İs guc yok evlenmedrn once daha rahatyim istedm gbu harcardim hesap yapmak zorunda hissetmzdim ama artk cok bunaldim hersey ustuste geldi yoruldum hergun ayni yemek temuzlik kavga bu hayatı yasamak zorunda miyim. Mutsuxum yorgunum kirginim dalginim biktim yildim artik hayat bni cok boguyo herjes mutlu bi benim mi derdim var
Herjes ole degil bazilari kopek gbi davranuyot ama adam kedi gbi uysal oluyot akilli kadınlar taktik versinEvlenen kadınların hepsi aynı seylerden şikayetci merak etme yalnız değilsin.
K.bkamayn cok doluyum.kocam calisyr ama ailesi onu yillarca somurdugu icin hic birikim yok ve borc cok biktum artj bnde is bulmayrm kocamla da surejli catisma halndyz hersgden kavga cikaryr cok bunaldm artkDur destur konuyu bir dakika önce açmışsın, yeni üyesin nesin ne değilsin bi anlayalım. Işık hızıyla çalışmıyor ki bu ellerde, mazot yakmıyor ki.
Neden iş güç yok, eşin de sen de işsiz misiniz? Önceden çalışır mıydın yoksa şu an mı işsizsin anlat hele. Ne diyek bilmeden...
Dur destur konuyu bir dakika önce açmışsın, yeni üyesin nesin ne değilsin bi anlayalım. Işık hızıyla çalışmıyor ki bu ellerde, mazot yakmıyor ki.
Neden iş güç yok, eşin de sen de işsiz misiniz? Önceden çalışır mıydın yoksa şu an mı işsizsin anlat hele. Ne diyek bilmeden...
Herjes ole degil bazilari kopek gbi davranuyot ama adam kedi gbi uysal oluyot akilli kadınlar taktik versin
Sevgi olmasa asla katlnamam ama artk bni cok yordu bazen bitsin isturm hep fedakrlk eden taraf bnm artk biktum herşey düzeleceğini dha kktu oliyorInşallah geçer bu günler bende yaşadım işsizlik parasızlık zor sevginize sahip çıkın allah yardım eder sen dua etmeyi bırakma yeter ki
Aynen bana da dediler ama seviyom deyip evldndm sevgi saygizuslga birakti yeriniistisnalar kaideyi bozmaz bacım.
cok nadirdir öyle karısının dediğini yapan. Gerçi yapsada bu sefer maddiyat öenmli oluyor.
karışık işler bunlar içine girmeyen bilemez ama anneler kızlarına evlenme diyor ya dogru diyor.
ahahahahah beyin mi tamamlıyor :)Beyin kendi tamamliyor sesli harfleri okunabiliyot
K.bkamayn cok doluyum.kocam calisyr ama ailesi onu yillarca somurdugu icin hic birikim yok ve borc cok biktum artj bnde is bulmayrm kocamla da surejli catisma halndyz hersgden kavga cikaryr cok bunaldm artk
Evet ama uni mezunu bile olana is yok lise mezunu ariyolar cogu yerde. Evet kv kp de biktrdi bni hakkimi helal etmiyorum onlar yuznden de cok bozuldu huzurumuz kactiAslında maddiyattan önce çözülmesi gereken başka sorunlar var anladığım kadarıyla. Eş ailesi sorunu, altını deşersek KV, KP ve daha neler çıkacak. İşte o sorunlar çözülmeden de maddiyat çözülmüyor maalesef.
İyi kötü bir iş bulmanız da başka çözüm yok, eğer eşiniz aileci ve aileye para yediren bir tipse ondan hayır gelmeyecektir. Israrla, yana yakıla, iş ayırt etmeden başlayın bir yerden bakalım. Ünv mezunumusun?
Evettt!!!! Yapilan arastirma var bak netten istersenahahahahah beyin mi tamamlıyor :)
Dur destur konuyu bir dakika önce açmışsın, yeni üyesin nesin ne değilsin bi anlayalım. Işık hızıyla çalışmıyor ki bu ellerde, mazot yakmıyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?