İs yok,para yok,koca huysuz sora ben niye mutsuzummmm

K.bkamayn cok doluyum.kocam calisyr ama ailesi onu yillarca somurdugu icin hic birikim yok ve borc cok biktum artj bnde is bulmayrm kocamla da surejli catisma halndyz hersgden kavga cikaryr cok bunaldm artk

Evlenmeden önce sömrdülerse o kısmı karıştırmayın. Hala eşinizden para alıyorlar mı?
Borç ne borcu? Eşinizin bekarken yaptığı borç mu yoksa düğün borcu mu?
Kavgalarınız ne üzerine?

Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Bakin ben anlatamiyorum galiba kocam surekli herseyime karisiyor surekli yikici elestiri yapiyor cok basvirdum ama hicbi yerden aramadilr cok uzuluyrm zatn her gunum ayni gecyr bunaldm artk.bi de cocuk istyr ama bn bu kavgalar yuzunden istemyrm bide cocukla ugrasmcm

Sizin esiniz anlaysli bnm kocam yemej olmagi zamn kavga eder hersyi bnden bekliyot bebek gbi agzina yemek tutcm utanmasa cok kizginim bugun yemk flm yapmadm gorsun naslmis

Evt evlnmdn onece de sora da.her konusmda para para bıktım artk haram olsun benden kisip onlara gonderyrsa ben bekarkenki kıyafetleri mi kullanyrm hala. Ustelik giyim kuafor cok dikkat ederdm artk aynaua bile bakmak gelmiykt icimden

Hersey kavga sebebi mesela bi sey istedi o an getrmedim ya hemen basliyo bagirip cagirmya ben ailemden hic bole muamele gormedim.babam asla anneme sesjni yuksektmrz bizde tam tersi oldu

Evt evlnmdn onece de sora da.her konusmda para para bıktım artk haram olsun benden kisip onlara gonderyrsa ben bekarkenki kıyafetleri mi kullanyrm hala. Ustelik giyim kuafor cok dikkat ederdm artk aynaua bile bakmak gelmiykt icimden
Eğer yazdığın gibi konuşuyorsan çok kavga edersiniz. Bu kadar mutsuzsanız niye evlendiniz işsiz güçsüz? Boşanma diye bir şey var biliyor musunuz?

Sizin esiniz anlaysli bnm kocam yemej olmagi zamn kavga eder hersyi bnden bekliyot bebek gbi agzina yemek tutcm utanmasa cok kizginim bugun yemk flm yapmadm gorsun naslmis
Yanlış anlamayın ama siz evdeyseniz çalışmıyorsanız eşinizin yemek beklemesi normal değil mi. Hani çalışıyoruz aynı saatte eve geliyoruz desen tamam hayat müşterek derim ama işten gelen adam da evde sıcak lokma ister hani

Eğer yazdığın gibi konuşuyorsan çok kavga edersiniz. Bu kadar mutsuzsanız niye evlendiniz işsiz güçsüz? Boşanma diye bir şey var biliyor musunuz?
Basinza gelmedhi icin konusmak kolay ben bunları yasamak zorunda degilim bana ne vaatler verdi evlennce hersy istedgm gbi olckti fln fln... Evlndkten sora cok değişti beni kizdirrkn ii bn soylennce mi kotu oluyo.ayrica sunu da deyim guzel dille dr soyledim olmaynca olmuyo malesef

Bi eline saglik bile demiyor sureklu bagirip dduruyir kendimi degersiz hissdyrm bn hizmetci miyim

Gönderiyorsa demişsiniz gönderim göndermediğinden emin değil misiniz? Geliriniz gideriniz bunlarda eksiklikler nereye harcandığını bilmediğiniz paralar var mı? Size harçlık veriyor mu?

Gönderiyorsa demişsiniz gönderim göndermediğinden emin değil misiniz? Geliriniz gideriniz bunlarda eksiklikler nereye harcandığını bilmediğiniz paralar var mı? Size harçlık veriyor mu?
Verir ama sora lazım deyp aliyo hemen.bilmiyorum kart hep ondadır benu hesap islerine karistrmz yok diyi hep kredi kartna gitti diyor halbki bn hic harcamam o harcar kullanr

Verir ama sora lazım deyp aliyo hemen.bilmiyorum kart hep ondadır benu hesap islerine karistrmz yok diyi hep kredi kartna gitti diyor halbki bn hic harcamam o harcar kullanr

Allah yardımcın olsun. Bazen öyle bişey oluyor ki hem erkek hem kadın Aslında iyi insanlar ama anlaşamıyorlar. Bişeyler oluyor ve huzursuzluk oluyor ve küçük bir kar topunun koca bir cığa dönüşmesi gibi bişey oluyor. Halbuki karşılıklı hoşgörü olsa hemencecik eriyecek o kar topu. Hatta ara sıra evliliğin tadı tuzu neşesi haline gelecek bu tartışmalar. Kendim yaşadım gördüm. Bu günlerime elhamdülillah. Allah bu günlerimizi aratmasın.

ailesi hep duygu somurusi yapiyo babasi çalışıyo ama hep para para deyip duruyolar bnde haliyle suphlnym bnden gizli vrriyo olablr mi dye

İns dedgnz gbi olur sabrim tukenmek uzete çünkü beklemek istemyirum ben alttan aldikca kendini hakli saniyo halbuki ben huzursuzluk olmasin diye hos gormeye calisyrim o bunlaru hic gormuyor

Bence ne yapip edip calismalisiniz. Evde bunalmaz hatta evinizi ve esinizi ozlersiniz. Maddi olarakta rahatlarsiniz. Ilk is olarakta is aramayi is edinin kendinize. Boylece hem kafa dagitirsiniz hem gorusmeye gidiyorum diye kendinize daha cok bakim yaparsiniz. :) En azindan cabaliyorum diye iciniz rahat eder..

o kadar karışık yazıyorsunuz ki,soru cevap gibi yapalım isterseniz;
kaç yıllık evlisiniz?
eşiniz ne kadar maş alıyor,ne borcu var bu kadar?
ailesine para verdiğinden emin değilseniz ne sorununuz var ailesi ile?
para işlerine karıştırmıyorsa sizi,belli bir ev bütçeniz yok mu,borç ödeme vs hiçbişey bilmiyor musunuz?
bağırıp çağırma durumunu güzellikle konuştunuz mu?

Artik ozlemek degil ozlenmek istiyorum. Ailem gibi aile istiyorum huzurlu mutlu sicak . Ama buzde hergun kavga gelir gelmez bi şeyleri bahane eder tartisir . Hangi kadin sevdgi adamla kavga huzursuzkuk olsun ister ki

Bakın başıma gelmedi. 4 yıllık evliyim. Evlenmeden önce çalışıyordum. Hala çalışıyorum. Şu an kızım olduğu için ücretsiz izindeyim. Eşimin ekonomik durumunu biliyordum. Ona göre yaşıyoruz. Karayiplerde tatil isteyecek durumda değilim.

Siz eşinizin ne kadar kazandığını evi olup olmadığını nasıl bir adam olduğunu hiç mi bilmeden evlendiniz?

4 yillik evlyiz,2bin aliyor . Ailesi bana ilk tanistigimzdan beri cektirdi beni benimsemediler ogullarini kullandirmak istemedgim ve onlarla yaşamak istemyiom dye her seyde zorluk kavga çıkardılar. Kocama gelince herseyi kendi oder butcemuz yok nereye ne borç varsa ödüyor . Eksideyz ama onu bile bilmyorum beni karıştırmaz haberim olmdan kafasına gore harcar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…