uykusu uyansın oyun oyna akşam eşim gelir hadi oturalım akşam yemeği bitince bulaşıklar toplansın,aile vakti kızın yatma saati yatmadan ortalık toplama eşle vakit geçirme derken bak saat 1 olmuş :) ama mutluyum sevdiğim insanlara faydam olması kadar güzel ne var ki.
Ha ben yemek yapmasam Kocam laf eder mi asla etmez yumurta kırar yeriz,kahvaltı hazırlamasam asla söylenmez hatta kendi der aşkım uykunu bölme bizim için biz dışarda da yaparız kahvaltı diye,evi temizlemesem yine sorun değil haftada bir temizliğe abla geliyor ama evimin düzenini sağlamak sevdiklerime güzel seyler yedirmek temiz seyler giydirmek beni çok mutlu ediyor. Akşamları oturup beraber bişeyler yapmak hepsi çok özel seyler benim için. Çok bunaldıkça haftada 1/2 dışarı çıkıyoruz oh mis
Bakin ben anlatamiyorum galiba kocam surekli herseyime karisiyor surekli yikici elestiri yapiyor cok basvirdum ama hicbi yerden aramadilr cok uzuluyrm zatn her gunum ayni gecyr bunaldm artk.bi de cocuk istyr ama bn bu kavgalar yuzunden istemyrm bide cocukla ugrasmcmçalışıyor olsan güzel akıllar verirdim de çalışmıyorsun . e eşin çalışıp sen evde oturunca bütün bu ev işleri sana kalıyor. e tüm gün evde aynı işler bunalıyorsun ve eşinle kavga ediyorsun. kesinlikle bir işe girmelisin. hem paranı kazanırsın hem de sosyal bir hayatın olur. giremiyorsan da bir hobi edin bence. durmadan kavga gürültü eşin de eve yine kavga edicez diye düşünerek enerjisisz gelir bu sefer betere gider durum.
Sizin esiniz anlaysli bnm kocam yemej olmagi zamn kavga eder hersyi bnden bekliyot bebek gbi agzina yemek tutcm utanmasa cok kizginim bugun yemk flm yapmadm gorsun naslmisBende çalışmıyorum ama eskiden çok rahat bi hayatım vardı gezme tozma anlamında. Şimdi öyle değil bi kızım var e bide hamileyim sabah 7 de bi kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için gece 2 e kadar ayaktayım. Hergün yemeğim 3 çeşit hazır olur evi topla,çamaşır,bulaşık,sil,süpür kızı öğlen kreşten al onun beslenmesiyle ilgilen öğlen uykusu uyansın oyun oyna akşam eşim gelir hadi oturalım akşam yemeği bitince bulaşıklar toplansın,aile vakti kızın yatma saati yatmadan ortalık toplama eşle vakit geçirme derken bak saat 1 olmuş :) ama mutluyum sevdiğim insanlara faydam olması kadar güzel ne var ki.
Ha ben yemek yapmasam Kocam laf eder mi asla etmez yumurta kırar yeriz,kahvaltı hazırlamasam asla söylenmez hatta kendi der aşkım uykunu bölme bizim için biz dışarda da yaparız kahvaltı diye,evi temizlemesem yine sorun değil haftada bir temizliğe abla geliyor ama evimin düzenini sağlamak sevdiklerime güzel seyler yedirmek temiz seyler giydirmek beni çok mutlu ediyor. Akşamları oturup beraber bişeyler yapmak hepsi çok özel seyler benim için. Çok bunaldıkça haftada 1/2 dışarı çıkıyoruz oh mis
Evt evlnmdn onece de sora da.her konusmda para para bıktım artk haram olsun benden kisip onlara gonderyrsa ben bekarkenki kıyafetleri mi kullanyrm hala. Ustelik giyim kuafor cok dikkat ederdm artk aynaua bile bakmak gelmiykt icimdenEvlenmeden önce sömrdülerse o kısmı karıştırmayın. Hala eşinizden para alıyorlar mı?
Borç ne borcu? Eşinizin bekarken yaptığı borç mu yoksa düğün borcu mu?
Kavgalarınız ne üzerine?
Eğer yazdığın gibi konuşuyorsan çok kavga edersiniz. Bu kadar mutsuzsanız niye evlendiniz işsiz güçsüz? Boşanma diye bir şey var biliyor musunuz?Evt evlnmdn onece de sora da.her konusmda para para bıktım artk haram olsun benden kisip onlara gonderyrsa ben bekarkenki kıyafetleri mi kullanyrm hala. Ustelik giyim kuafor cok dikkat ederdm artk aynaua bile bakmak gelmiykt icimden
Yanlış anlamayın ama siz evdeyseniz çalışmıyorsanız eşinizin yemek beklemesi normal değil mi. Hani çalışıyoruz aynı saatte eve geliyoruz desen tamam hayat müşterek derim ama işten gelen adam da evde sıcak lokma ister haniSizin esiniz anlaysli bnm kocam yemej olmagi zamn kavga eder hersyi bnden bekliyot bebek gbi agzina yemek tutcm utanmasa cok kizginim bugun yemk flm yapmadm gorsun naslmis
Basinza gelmedhi icin konusmak kolay ben bunları yasamak zorunda degilim bana ne vaatler verdi evlennce hersy istedgm gbi olckti fln fln... Evlndkten sora cok değişti beni kizdirrkn ii bn soylennce mi kotu oluyo.ayrica sunu da deyim guzel dille dr soyledim olmaynca olmuyo malesefEğer yazdığın gibi konuşuyorsan çok kavga edersiniz. Bu kadar mutsuzsanız niye evlendiniz işsiz güçsüz? Boşanma diye bir şey var biliyor musunuz?
Bi eline saglik bile demiyor sureklu bagirip dduruyir kendimi degersiz hissdyrm bn hizmetci miyimYanlış anlamayın ama siz evdeyseniz çalışmıyorsanız eşinizin yemek beklemesi normal değil mi. Hani çalışıyoruz aynı saatte eve geliyoruz desen tamam hayat müşterek derim ama işten gelen adam da evde sıcak lokma ister hani
Evt evlnmdn onece de sora da.her konusmda para para bıktım artk haram olsun benden kisip onlara gonderyrsa ben bekarkenki kıyafetleri mi kullanyrm hala. Ustelik giyim kuafor cok dikkat ederdm artk aynaua bile bakmak gelmiykt icimden
Verir ama sora lazım deyp aliyo hemen.bilmiyorum kart hep ondadır benu hesap islerine karistrmz yok diyi hep kredi kartna gitti diyor halbki bn hic harcamam o harcar kullanrGönderiyorsa demişsiniz gönderim göndermediğinden emin değil misiniz? Geliriniz gideriniz bunlarda eksiklikler nereye harcandığını bilmediğiniz paralar var mı? Size harçlık veriyor mu?
Verir ama sora lazım deyp aliyo hemen.bilmiyorum kart hep ondadır benu hesap islerine karistrmz yok diyi hep kredi kartna gitti diyor halbki bn hic harcamam o harcar kullanr
İns dedgnz gbi olur sabrim tukenmek uzete çünkü beklemek istemyirum ben alttan aldikca kendini hakli saniyo halbuki ben huzursuzluk olmasin diye hos gormeye calisyrim o bunlaru hic gormuyorAllah yardımcın olsun. Bazen öyle bişey oluyor ki hem erkek hem kadın Aslında iyi insanlar ama anlaşamıyorlar. Bişeyler oluyor ve huzursuzluk oluyor ve küçük bir kar topunun koca bir cığa dönüşmesi gibi bişey oluyor. Halbuki karşılıklı hoşgörü olsa hemencecik eriyecek o kar topu. Hatta ara sıra evliliğin tadı tuzu neşesi haline gelecek bu tartışmalar. Kendim yaşadım gördüm. Bu günlerime elhamdülillah. Allah bu günlerimizi aratmasın.
Artik ozlemek degil ozlenmek istiyorum. Ailem gibi aile istiyorum huzurlu mutlu sicak . Ama buzde hergun kavga gelir gelmez bi şeyleri bahane eder tartisir . Hangi kadin sevdgi adamla kavga huzursuzkuk olsun ister kiBence ne yapip edip calismalisiniz. Evde bunalmaz hatta evinizi ve esinizi ozlersiniz. Maddi olarakta rahatlarsiniz. Ilk is olarakta is aramayi is edinin kendinize. Boylece hem kafa dagitirsiniz hem gorusmeye gidiyorum diye kendinize daha cok bakim yaparsiniz. :) En azindan cabaliyorum diye iciniz rahat eder..
Bakın başıma gelmedi. 4 yıllık evliyim. Evlenmeden önce çalışıyordum. Hala çalışıyorum. Şu an kızım olduğu için ücretsiz izindeyim. Eşimin ekonomik durumunu biliyordum. Ona göre yaşıyoruz. Karayiplerde tatil isteyecek durumda değilim.Basinza gelmedhi icin konusmak kolay ben bunları yasamak zorunda degilim bana ne vaatler verdi evlennce hersy istedgm gbi olckti fln fln... Evlndkten sora cok değişti beni kizdirrkn ii bn soylennce mi kotu oluyo.ayrica sunu da deyim guzel dille dr soyledim olmaynca olmuyo malesef
4 yillik evlyiz,2bin aliyor . Ailesi bana ilk tanistigimzdan beri cektirdi beni benimsemediler ogullarini kullandirmak istemedgim ve onlarla yaşamak istemyiom dye her seyde zorluk kavga çıkardılar. Kocama gelince herseyi kendi oder butcemuz yok nereye ne borç varsa ödüyor . Eksideyz ama onu bile bilmyorum beni karıştırmaz haberim olmdan kafasına gore harcar hepo kadar karışık yazıyorsunuz ki,soru cevap gibi yapalım isterseniz;
kaç yıllık evlisiniz?
eşiniz ne kadar maş alıyor,ne borcu var bu kadar?
ailesine para verdiğinden emin değilseniz ne sorununuz var ailesi ile?
para işlerine karıştırmıyorsa sizi,belli bir ev bütçeniz yok mu,borç ödeme vs hiçbişey bilmiyor musunuz?
bağırıp çağırma durumunu güzellikle konuştunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?